Sevgilimin erkek arkadaşları olması canımı sıkıyor?

Merhaba arkadaşlar benim birkaç aylık bir ilişkim var ve kız arkadaşımın erkekler ile olan arkadaşlığı canımı sıkıyor hem sanal hem gerçek hayatın da okulun da ki erkek arkadaşları falan aslında ilk aylar çok sıkıntı etmezdim dm kutusunda falan da erkekler görüyordum sormuştum arkadaşım falan demişti çok üstelememiştim ama son aylar da gereksiz kıskançlıklar yapmaya başladı biranda telefonumu istemeler arama kayıtlarımı incelemeler falan bunda bir şey yok bakabilir. Her neyse ertesi gün aniden telefonunu ver bana dedim bende bakacağımı söyledim o baktığı için bakmak benim de hakkım sonuçta. Telefonu istedim vermek istemedi biraz diretti zor da olsa aldım telefonunu dm kutusunu açtım ve son konuştuğu 10 kişiden 7si erkek mesajlara giriyorum hepsi ile ya bugün ya da dün mesajlaşmış bunlar kim diye sorduğum zaman da arkadaşım falan yapmıştı fakat gözüme bir şey takıldı o da şu, telefonuna bakmadan önceki gece saat 00.00 gibi uykusunun geldiğini falan söyledi uyumak istiyorum çok uykum var falan diyordu bende tamam bende uyurum zaten yazdım iyi geceler falan yazdık uyuduk işte ama ben onun uyuduğunu sanıyorken ne göreyim gece 1.30 gibi bir erkek arkadaşı ile konuşmuş böyle yarım saat falan sürmüş baktım mesajlara aralar da benden bahsetmiş işte beni falan övmüş o erkek arkadaşına ama ne derse desin ben gece uyuyorken ve onun uyduğunu sanıyorken böyle bir şey yapması hiç hoş değil. Bu konu da tartıştık bir kaç gün ve yaptığı açıklama o benim bir kaç yıllık arkadaşım ve ona senden bahsettim falan oldu ve gece uyku tutmamıştı o da bir soru sorunca konuştuk falan dedi. Madem uykun tutmadı önce neden bana yazmadın ben o mesajları okumasam o gece uyuduğunu düşünecektim. Her ne olursa olsun kim olursa olsun bir kız sevgilisine uyuyorum diyorsa ve uyumayıp başka bir erkekle gece vakti konuşuyorsa bana hiç normal gelmez şu anda devam ediyoruz bu olay bir iki hafta öncesinde oldu ama gerçekten çok değersiz hissetmeye başladım.

Sevgilimin erkek arkadaşları olması canımı sıkıyor?