Erkek arkadaşımın kız arkadaşları olması canımı sıkmaya başladı. Çok mu abartıyorum sizce?

iyi geceler arkadaşlar canım cok sıkıldı gece gece varya.. sevglmn kız arkadaşları canımı sıkmaya başladı 5 6 vardı ama su anda ikisiyle konuşuyor. birinin sevgilisi var ama yinede konuşuyorlar kpss di tercihler hakkındaydı vs vs. hani onun sevglisi var yinede dayanamyrm ya .! bir digeride ilk okuldan mı ne arkadaşı önceden facede canm lı cicimli konuşuyorlardı ama bu kız aynı zamanda benim sevgilmin arkadaşının eski cıktıgı. bugun işte num. degiştrmiş napmş yine mesaj attı yeni num. diye facede o diger kıza sevgilisi olan kıza verirken gördm onunda arkadaşı. ama sonuç itibariyle dayanamyrm ya. sizce abartıyormuym kendimi sıkıyorum birşeyde demek istemiyorm ama arkadaşlar ne yapaym ben .. biri eski arkadaşı digerdie öyle ama sevgilisi var onunda 4 yıllık mı ne ama ilk başlarda buna bakıp duruyormuş sevgilisi yokken mi ne öyle sizce birşey söyleym mi yoksa cok mu abartyrm
Güncellemeler
+1 yıl
anlamayan arkadaşlar var sanrm daha acıklayıcı yazmak istiyorum sevgilim su an iki kızla konuşuyor . birinin sevgilisi var. digeride ilk okuldan arkadaşı ama ilk okuldan arkadaşı olan kız benm sevgilimin önceden arkadaşyla cıkmş bi kız canımlı cicimli konuşmaları vardı önceden facede neyse digerinin de sevgilisi var. onunlada kpss tercih hakkında vs konuşuyorlar ama sevgilisi olan kızda önceden işte sevgilmden mi ne hoşlanyrmş dershanede bakıp duruyormuş su an sevglisi vr ben knşmsna dayanmyrm
Erkek arkadaşımın kız arkadaşları olması canımı sıkmaya başladı. Çok mu abartıyorum sizce?