+1 yılBana tavırlarında değişiklik gördüysem ve eskisinden daha fazla egoist geliyorsa gözüme, bir süre kendi haline bırakırım. Ve bu süreçte analiz yapmaya devam ederim, soğumak için zaman biriktiririm. Hiç bir şekilde bu durumu fark etmiş gibi yapmam, salağa yatarım. Olabildiğince çekişmeli boşanma süreci olmaması için bol bol kanıt toplamaya çalışırım. Tam hatasının farkına vardığı an; imza atması için boşanma dilekçesini uzatırım.
22 Yorumla- +1 yıl
Anaam naptin kiz sirlarimizi verme böyle ulu orta
- +1 yıl
Ee canım kız rolü yapmaktan yorulduk artık 😊
En İyi Cevaplar
+1 yılSebep sonuca bakarım. Online hizmet veren kurumda müşteri temsilcisi filan mı 🤔 Buna benzer durumlarda bir şey söyleyemem. İşini yapıyor derim. Aklıma kötü bir şey gelmez.
Yine normal muhabbete girişebilir. Gündelik hayattaki gibi. Dolmuşta "şundan bir öğrenci uzatır mısın abla" diyen çocuğun parasını uzatmasında sakınca olmayacağı gibi burada sorulan bir soruya cevap vermesinde de bir sakınca görmem 😂 seviyesini koruyup cevabını verip köşesine çekilebilir mesela. Karşı cinsle iletişimini kısıtlamam, karışmam. İnsanız. Konuşa konuşa anlaşırız 😂😂 gerçek hayatta da sanal ortamda da 😂
Ama canı sıkıldığında girip eğlenmek amaçlı takıldığı bir yerse iş değişir. Derdi mi var önce bana gelecek. Bende arayacak çözümü. Canı mı sıkılıyor bana gelecek. Gülmeye mi ihtiyacı var, ben güldürürüm. Komiğimdir. Eğlenmek mi istiyor ben eğlendiririm. Eğlenceliyimdir. Yok ben yetmiyorsam ona, zamanını benle değil başkasıyla geçiriyorsa, benle konuşmak yerine başkasıyla konuşup, derdini başkalarıyla paylaşıyorsa ilişkimiz yıkılma sürecine girmiştir 😂 Kıskanırım böyle bir şeyi. İzin vermem. 😂
15 Yorumla- +1 yıl
E aferim
- +1 yıl
Yahu yeni yeni açılıyor gözlerim, zihnim. Uykulu kafayla neler saçmalamışım be. Ne uzatmışım bu kadar 😂😂
- +1 yıl
Biraz uzattin ama olsun bidahakine tekrarlanmasin😂
- +1 yıl
Kafam yerinde değildi. Normalde bir cümle kurarım iki sayfa anlam içerir. Şurada 3 paragraf yazmışım 3 cümlelik anlamı var. Kendimden utandım.
Şimdi iyiyim ama. Uykum açıldı 😂 - +1 yıl
😂😂😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bencede ayrılık sebebi
Seninde KS de cinsellik katogorisinde hiç bir erkeğe cevap verememen gerekir
Soru sorduğunda sadece bayanlara cevap açman
Gerekli yapıyor musun yok
Erkek yapınca ayrılık bekliyor musun tabikide
(( Ben desem ki boyutu şu kadar yeterli mi
Senin evet hayır bile deme hakkın olmaması gerek ))
Erkek Kendini nasıl muhafaza etmesini bekliyorsan sende kendini edeceksin10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok yüzeysel soru. Benim samimiyetim var mı? Benden önce mi sonra mı? Çocuğun karakteri nasıl? Sohbetin içeriği ne? Ne kadar samimiler?
Koşullar kabul edilebilir ise yanımdaki de insan.
Fakat rahatsız ederdi ne kadar dört dörtlükte olsa fakat koşullar okeyse rahatsızda olsam susardım. Aksi halde karakol.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılYolunda giden bir evlilikte ihtiyaç duyulmaz eşinle herşeyi paylaşırsın ama biten bir evlilikte hak veririm
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 266,8b cevap paylaştı.
u +1 yıledemez tabi ki de
10 Yorumla 2 sene boyunca aldığım yakın ve uzak doğu dövüş tekniklerim devreye girer.
310 Yorumla- +1 yıl
Aşkım korktum🙄
- +1 yıl
Eşini mi döveceksin 😑😑😑
- +1 yıl
Adamda mı deneyeceksin 🤨
- +1 yıl
Güçlü abim 💪🏼😅😅
- +1 yıl
@tugce082000 Evet dövsün öyle kadınlar dövülsün ful destek veriyorum. Aynı durumda bir erkek olursa o da dövülsün. Bu insanlar akıllanmaz yoksa. Olay kadın erkek değil insan olarak bakmak lazım.
- +1 yıl
Ama şiddet kötü bir şey
- +1 yıl
@tugce082000 normalde evet. Bu durumda değil
- +1 yıl
Sonu kötü bitebilir ama risk biraz
+1 yılHerkes kendine yakışanı istesende engel olamazsın bazı durumlara yapma demek daha cok yapmasina sebep verir oturulur konuşulur niye ben değilde bi başkasiyla konuşma gereği duyuyorsun diye sorulmali sonra ne yapilcaksa karar verilir. Cinayet diyenler olmuş kafalara yazık.
12 Yorumla- +1 yıl
Kaldirdim o ruh hastasinin yazisini bide gercekleri soyledim diye yorumlarimi siliyodu
- +1 yıl
Beyni olmayanlara laf anlatamazsın bünyene yazık insan öldürmek kolay mı kaldı ki aldattı götürür ailesine teslim ederim ölümden daha beter etki eder.
Evli adamın sosyal medyada başka kadınlarla ne işi var. Paralarım öyle kocayı. Paralamakla da kalmam boşarım bi nevi aldatmaya giriyor çünkü..
23 Yorumla- +1 yıl
Aferim kız helal
- +1 yıl
Hepsi okuz ya
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Sohbet demek farklı bir konu. Boşanmaya kadar gider.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılkarşı cinsin olduğu videoyu like layan boşanıyor sen diyorsun cinsel sohbet. Daha nerede boşanacak burada boşanmaycaksa. Çocuk mu olması lazım
12 Yorumla- +1 yıl
Ne cinseli
- +1 yıl
Ahhahah yanlış okumuşumm
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir şey yapması mümkün mü , ağzının üstüne terlikle vurarım 😂
28 Yorumla- +1 yıl
Islak tuvalet terliği üstelikk
- +1 yıl
Aynen 👍😂
- +1 yıl
Terlikler kaç numara risk alınabilir gibi mi :D
@r_engarenkyollar
- +1 yıl
- +1 yıl
Kiz naptin ayak fetisleri damlar simdi 😂🤦🏻♀️
- +1 yıl
@r_engarenkyollar
Bende 36 numara modelleri kime denetsem diye düşünüyordum, bingo :D - +1 yıl
Hoş bulmam. Karşı cinsle mesafeli olmak lazım. Benim de üniversitede farklı şehirlerden tanıdığım bir sürü kişi var ama hiçbiri ile samimi değilim. Sevdiğim kişinin de karşı cins arkadaşı falan olursa mesafeli olmasını isterim.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılIyi bulmam tabi nasıl bulacağım. Hem boṣanma sebebi hemde gözüm dönerse cinayet sebebi.
15 Yorumla- +1 yıl
Cinayet falan ne kiz sacmalama
- +1 yıl
Haha iṣte o ana bağlı. Ben bu yaṣıma kadar kimseyle biṣey yaṣamamıṣım güvenip evleniyorum kocam bana böyle yamuk yapıyor. Bunun affı olabilir mi? bence olamaz.
- +1 yıl
Cezalandirmak surundurmek varken kurtulus olur o yalniz😂
- +1 yıl
Sey diyormuṣum ölmeyi isteyecek derecede sürünecek 😂😂😂
- +1 yıl
Ohaa en sevdigim jdhfbd
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılMaksimum edeceği sohbet benim gibi yorum altında dört beş cümlelik edilen sohbetlerdir. Özelden karı kıza yazması bekar ya da evli fark etmez beni rahatsız eder. Karşı cins arkadaşı olur, kendini bilir ve seviyeli sohbet eder lafım yok.
10 Yorumla
+1 yılDeyyuz diyen olmuş aptal diyen olmuş da kimse ne konuşmuş dememiş 😃😃
22 Yorumla- +1 yıl
Akılları oraya kadar yetiyo çaktırma 😂
- +1 yıl
😃😃
+1 yılArkadaşça mı? Bunlar reelde oturup konuşmuş mu ona bakarım. Ha konuşmadıysa öyle sosyal medyada sohbet ayağı anlamam ben. zaten güzel kardeşim olmayan eşinin sosyal medyada gezmesine izin verir mi?
10 Yorumla
+1 yılDemekki eşi yetmiyor ona ki başka birileriyle tamamlamak istiyordur
12 Yorumla- +1 yıl
Ayni dusuncedeyim. Ayrilmak lazim o zaman
- +1 yıl
Esinmi bunu yapan
Aşk İlişkileri konusunda 996 cevap paylaştı. Normal tanımadığı biri ile sohbet ediyor değil mi?
13 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Jskabdkabdnsb
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılİzin veren boynuzlarını sileceği kumaşı benden alsın
11 Yorumla- +1 yıl
Jsiabdkwbdsn
- Aşk İlişkileri konusunda 46,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenle niye etmiyor diye sorgulardım, ne eksiğim var arayışına girerim.
11 Yorumla- +1 yıl
Her zaman sorunu kendimizde aramamamız gerekiyo aslinda.
+1 yılEşiniz derken bu sizinde onun Eşiniz olduğu anlamina gelir. istenmeyen şeyler yaşamak istemiyorsan sende karşı cinsle sihbet etmeyeceksin.. hoş durum değil allah kimsenin başına vermesin dim.
10 YorumlaTanimadigi biriyse yeni tanismaya basliyorsa ve hani ortak bi yan yokta mesela gittigi biryerden tanisma falan olmamissa ayrilma zamani gelmistir diye dusunurum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılağğbi ne var bunda yaa, nolcak lütfen biraz rahat olalım ya
10 Yorumla
+1 yıl
Eşimin sosyal medyada karşı cinsle sohbet etmesini, oyun oynayan birtakım maymunların birbirlerine telefon verilmesine benzetiyorum. Ne olursa olsun, sonunda sallanan bir ağaç var! 😄🐒10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEşimin sosyal medyada değil sosyal hayatta da karşı cinsle gereksiz sohbet muhabbet etmesi de beni öfkelendirir..
10 Yorumla
+1 yılNasıl sohbet ettiğine göre değişir ve amaç önemli. Emlakçı bir hanım ile WhatsApp görüşmesi gayet olağan yahut otel için çalışan ile görüşebilir.
10 Yorumla
+1 yılaaa kime yazıyorsun
10 YorumlaBeni kaybetmeyi göze almış demektir
11 Yorumla- +1 yıl
Evett
Eşime güvenim sonsuz ama kendi cinsime güvenim hiç yok o yüzden karşı cinsin en ufak iltifatında dahi rahatsız olurum ve kıskanırım
10 Yorumla
+1 yılLan bana cinayet işletmeyin fjjsjsjd benim karı karşı cinsle konuşamaz. Tanımadığı kişiyle oturup sosyal medyada saatlerce sohbet edecek? Anında boşarim
12 Yorumla- +1 yıl
Daha taze birini engelledik yapma evladin cinayet falan aa
- +1 yıl
İyi o halde🤷🏻♀️
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılFazla samimiyete girdiği an ışınlanmayı bulur paramparça ederim onu
20 Yorumla Eş sevgili flört saygısı olmayan bunu yapar ayrıl gitsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. yabancı biriyle ediyorsa evet, sadece eş değil sevgili de
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Sosyal medya kullanmasını istemem tıpkı benimde evli olsam kullanmayacagim gibi
10 YorumlaAğzına s... o kadar emek vericem gidip başkalarıyla fingirdeyecek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBeni tanıyorsa öyle bir şey yapmaması gerektiğini bilir
10 Yorumla
+1 yılSen benim için yeterli değilsin başka arayışlardayım demek oluyo
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Farklı şeyler yazardım da neyse evet ayrılma sebebi boşanma sebebi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖzelden değilse ve iki üç cümle ile sınırlıysa sorun değil
10 Yorumla Aptallıkk olarak bulurum kendime kızarım bu kadar mall birini nasıl eş diye aldım diye
10 Yorumla
+1 yılçok yanlış bulurum yapılmaması gereken en büyük hareket kırmızı kartı yer
10 YorumlaKarşı cinsle sonsuza kadar sohbet etmesi için ona yardımcı olurum. (!)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHoş karşılamam. Ben konuşmayacaksam o da konuşamaz. Nokta
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltakıntınız varsa, ikinizde kullanmayacsksınız boş boş yok profile bakamaz yok mesaj atamaz demeyin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeden boyle bir sey yapiyor la, yani sebep? Bana bir tane mantikli sebep soyleyin etsin diyeyim. Gelsin benle sohbet etsin.
10 Yorumla
+1 yılEşim karşı cins olarak benimle konuşabilir ancak dkdodkdo
11 Yorumla- +1 yıl
Adam olana çok bilee
+1 yılonu mahkemeye verir idam cezasını getirip onu idam etiririm
02 Yorumla- +1 yıl
Yok ebesi
- +1 yıl
oylr
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanma sebebi.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAman sus sakin kimse uyanmasın gizlice yazışalım öylece kalsinn
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen varken neden başkasıyla konuşuyor diye düşünürüm
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bunu zaten iş hayatlarında yapıyorlar sosyal medyaya gerek kalmıyor.
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi biri dururken de sohbet etmem o onun mallığı kusura bakma da😂
00 Yorumla
+1 yılAynı gece yatağına başka bir kadın getiririm, hemde o varken.
012 Yorumla- +1 yıl
Bu cümleyi kurmuşsam çabalıyor demektir, bir tane değil birçoğu hemde.
- +1 yıl
Profil fotondan ötürü bişey demiyorum. Bak keyfine.
- +1 yıl
Bu arkadaşı profiline koyan birine haliyle düşünerek yazmak gerekiyor.
- +1 yıl
Öyle mi. Daha yenice beni bir kaşık suda boğmak ister gibi bir halin vardı😁
- +1 yıl
Anlattığımıza sevindim😄
- +1 yıl
Anlaştığımıza*
+1 yılSosyal hayatta tanıştığı biriyse sorun değil ama medyadan tanıştığı biriyle sohbet edemez
10 Yorumla
+1 yılKanka bu nasıl bi soru ya
13 Yorumla- +1 yıl
Noldu kiz
- +1 yıl
Öyle bir şey tabiki olmazz😂
- +1 yıl
😂
+1 yılBelimde duran emanet konuşur o zaman değl..
12 Yorumla- +1 yıl
Şş noluyo be
- +1 yıl
Delleniyom abla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrılık sebebi eğer is icabı seviyeli bir konuşma değilse. Bu arada merhaba asya hanım
11 Yorumla- +1 yıl
Yine kimsin acaba
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDefolsun gitsin ebisinin a m ı n a
110 Yorumla- +1 yıl
Ayıp
- +1 yıl
Onun yaptı ne oluyor aga
- +1 yıl
Şerefsiz de şerefsiz denir adam kişiliksiz yapacak bir şey yok da bu şekil bir ifade ne kadına ne erkeğe yakışmıyor hem söz konusu olan kişinin bu tarz ifadeler hoşuna bile gider
- +1 yıl
Gebersin ozman
- +1 yıl
Ben sizin ifade tarzınıza karışamam hakaret de edebilirsiniz küfür de edebilirsiniz beddua edebilirsiniz ama sorun şu bunlarla hiçbir şey değişmez ve düzelmez sizler kadın olarak bir anne adayı olarak belki annesinizdir bilmiyorum yetiştireceğiniz büyüyeceğiniz evlatları özenle eğitmelisiniz ki böyle sorunları bir dahaki nesiller yaşamaz bu tarz davranışlarda aileyetişme tarzı çok önemli biliyorsunuz günümüzde erkek çocukları aç oğlum göster amcaya falan gibi saçma sapan şeyler var ya bu da özgüven getiriyor erkeğim yaparım hesabı o yüzden bunun düzelmesi için temelde aile yapısının değişmesi ve düzelmesi lazım ve bunda en büyük sorumluluk siz kadınların saygıyla esen kalın
- +1 yıl
@Çağhan2734 nasil sizin kufurleriniz sansurlenmedi ben ona saskinim hsndbd
- +1 yıl
@Qassanovaa Küfürlerim derken? Şeref bir isimm onun olmadığını söyledim bilmeyen ne zanneder? lütfen
- +1 yıl
@Çağhan2734 yok kizin yazdiklari da silinmemis ya ayrica serefsiz diyince sansurleniyodu eskiden
- +1 yıl
@Qassanovaa Onu anladım o da hakaret içeren bir hitap şekli evet ama siz küfürler etmişsiniz deyince ben de bir afalladım 😲 Yeryüzünde en son küfür edecek kişilerden biriyim az buçuk hakaretlerim olabilir e burası Türkiye bırakın o da olsun
- +1 yıl
@Çağhan2734 e tab2 dogal o zaten
+1 yılEvlenirsem ikimizde kullamayiz
12 Yorumla- +1 yıl
Adaaam
- +1 yıl
Eyvallah
+1 yılİstemem sonuçta ben sadıksam aynısını ondanda beklerim
20 Yorumla
+1 yılAyrılık sebebi direk ben onun partneriyim niye başkası ile sohbet ediyor ki
20 Yorumla
+1 yılAsla böyle bir şey mümkün olamaz ben konuşmuyorsam o da konuşamaz
10 YorumlaAldatmaya giden kapı aralamış olmalı diye düşünürüm ama ilk sefer affedilir uyarı olur
10 Yorumla- Devamını Gör (123)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne