1,5 haftadır biriyle yazışıyordum bugün buluştuk yani başta yüzüme bakmıyordu telefonla oynuyordu ama böyle çekingen gibiydi zaten telefonda konuşurken de öyleydi çok çözemedim. Ben de çok gergindim hiç konuşmadım.
Neyse bi kafeye gideceğiz otobana çıktık falan buna bi arama geldi, bu arada galeri sahibi araba falan satıyor, bunun bir arkadaşının arabası yolda kalmış da araba da normalde buluştuğum çocuğa aitmiş de falan oraya gitmesi gerekiyormuş kusura bakma olur mu tekrar buluşuruz falan.
E inanmadım tabi hiç umursamadım telefonla oynuyorum falan konu açmaya çalışıyor devamlı umursamaz şekilde cevap veriyorum ama soğuk yapmıyorum normal yani.
Arada bi bozulmadın kırılmadın dimi sorup duruyor. Eve gidene kadar baya mi muhabbet açıldı baya güzel konuşuyoruz beni bi yerde bıraktı sürekli kusura bakma haberleşiriz eve gidince falan diyip duruyor ben de sıkıntı yok ya diyorum umursamaz şekilde.
3 saat oldu hala yazmadı. Abi yaptığı o kadar saçma ve ayıp ki. Ama telefonda nasıl konuşuyorsa öyle konuştu o yüzden çözemiyorum
Neyse bi kafeye gideceğiz otobana çıktık falan buna bi arama geldi, bu arada galeri sahibi araba falan satıyor, bunun bir arkadaşının arabası yolda kalmış da araba da normalde buluştuğum çocuğa aitmiş de falan oraya gitmesi gerekiyormuş kusura bakma olur mu tekrar buluşuruz falan.
E inanmadım tabi hiç umursamadım telefonla oynuyorum falan konu açmaya çalışıyor devamlı umursamaz şekilde cevap veriyorum ama soğuk yapmıyorum normal yani.
Arada bi bozulmadın kırılmadın dimi sorup duruyor. Eve gidene kadar baya mi muhabbet açıldı baya güzel konuşuyoruz beni bi yerde bıraktı sürekli kusura bakma haberleşiriz eve gidince falan diyip duruyor ben de sıkıntı yok ya diyorum umursamaz şekilde.
3 saat oldu hala yazmadı. Abi yaptığı o kadar saçma ve ayıp ki. Ama telefonda nasıl konuşuyorsa öyle konuştu o yüzden çözemiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Beğenmemiştir nezaketen eve bırakmış gitmiş olabilir.
Olabilir tabi ama yaptığı ayıp. Ben ayıp olmasın diye yine bir çay içtiğim oluyor
Yapcak bir sey yok knk ona ya salla boş ver
Sence mesaj atmalı mıyım yani ağır konuşup yaptığın ayıptı falan diye? Bence bi lafı hak ediyor ama bi yandan da hiiiç umursama diyorum
Saydırsan bile anlamı olmaz kendin bilirsin
yarıya kadar okudum bu nasıl konuşma ikinizde birbirinize saygısızlık yapmışsınız sizden olsa olsa dünya ahiret bacı kardeş olur
Ne alaka niye öyle dedin
Çocuk Seni beğenmemiş bu tipte olabilir vücud da olabilir davranış hareketlerin de olabilr, sana yazarsa büyuk ihtimal ya sana ciddi ilişki istemiyorum dicek ya da arkadaştan ötesi olmaz dicek vs
Ben nerde saygısızlık etmişim onu anlamadım
Şu kadar şeyi yazmana değecek biri değil
Sence mesaj atmalı mıyım yani ağır konuşup yaptığın ayıptı falan diye? Bence bi lafı hak ediyor ama bi yandan da hiiiç umursama diyorum
Resminizi falan görmüş müydünüz buluşmadan önce?
Evet
Saçmalamış o zaman. Yani istemiyorsan adam gibi yok de. Sen bunu direk kafandan sil bence. Dengesiz davranışları var bariz
Sence mesaj atmalı mıyım yani ağır konuşup yaptığın ayıptı falan diye? Bi yandan diyorum hiiiç umursama ama böyle de saf yerine koyuluyorum bi lafı hak ediyor yani
Yazarsa bir şeyler söyle ama yazmazsa sende bir şey söyleme bence.
Son bir şey daha söyliycem. Ben son görülmeyi herkese kapatmak isterken profil fotoğrafımı herkese kapatmışım yeni fark ettim. O da büyük ihtimalle profilini kaldırdı çünkü durumu bende gözüküyor başkalarında değil. Numaramı sildi sandım ama silmemiş ne alaka ya
Beğenmemiş seni yapcak bişey yok kadar işte
Olabilir tabi de yaptığı çok ayıp
Evet ayıp ama gerçek
Hiç umursama dabi o kim kopek
Son bir şey daha söyliycem. Ben son görülmeyi herkese kapatmak isterken profil fotoğrafımı herkese kapatmışım yeni fark ettim. O da büyük ihtimalle profilini kaldırdı çünkü durumu bende gözüküyor başkalarında değil. Numaramı sildi sandım ama silmemiş ne alaka ya
Kanka yaz çocuğa derdin ne diye oda söylesin derdini sende kurtul bende kurtulayım 😂
Ahahah tamam pardon ya 😂
Sorun yok cansın sen. Erkekleri dert etme bu kadar ince düşünemezler zaten.
Yok be valla sırf merak ettim şu son yaptığını. Sıkıntı yok yani ama teşekkür ederim dinlediğin için
Bazen yapılan şeylerde anlam aramamak lazım gerçekten bir açıklaması olsa söylerdim. Ne yaptığını neden yaptığını kendisi bile bilmiyor belki. Ama senin bir çıkarımın varsa ben bilmek isterim. Dinlemekte bana zahmet değil, mutluluk veriyor
Yani öylesine yapmış da olabilir tabi ki, ama kuzenim diyor ki sen profili dün kaldırdın ben fark ettim, o da senin onun numarasını sildiğini düşünüp öyle yapmıştır diyor. Ama numaramı silmemiş o kesin yani
Yani silse ne olur silmese ne olur senin için ne değişir ne fark eder. Neden takıldın buna?
Merak sadece
Hayırlısı