Ilk buluşmada evine gittim yakinlastik ondan sonra yazmadı?

:dd yav bu kadar değil bak bu kadar değil.. ilk buluşmada evine giden sen yakınlaşıyosun ve sonra dönmedi diye pişman oluyosun nasıl inandın bu kadar be.. dugusalsınız ama mantığınızın ağır basması dileği ile onu pişman edemezsin uzaktasın nasıl ne deyip pişman edeceksin.. hayatta her şey tecrübedir ve tecrübeler kaybedilerek öğrenilir şapkanı alıp yoluna bakmaya devam edeceksin
Cinsellik yaşamadık musade etmedim açıkçası ben dışarda buluşalım dedikce ısrarla evi tercih ettirdi o yüzden pişman olsun istiyorum ayrıca ilk defa bir erkekle yakinlastim
olabilir bunun ilki sonu yok ki. sen kabul etmediysen arkasında duracaksın. mantığın ağır basıyorsa kalbini susturacaksın. çünkü kadınlar duygusaldır kalp yanıltır ama mantığın yanılmaz. o yüzden yok dediysen arkasında duracaktın. o öyle davrandıysa yine neyseki iyi ki cinsellik geçmemiş aranızda ancak onun pişman olacağını sanmam sadece kaybedeceği senden ilginden mahrum kalması olur eğer ki sana biraz değer verdiyse pişman olur geri yazmaya çalışır ama onda da kalbin değil mantığın konuşsun lütfen.
Çok teşekkür ederim yaa gerçekten yorumunuz hem kırıcı değil hem yargılayıcı değil yıl gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim
ne demek bizde çok yaptık hata o yüzden neden kızayım ki dedim ya hayatta her şey bir tecrübedir ve tecrübeler kaybedilerek öğrenilir :)) her şey gönlünce olsun
#vazgeçme🤞
burada maalesef yargılayıp sert üslupla eleştirenler var tecrübe oldu evet ama ben pişman olsun istiyorum hepsi bu
En son takacagin sey buraradaki insanlar olsun :))
Teşekkür ederim 😊
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Pişman olacağını sanmıyorum ve bu duruma düşen tek kızın sen olduğuna da inanmıyorum cinsiyetimde bulunan bu tür erkeklerden nefret ediyorum
Hiç bir şey yapamazsın ve kendin bile isteye bunu yaşamışsın ne bekliyordun özel bir şeyler yaşayınca aşık olmasını falan mı?
Erkeklerin hepsi böyle. Pişman etsen ne kanka verince değere biniyorsun vermeyince süründürünce aldatıyor. Erkekler m. l sevmeyin
İstediğini yapmadın o yüzden yazmıyor, biraz daha bekle yazar ama amaç belli ısrar eder
Bir daha vermeyeceksin yazdığın da cevap vermeyeceksin pişman olur zaten
Belki onun istediği gibi olmamış
Kıymetini bilememiş senin
Böylelerini nereden buluyorsunuz ki :(
Kullanmış seni edebin ederin bukadar
Edemezsin alacagini almis birakmis seni
Böyle kolay tav olursan yapacağı o!
Tecrübe
Aşık oldun mu
Edemezsin
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş