3 yıllık sanal ilişkim?

Benim toplamda 3 yıllık hemen hemen instadan ilişkim var uzak mesafe ilişkisi kız ile ilişkim başlarda çok çok güzeldi 1 yıl boyunca 2. Yılda işte bazı güven sorunları oldu onun için ve bundan önceki yılda baya oldu bana inanmıyor başka kızlarla konuştuğumu düşünüyor ben her ne kadar konuşmuyorum diye yeminler edip ağlasam da bana pek güvenmiyor onunda 3 5 güvenimi sarsacak şeyler yaptı ama geçmişte hep benim aptallık ve sorumsuzluklarım yüzümden şu an bana inanmıyor okula gittiğim zaman bile başkaları ile konuştuğumu düşünüyor cidden canım yanıyor bitecek gibi ama ne yapacağımı da bilemiyorum çıkmazdayım kimseye anlatamıyorum anlatacak kimsem yok ben ona defalarca özür dileyip olmicak desem bile bana güvenmiyor ve hala benimle duruyor bu kız bana şu an bile küs ve bana trip atıyor son 1 2 aydır psikolojik olarak kendimi kaybettim saçlarım döküldü beyazladı kilo kaybı geçirdim ne yapacağımı dair bilemiyorum bunu çoğu kişi okumaz umursamaz diye umuyorum da buraya kadar okursanız bana bir çözüm yolunuzu yorum kısmına veya herhangi bir yere yazarsanız sevinirim onun için hayatımdaki çoğu kız arkadaşımı çıkardım bana inansın diye hayatımda 1 tane bile kız arkadaşım yok benim sevgilim de gitmiş benim eski bir arkadaşıma yazmış benim eski arkadaşım da sevgilime "bu çocuk herkese yavşıyor elinden gelse banada yavşardı"diye benim ondan güvencimi kıracak herşeyi yazmış ben her ne kadar hayatımdaki tüm kız arkadaşlarımdan vaz geçsemde bana hala kızlarla konuşuyorsun diyor nolur yardım edin...
3 yıllık sanal ilişkim?