Sevgiliniz sosyal medyada karşı cinsle mesajlaşa bilir mi?

Mesajlaşmak var mesajlaşmak var sevgilim de burada birçok karşı cinsi takip ediyor bazen konudan falan açılınca şununla şunu konuştuk diyebiliyor sorun etmiyorum zaten böyle şeylerden şüpheleneceğim birisine güvenmiyorumdur güvenmediğim birisine de aşık olmam aşıksan bile sevgili olmam. Kimsenin bekçisi değilim çünkü sürekli biriyle mi konuşuyor biriyle mi görüşüyor Ne konuşuyor diye düşünüp kendimi yormak istemem kafam da rahat etsin isterim bir ilişkide. Tabii ki bu geniş olacağım anlamına da gelmiyor. Varlığımı duruşumu koyarım ve karşına da aynı şekilde karşı cinsi ağırlığını duruşunu koyan bir erkek isterim. Ama insanız bir toplum içinde yaşıyoruz ve elbette ki iletişim kurabiliriz bunda da çok fazla sakınca görmüyorum çünkü ben de konuşuyorum mesajlaşıyorum ancak dediğim gibi laftan sözden açılırsa bunu da sevgilime söylüyorum yani şu sebeple yazdım şu sebeple yazdı bana konuştuk falan diye ya da arkadaşım olduğunu biliyor karşı cinsten.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Selamlar,
Yani mümkünse böyle toplara hiç girmesin. Çünkü ben çok doğru bir yaklaşım olarak bakmıyorum bu konuya. İlla ki bazı reelde görüştüğü arkadaşları olabilir ama böyle bir şeyi kesinlikle tasvip etmiyorum. Sanal alem her an her şeye gebe bir ortam çünkü.
Gece gündüz mesajlaşmaz tabii ki. Hani bir şey sorar ya da sorulmuştur cevaplar. Yoksa hal hatır sormasına da gerek yoktur.
anlam yüklemeyin primatça aşklarınıza bu akdar yaaaaa
bana sakın böyle bişey yapmasın çünkü çok pis şeyler olur önüme gelen herkesle konuşurum ondan sonra hesapta vermem
Hahaha, isteyen istedigiyle konussun belirli kriterleri asmadan
Bunu kim isterki !!! Tabiki istemem böyle bir açıklık yok bende
Şahsen ben izin vermem izin verdiklerimi tanıyorum yabancılar mesaj atınca engelletiyorım
Mesajlaşabilir kendi tercihi
hayır benimle konuşuyo zaten yeter :ss
Arkadaşlarıysa elbette konuşabilir
Arkadaşı değilse hayır
Tabi bayanla konusa bilir
Sonu olur
Abisi erkek kardeşi babası ise evet
Mesajlaşamaz
Bilemiyorum
Hayır
Hayır izin vermem
Bi’Bot Seçimi