2.5 yıllık sanal ilişkim bitti iyi ki buluşmadık diyorum kendi kendime ne yapmamla ilgili bir kaç fikir verebilir misiniz?

Önceden İzmir'de yaşadığım için o geliyordu İzmir'e halası burada yaşıyor ama ailesi çok baskıcı olduğundan dolayı geçen yıl buluşamadık zaten bende inanmıyordum buluşcağımıza aksilik çıkıcak diye öyle de oldu buluşamadık iş sebebiyle Tekirdağ'a yerleştik ailemle o Kocaeli'de yaşıyor aramızda 1.5 saatlik bir mesafe var Temmuz Ağustos gibi buluşucaktık babası derslerine ve eğitime ağırlık verdirip üstüne gidiyormuş hep delicesine çok severdim onu zaten bir kaç kez ayrılıp barıştık çok kalp kırıcı konuşuyordu sürekli (sevme beni, ben kötü biriyim, üzerim seni, başkasıyla ol, engelle beni, ayrıl benden, sevmiyorum seni.) Gibi şeyler diyordu ayrılmalarımız hep bu yüzdendi dediği gibi yaptım heryer den engelledim engelli kaldırıp şunları yazardı hep (işte sen busun, senin sevgin bu kadar, yazıklar olsun sana, git başka kızlara yaz.) Felan her böyle yaptığında altan almaya çalışırdım sabrım kalmadı artık 14.06.22 ilişkimiz bitti... Bi yanım engelle her şeyini sil at diyor bir yanımsa yapma 😐 ne yapacağımı bilemiyorum bir kaç arkadaşım akışına bırak yazma ona dedi dedikleri gibi de yapıyorum yazmıyorum güçlü görünmek için motive edici şeyler paylaşıyorum oda bunları görüyo öyle işte.
2.5 yıllık sanal ilişkim bitti iyi ki buluşmadık diyorum kendi kendime ne yapmamla ilgili bir kaç fikir verebilir misiniz?