Ayrılırken acımasız davrananlar daha çok erkekler mi yoksa kadınlar mı?
13
6
Görüşünü yaz
13Kız Görüşü
6Erkek Görüşü
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
136
вуηαяcσѕ | Aşk İlişkileri konusunda 3,9b görüş paylaştı.
Fenomen
8 gü
Selamlar,
Ben erkekler ya da kadınlar olarak sınıflandırmıyorum bunu. Direkt olarak insanlar desek daha mantıklı. Çünkü herkesin birbirinden farklı karakteri var. Çoğu insan farklı farklı tepkiler veriyorlar bu durumda. Ayrıldıktan sonra çirkinleşen birçok kadın tanıdım. Yine ayrıldıktan sonra çirkinleşen birçok adamın adını duydum. Burada mesele cinsiyet meselesi değil kesinlikle karakter meselesi.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Redamancy-4 | Aşk İlişkileri konusunda 15,7b görüş paylaştı.
Fenomen
13 sa
Erkekler bence daha çok ayrılık acısı çekiyor daha sonra tülay lütfen dön diye zırlıyorlar jxjxjxj
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Sosyetic_SheqiiL | Aşk İlişkileri konusunda 4,6b görüş paylaştı.
Fenomen
9 gü
Erkekler daha acımasız davranıyor bence, dışardan bakınca kadınlarmış gibi gelsede..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Muzlu-Puding | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Yoda
9 gü
Mesele acımasız olmaksa dökebilirim şahsen o suyu. Ama ne gerek var? Aşağılayarak, rencide ederek ayrılmaya? Hiç mi saygın yok birlikte olduğun insana?
ben bir erkek tarafından acımasızca terk edildim, bir kadın tarafından acımasızca terk edilen erkekler de var çevremde o yüzden ( biraz klişe olacak ama ) "karakter meselesi" diyorum..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
136Selamlar,
Ben erkekler ya da kadınlar olarak sınıflandırmıyorum bunu. Direkt olarak insanlar desek daha mantıklı. Çünkü herkesin birbirinden farklı karakteri var. Çoğu insan farklı farklı tepkiler veriyorlar bu durumda. Ayrıldıktan sonra çirkinleşen birçok kadın tanıdım. Yine ayrıldıktan sonra çirkinleşen birçok adamın adını duydum. Burada mesele cinsiyet meselesi değil kesinlikle karakter meselesi.
Erkekler bence daha çok ayrılık acısı çekiyor daha sonra tülay lütfen dön diye zırlıyorlar jxjxjxj
Erkekler daha acımasız davranıyor bence, dışardan bakınca kadınlarmış gibi gelsede..
Mesele acımasız olmaksa dökebilirim şahsen o suyu. Ama ne gerek var? Aşağılayarak, rencide ederek ayrılmaya? Hiç mi saygın yok birlikte olduğun insana?
Ayrılma aşamasındayken saygısızlaşıyorlar maalesef
O insanın kendine saygısı yoktur. Sakin kalıp kendini, öfkesini, ağzından çıkacakları kontrol edebilecek olgunluğu yoktur.
Katılıyorum sana brom
Fotoğraf ile sorunun alakası der susarım
Ne alaka olduğunu cevaplamanı bekliyorum
Reis koyan sensin ben mi açıklayacağım alakasız foto
Keyfimin kahyası öyle istedi xd
Bunu yazacağına soruyu cevaplasan iyi olabilirdi
Erkek ırkı hakkında konuşmak istemiyorum zira hepsinin içinden geçebilirim bu ara
Sakin tamam
Yo erkekler daha acımasız bence
Masumuz 😏
He tabi ne demezsin 😶
Hıhı
olaya ve bakış açısına göre değişir çok göreceli bi konu bu
Her iki cinsiyette de var o dediginden
İki tarafta kişiden kişiye göre değişir
Erkekler kadınlar ayrılamıyor çünkü genelde
bunun cinsiyet ile alakası yok
Birazcık var ya
ben bir erkek tarafından acımasızca terk edildim, bir kadın tarafından acımasızca terk edilen erkekler de var çevremde o yüzden ( biraz klişe olacak ama ) "karakter meselesi" diyorum..
Karakter meselesi evet ama kadınlar o konuda bir tık daha acımasız çünkü egoları var
belki de haklısındır.. 🥲
Her zaman :D
biraz egoluyuz 😏🙂
Çok belli oluyor mu ya lksdflks
şu kadar işte 🤏🏻
Immm evet birazcık
iyi bakalım..
Kendine cici bak ))
teşekkürler, bakarım. :)
sende kendine iyi bak :)
Bakarım :)
erkekler bence