Hayatımıza giren kadınların ya da erkeklerin kiminle nasıl konuşacağını çok kestirmek mümkün olmuyor, sevgili olduğumuz evlendiğimiz ilişki yaşadığımız insanın belirli bir zaman sonra hayatına iş arkadaşı okul arkadaşı ve benzeri şekillerde karşı cins girebiliyor bu kadın için de aynen erkek için de aynı, benim hayatımda olan kadın tabii ki iş vesilesiyle bazı insanlarla konuşur sohbet eder ciddi bir mesafeli olmak kaydıyla ama dakika başı karşı cins olan birisiyle, hikayesine yorum yazmak onunla sohbet etmek onunla bir şeyler paylaşmaya çalışmak onunla vakit geçirmeye çalışmak bunlar kabul edebileceğim şeyler değildir ve aynısı benim için de geçerlidir.
Arkadaşca şöyle bir dursun benle sevgiliyse imkanı yok KS de olamaz bende dahil olmak üzere KS ya da benzeri uygulamalar kullanmam ve kullandırtmazdım. Kendisi belki çok düzgün olabilir ama bu tip mecraların aklına girmeyeceğinin garantisi yok. Dürüstçe dedim çünkü kendim de kullanmazdım net😌Diğer aktif sosyal medyalarımızda ikimizinde ortak bildikleri tanıdıklarıyla takipleşilebilirdi ve iş hesabı değilse profillerimizde herkese açık olmazdı. Benle sevgiliyse sosyal medyadan fakir ben medyasında zengin sosyal yaşam sürmeli/sürmeliyiz👌🏻💯
Ya artık bu durumlar çok tehlikeli vaziyet aldı yok yani olayı masumlaştıracaktım yok öyle olmaz yok böyle olursa olur falan yazacaktım ama yapamayacağım olmuyor dümdüz yazıyorum
"Elbette istediği kızla istediği kadar konuşabilir beni alakadar eden bir durum olmaz kendisi o dakika içinde eski sevgilim olur."
Sevgilim sosyal medyada karşı cinsi değil hemcinsleri ile de konuşamaz. Önemli bi konu olur veya yakını olur tabi konuşsun fakat arkadaş derecesinde yakınlığı olduğu biri hangi cins olursa olsun konuşamaz.. biraz kıskancım sanırım snsj.🤷🏼♀️
Ben anlamıyorum, arkadaş ne bu ! İnsanlar o kadar nefsine sahip olamıyorlar ki önyargılı davranıyorlar. Normal insanlar her cins ile irtibatta olabilirler, sadece hemcins ile konuşulacak diye bir sistem olsaydı ooo… tabiata aykırı olan her şey yanlıştır. Nefsine-iradene sahip çıkamayan zaten başkasının hayatına girmesin bir zahmet. Neler duyuyoruz neler… Tehlikeyi bazen yanlış yerlerde arıyoruz!
Ben hangi ara seni bu kadar boş bıraktım lan diye çökerim üstüne..😅 yormak lazım adamları.. ellerini.. o parmaklarını uyuşturmak lazım ki o klavyede o eller gezinemesin.. gözlerini doyurmak lazım ki o gözler karın tokluğundan mayışsın..
Samimiyet fazlaysa rahatsız olurum. Kadın ve erkeğin doğası beraberlik üzerine var edilmiştir, fazla yakınlık yanlış noktalara varır , nefis bir yerde yoldan çıkar
Benimle ilişkisi varsa karşı cinsle arasına sınır koymayı bilmeli, gereksiz laubalilikler yapmamalı, karşı tarafın ona ne amaçla yaklaştığını anlayabilmeli falan işte
Yazamaz yazacaktım, ama ben şimdi sana yorum yaptım. sende karşı cinse soru sordun. 5 sn sağ üst duvara kısık gözlerle baktım düşündüm "niyet önemli". İşte böyle kandırabilirsin kendini.
Benim ciddi görüştüğüm biri olduğunda sadece akraba haricindeki görüştüğüm erkek o oluyor. O yüzden karşındaki kişinin de öyle olsamasını isterim. İkimiz birbirimize yeteriz. Erkek arkadaşları olsun gitsin gezsin dolaşsın.
Askım özelden mesaj atar msn ben yazamıyom yüzüm sabah bı uyandım kızarmıs bı haftadır geçmiyor doğum kontrol habı kullanıyorum doktor bundandır dedı krem yazdı ama gecmıyo ne yapıyım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ksde ne işi var evli insanın ya da sevgilisi olanın