Dün buluştuk arabayla aldı beni arabaya bindik öyle normal konuştuk ama fazla değil. İşte kafeye doğru gidiyoruz hatta diyor çok uzak değil orası sen hiç gitmedin dimi oraya falan.
20 dakika sonra arama geliyor buna yok arkadaşı yolda kalmış falan arabada bununmuş oraya gitmesi gerekiyormuş kusura bakma lütfen bilmem ne. Beni eve bıraktı sonra ve sürekli kusura bakma lütfen diyip duruyor. Daha sonra hiç arayıp sormadı
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
demek ki umursamamış boş ver uzak dur
Sence mesaj atmalı mıyım yani ağır konuşup yaptığın ayıptı falan diye
Senden elektirik alamamış ve ekmeye çalışmış apaçık ortada sana da saygısızlık yapmamak adına böyle bir bshaneye sığınmış
Biliyorum farkındayım ama yaptığı saygısızlık çünkü yoldayken böyle bir şey yaptı daha 20 dakka bile geçmedi. Ağır bir şey yazmalı mıyım yaptığın çok ayıp falan diye?
Sakın hiç bir şey yazma kendini değersizlestirme güzellik 🌺 bırak sal gitsin
Ya haklısın da böyle de işine geliyor zaten sesi de çıkmadı falan diye. Neyse yazmıyım o zaman teşekkürler🤍
Seni ekmek için yapmış ve vicdanını rahatlatmak inandırıcı olmak için kusura bakma diyip durmuş. Sonra da terk etmiş seni işte.
Aynen ben de sırf bu yüzden mesaj atsam mı diye düşünüyorum yani ağır konuşmak istiyorum ama bi yandan da hiç hak etmiyor bir tarafı kalkacak
Yaptığı şey ağır olduğu için ağır sözleri de hak ediyor. Bir tarafı kalkamaz çünkü sen ağır lafları sokup onunla bir daha iletişime geçmeyeceksin. Sonuçta sen de onu istemiyorsun artık
Herkes mesaj atma hiç umursama hiçbir şeyi hak etmiyor o tavrı o an yapsaydın tamam ama şu an yapsan bak hala peşimde dolanıyor diyecek diyor ondan bilemedim
O an senin tavır yapmana fırsat tanıdı mı ki? Hemen gitmedi mi zaten
Yoldaydık daha doğrusu otobandaydık. Seni eve bırakırım falan dedi ben de soğuk yaptım çünkü o an zaten kafamda bitmişti işime geldi benim de. Hiç konuşmadım düşündüm laf soksam mı diye sonra işte muhabbet etmeye çalıştı falan derken öyle kaldı. Vedalaşırken tekrar kusura bakma haberleşiriz olur mu dedi ben de aynen diyip çıktım arabadan
Bi de şey tam söylicektim orada ya beni burada bıraksana hemen zaten senin de işin varmış belli ki diye orada tekrar arama geldi aynı kişiden
Bence tek ve son kez bir şey yazabilirsin istersen içinde kalmasın diye. ya da bilmiyorum cidden onu bile hak etmiyor
Son bir şey daha söyliycem. Ben son görülmeyi herkese kapatmak isterken profil fotoğrafımı herkese kapatmışım yeni fark ettim. O da büyük ihtimalle profilini kaldırdı çünkü durumu bende gözüküyor başkalarında değil. Numaramı sildi sandım ama silmemiş ne alaka ya
Bilmem 🤷♀️ anlamadım ama bence salla gitsin onu engelle hatta
Yazik ekmemis beklentiyi karsilamamisdin. Bakimsix giyim de sorun olabilir
Hayat senin ama o sarma mantı yapan elini al salla aman de 😅
Bence uğraşma uğraşırsan uğraşır
Ama ağır laf hak etmiyor mu böyle işine geliyor
Yaptığı yanlış haklılığını bildiren bir mesaj atabilirsin:)
Rezalet. Umarım aynı muamaleyi yaşar
Sence mesaj atmalı mıyım yani ağır konuşup yaptığın ayıptı falan diye? Bence bi lafı hak ediyor ama bi yandan da hiiiç umursama diyorum
İçimde kalmasın söyleyip rahatlayayım diyosan at ama o "benimle iletişime geçmek istiyor peşimde koşuyor" olarak anlayacak. 🤔
O en mükemmel küfürleri hak ediyor zaten ama değmez. Onu adam yerine koyup mesaj atma zahmeti bile gösterme adam değil çünkü.
Aynen amacım sadece tavrımı koymak bundan da ses çıkmıyor zaten işime yaradı demesin diye. Yoksa bir kelimeyi bile hak etmiyor. Ağır lafı hak ediyor da işte. Neyse yazmıycam artık napiyim
Ve benim hatam şuydu, onu söylediği anda ben asla inanmadım ama moralim bozuk olduğunu anlamasın diye hiç umursamıyormuş gibi yaptım sorduğu sorulara yine cevap verdim. Ne yapacaksın diye sorduğunda arkadaşla buluşurum bende falan dedim ama hiç konuşmamalıydım hatta demem gerekiyordu beni burada bıraksana ya senin gönlün yok belli diye
Aynen işte bu. Yani bu saatten sonra mesaj atsan anlamı yok, o an olay yaşanırken hissettiğin duyguları paylaşsaydın en doğru hareket olurdu. Kırıldıysan üzüldüysen içine atmak yerine o an söyle tavrını koy, sen umursamaz takılınca onun da işine gelmiş.
Aynen ama o an doğru mu yalan mı söylüyor onu tam anlayamadığım için tepkimi koyamadım. O an mantıklı gelen buydu sanki hiç üzülmemiş gibi davranmaktı ama olan oldu ya. Ya her şeyi geçtim bugün mesaj atabilirdi böyle böyle ısınamadım falan diye
Doğru veya yalan onu bilemeyiz ama doğru bile olsa yaptığı çirkin. Başka alternatif çözüm üretebilirdi. Taksi mi yok binsin gitsin adam taksiyle🤔 Sen doğru mu yalan mı diye düşünmen bile yersiz, seni öyle bırakmasına tepki vermen zaten çok normal ve olması gereken. Olumsuz olsa bile hem olumsuz olduğunu belirtmek hemde öyle bıraktığı için bir özür dileyebilirdi ama yapmamış. Boşuna üzülüyorsun böyle bir karaktersiz için. Şöyle düşün, nasıl iğrenç bir insansa ilk günden gerçek yüzünü gösterdi ve kurtuldun bununla bir kaç ay geçirsen bağlanır daha çok üzülürdün.
Ya kusura bakma senin de kafanı şişirdim. Ben zaten niye olmadı niye böyle yaptı diye düşünmüyorum kendime kızıyorum niye tepkimi koyamadım diye. Ben başta soğuk yaptım zaten o da anladı ki kusura bakma diyip durdu ama yeterli olmadı işte. Aman neyse sence bir açıklama falan gelir mi
Açıklama gelmez de belki bir kaç gün sonra yazabilir o da elinde kız yoktur diye gelir seni bir yoklar 🤔 Eğer olursa o zaman koyarsın tavrını
Tamam çok teşekkür ederim dinlediğin için♥️
rica ederim ❤️
Son bir şey daha söyliycem. Ben son görülmeyi herkese kapatmak isterken profil fotoğrafımı herkese kapatmışım yeni fark ettim. O da büyük ihtimalle profilini kaldırdı çünkü durumu bende gözüküyor başkalarında değil. Numaramı sildi sandım ama silmemiş ne alaka ya
Cepte tutmak istiyordur, yedekte. İşi düşünce boşta kalınca gelecek sana
seni beğenmemiş kaçmış
bence hiiiç yazma
E böyle de altta kalıyorum yani şey diycek o da hiç yazmadı ben de yazmam böyle biter
Yaptigi buyuk ayip bence ilk bulusmada yapilmamasi gerekir
Beğenmemiş olabilir ama böyle yapmaz insan. Hadi yaptın bi mesajla vedalaş açıkça söyle
Buyuk ihtimalle begenmedi ya da baska beklentisi vs vardi ayrılmak icin bahanesiydi
Sence mesaj atıp biraz ağır konuşmalı mıyım yani en azından yaptığın çok ayıp ve komikti diye
Çünkü mesaj atmıyor atmıycak da belli
Seni beğenmemiş ne yazık ki
bozuk adammış boş ver
boş ver seni haketmemiş demekki
Gerek yok umursama. Dumur olur
E olsun 😂
Aynen hadi ordan et. Buluştuğum kadınlardan biri de bana öyle davrandı. Umursamadim. 1 hafta sonra kendisi yazdı
Hayat kısa hiçbir şeyi kafaya takmaya gerek yok
Yok takmak değil de altta kalmak istemiyorum saf yerine koymasını istemiyorum sadece
Yazdıkça daha fazla altta kalırsın emin ol
Yazdığında ilgin olduğunu iyice anlar. Yazmadığın zaman, bu bana niye yazmadı acaba diye içinde ukte kalır. Geri dönüş yapmasa bile öz güveni zedelenir
Tamam çok teşekkür ederimm haklısın
Rica ederim hanımefendi
O bahsettiğin kız yazdığında ne yazmıştı ki
Merak ettim seni hiç yazmıyorsun yazmıştı. Yemek yiyip akşam Bara gitmek için anlaşmıştık. Yemek yedikten sonra bir bahane söyleyip ayrılmıştı. Tabi aylar aylar önce.
Ha anladım, ayıp etmiş ya. Umarım bu da yazar ve yazacağına da eminim. Açıklamasını çok merak ediyorum yani.
Umarım : )
Begenmemiş seni kanka
Olabilir de yaptığı çok saçma ve ayıp
Öylede kanka işte sen çok mu shoplu foto attın
Yooo
Ulaş bi bana
Üzgünüm.. beğenmedi gibi.
Beğenmeyebilir tabi de böyle mi belli eder insan? Dürüstçe söyle
Bazen insanlar kırmamak ister.
Yazmayı falan düşünmüyordum da altında da kalmak istemiyorum canım muamelesi gördüm ya. Mesaj atıp ağır konuşsam mı veya sorsam mı noldu falan diye
ya da direk hayatndan silsen mi
:) kaçmış senden. çok çirkin bulmuş seni
Engelleyip arkana bakmıyorsun
Çok kırıldım yani çok ayıp yaptığı
Evet. Uzklas üzülme
Hiç yazmıyım dimi arkadaşlarım yaz ağır konuş falan diyorlar da
seni beğenmemiş yol vermiş kaçmak istemiş
Ayrıl bence
E yazmıyor zaten ayrıldık bile
Herkesi ayırdın😂
Çirkin misin
Belli degil mi