Ben askerdeyken böyle manzaralarla çok karşılaştım kızlar gerçekten beklemeye bilmiyor askerdeki adamı terketmek hangi kitapta yazıyor. Allah'tan ben askere gitmeden önce ayrılmıştım da kafam rahattı...
Ayrılırken kadınlar mı daha çok acımasız davranıyor yoksa erkekler mi?
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ama kadınlar genel olarak doğa olarak çok daha acımasızlar. Bir arkadaşım vardı askerde. Nişanlısını, nişanı attırıp, başka biriyle nişanladılar diye, boynunun altından G3 Pİyada tüfeği ile kendini vurdu. Ben kısa dönem yaptım. Arkadaş, uzun dönemdi. Kendisini tanıyordum ve cenazesini nasıl bulduklarını anlattılar, ben 1 ay kendime gelemedim. Ondan sonra asker mektupları daha dikkatli falan okunmaya falan başlandı, sosyal etkinlikler yapıldı. Böyle çok arkadaşım vardır askerdeyken, terke dilen, başkasıyla nişanlanan, ihanet gören, hatta bir anda evlenen. Kadınlar, psikolojik şiddet ve eziyet konusunda adeta uzmanlar...
@Wokoupirate Bilemiyorum sevgili kardeşim. Türk kadınları, sevgilileri askerdeyken nedense bu tür yönelimler içerisine giriyorlar. Bende ayrıca böyle bir sorun yaşadım. Hatun askerdeyken hem beni idare ediyormuş, hem de kendi memleketinde görev yapan bir vergi dairesi müdürünü. Tabii, Türk kadınlarının ağırlıklı bir kısmı statü ve ekonomik güce önem verdiğinden hatun onu tercih etti. Askerde bu durumu öğrenseydim, kafayı yerdim herhalde. AMA ÜZÜLMEDİM... ÇÜNKÜ ÇOK DAHA İYİ HUYLUSUNU VE GÜZELİNİ BULDUM DAHA SONRA.. HARİKA BİR KADINDI... ALLAH BİR KAPIYI AÇIYOR MUHAKKAK.
Kokusunu çekmeye kıyamadığım bakmaya doyamadım aynaya bakıp gördüğüm şeyden daha çok sevdiğim bir kişi vardı ve onca yaşanmışlık sarılmışlık hayaller varken onca geçen zamana rağmen seni hiç sevmedim herşey yalandı diyerek gitti ve ben bana gönderdiği boş patfüm şişesini saklıyorum çünkü onun ilk buluşmamız da o kokuyu sürmüştü boş parfüm kutusu be abi sıkıyorum hava geliyor ama onun kokusu hiç gitmiyor
Eski sevgilimle evlenmeye karar vermiştik ailesiyle de tanıştım derken tesadüfen diğer kadınla tanıştım hayatında herkesten gizlediği başka bir kadın varmış. Kadın dul iki çocuklu ve rahat bir kadınmış. Yatıyorlarmış tabi ki ben bakireydim ve hiçbirşekilde yatmıyorduk. Hesap sorduğumda kavga çıktı ben ona o an bütün küfürleri ediyordum ve bana "kadın olaydın da elinde tutaydın sen onun tırnağı bile olamazsın" dedi. Bence erkekler çok daha acımasız
Erkekler, ve bhnun mantıklı sebepleri var. Sevgilisinden güzel bir kız görünce hemen mırın kırın ediyor, benden daha iyilerine layıksın, üzülmeni istemem falan klişelerşni araya sıkıştırıp kuyruklarını kısarak daha güzel olan kıza gidiyorlar, salyalar da cabası. Sonra döngü oluyor böyle.
Bunun kadını erkeği yok bence. Kimin beyin yapısı intikamcı ve gaddarca bir düşünce içinde ise o taraf acımasız olur. Aslında çok yanlış şeyler bunlar. Sonuç ne olursa olsun ilişkin normal bir şekilde başlıyor ise normal bir şekilde de bitmelidir diye düşünüyorum. Tamamen çiftlerin ruh halleri ve hayata bakış açıları ilgili bir durum bence.
Ne demiş şair : "Kadınlar doğurdular beni bağıra bağıra, yine onlar öldürecekler beni aşktan bağırta bağırta" Yani kadınlar aşkta severse kendine acımaz ama gerçekten sevmezse ise erkeğe acımaz.
İntikamda ve aşkta kadın, erkekten daha barbardır.
Bazı konularda (şekilde görüldüğü üzere) kadınlar daha acımasız fakat ben de bunun gibi birkaç şeye şahit oldum. Askerlik psikolojisi ile kızın hayatını kabusa çeviren de oluyor. Kız da haklı olarak ayrılabiliyor.
Kızlar utanmaz biraz. Yani bodoslama saydırıyorlar. İlişkinin bitmesini kabullenemiyorlar. Askerdeki adamı bırakmak nedir ya. Bu yüzden erkekler askere giderken ayrılıp gidiyorlar ki kafaları rahat oluyor.
Paşa paşa bekledim. Her aramasında müsait olmaya gayret ettim, her telefonuna baktım gerektiği zamanlarda işten izin aldım 3 senelik bir ilişkiydi ve şimdi ayrıyız
Kelle koltukta geziyorlar ama karıya kıza gitmeyi de ihmal etmiyorlar. Erkek milleti ülkesi bombalanırken burada çadırda karısını düdükleyip bakamayacağı 10 çocuğu peydahlayan suriyelilere benziyor yurdum erkeği
Kiyamam ya cok icli bir yazi olmus. Askerdeyken bir ayri koyuyodur adama. Neyse ben bunu cinsiyete dökemedim. Taraflar savasmasin. İnsani duygular artsin. Vicdan muhasebesi karar versin.
Askerdeyken bekleyen kızı bırakıp dönünce başka kızla evlenen de gördük çevremde.. ey gidi bu cinsiyet değil karakter işi. Kimin kanı bozuksa o yapıyor. Allah uzak etsin öylesini.
Erkekler kadınları seks objesi olarak gördüklerinde ve kadın erkeğe ruhuyla bağlanmışsa en çok erkekler acıtır. Hem cinslerim hazları için kadınları pozisyon zenginliği içinde çok acıtıyor!
Cinsiyet ile alakası yok ama, Kadın kısmının altına son model mini cooper çekiyorsun, eline limitsiz bir kredi kartı veriyorsun. Vazgeçemeyecek hiç bir şeyleri kalmıyor. Acı ama gerçekler üzgünüm kızlar.
Kişiden kişiye değişir ama sanırım erkekler daha çok acımasız.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
abi kadınları bu hale getiren de erkekler ya. sen değilsen başka bir erkek gidip bu kadınların bir tarafını kaldırıyor. kadınlar genelde kendisine gelen erkeğin kalitesine değil sayısına bakıyor.
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
bu ülkede desteklediğim tek devrim şu cinsel olanı :D
Kadınlar tabiki ama belli olmuyor ya herkes farklı kafada ne diyebilirsin ki
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkekler kötü ayrılırsanız acayip kırıcı oluyor mesela sevgilim beni ağlattığında bunlar timsah gözyaşları yalancısın sen falan demişti yalan falan söylemememe rağmen :/
En İyi Cevaplar