Sevgiliniz karşı cins iş/okul arkadaşını sosyal medyada takip edebilir mi?

Benim erkek arkadaşım kıskandığımı bilmesine rağmen iki kızı takip etmeye başlamış. Neyse ki aynı yerde çalışıyoruz ve arkadaşlıklarının boyutunu biliyorum. Çok kıskandım ama bir yandan da bu Instagram hesabını hiç açmayabilirdim, o zaman haberim olmazdı ve daha mutlu olurdum, Çünkü daha az şeyi kafama takardım. Yani acaba Instagram hesabım olmadığı dönemlerdeki gibi mi davransam? Ben şimdi bu kişiden ayrılsam, diğer erkekler de böyle zaten. Düzgün bir adam kalmadı ki. Çok mu abartıyorum?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimle konuştuk, o kızı takip etmeyi bıraktı. Ama mesela dün o kızı, bugün başka kızı kıskandım. Bunun böyle suremeyecegini, mutlu olmak istiyorsam bu kadar kiskanmamam gerektiğini söyledi. Ben de ona hak verdim. Sonucta onun sevgilisi olan benim, başka kızlar ona asilsa da umrumda olmaması gerekir. Cunku o zaten benimle, diğer kızlar avuclarini yalasin 😂
Güncellemeler
+1 yıl
Kesinlikle takip edemez diyenler, takip ettiği kişiyi ya da konuştuğu kişiyi erkek/kız olarak değil de, insan olarak görmek, kiskancliginizi kontrol etmenizde faydalı olabilir. Sonucta bir ilişkide güven olmazsa ilişki çok fazla ayakta duramaz. Her şeyden önemlisi karşımızdakine güvenmek.
Sevgiliniz karşı cins iş/okul arkadaşını sosyal medyada takip edebilir mi?