İlk buluşmada işim çıktı diyip eve bıraktı?

1,5 haftadır biriyle yazışıyordum bugün buluştuk yani başta yüzüme bakmıyordu telefonla oynuyordu ama böyle çekingen gibiydi zaten telefonda konuşurken de öyleydi çok çözemedim. Ben de çok gergindim hiç konuşmadım.

Neyse bi kafeye gideceğiz otobana çıktık falan buna bi arama geldi, bu arada galeri sahibi araba falan satıyor, bunun bir arkadaşının arabası yolda kalmış da araba da normalde buluştuğum çocuğa aitmiş de falan oraya gitmesi gerekiyormuş kusura bakma olur mu tekrar buluşuruz falan.
E inanmadım tabi hiç umursamadım telefonla oynuyorum falan konu açmaya çalışıyor devamlı umursamaz şekilde cevap veriyorum ama soğuk yapmıyorum normal yani.
Arada bi bozulmadın kırılmadın dimi sorup duruyor. Eve gidene kadar baya mi muhabbet açıldı baya güzel konuşuyoruz beni bi yerde bıraktı sürekli kusura bakma haberleşiriz eve gidince falan diyip duruyor ben de sıkıntı yok ya diyorum umursamaz şekilde.
3 saat oldu hala yazmadı. Abi yaptığı o kadar saçma ve ayıp ki. Ama telefonda nasıl konuşuyorsa öyle konuştu o yüzden çözemiyorum
İlk buluşmada işim çıktı diyip eve bıraktı?