Duygusal boşluktayken psikolojik olarak zor zamanlarda iken sanal bazı ilişkikerş olmuş olan kısa süreli olan resim göndermeli felan biriyle evlilik düşünür müydünüz? Bunu kimseye de anlatamıyorum içimde taşımak çok ağır geliyor. Bide bazen bu yaptıklarımdan dolayı red edileceğimi ve evlenemeyeceğimi düşünüyorum. Anlatma diyenler var ama bence anlatmak gerekiyor siz ne düşünüyorsunuz bu konularda?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
anlatmadan olmaz elbet gün yüzüne çıkar. Ve bana soracak olursan böyle biriyle evlenmezdim
Neden?
başkasının telefonunda fotoğrafların var, geçmişte kendine arzularına engel olamayıp böyle şeyler yapmışsın gelecekte engel olabileceginin garantisini kim veriyor
Olmaz gelecekte kesinlikle yüzde yüz
Resimler yok
umarım olmaz, evlenecek birini bulursun illa ki. Bana kalırsa bu işlere tövbe et dine yönel, gelecekteki eşine de geçmişini dürüst şekilde söyle
Aynen bende öyle düşünüyorum ama genede red edebilir yani garantisi yok bende bütün erkeklerden kaçıyorum artık red edilirim diye 🥹
eğer tek sorun buysa ve geri kalan tüm konularda olması gerektiği gibiyse çoğu adam reddetmez böyle bir kadını. Elbette geçmiş insanı etkiler ama dediğim gibi, daha birkaç sorun varsa "zaten geçmişi de şöyleydi" der ama geri kalan konularda olman gibi olursan sorun olacağını sanmıyorum. Senin gibi günahlar işlemiş olup günahının farkında olan erkekler de var.
Ama çok az öyle erkekler valla nerde var bilmiyorum yani
dindar erkekler, ya da düzgün erkekler, sağda solda sevgili arayan tipler gibi kolay bulunmaz tabii. Sen kendin düzgün ol bir eş bulup evlenirsin, en kötü kütüphanede vesaire tanışırsın
Anlatma. Reel olsaydı anlat derdim ama sanal
Ama bilse belki soğuyacak yani bide sorarsa söylemem gerekir yalanla olmaz bir ilişki sevecekse beni hatalarımla sevsin
Sen bilirsin o için naısl rahat ediyorsa. Şimdikiler her boku yiyor temizim diyor erkeğe
Benim içim rahat etmez ama temiz olduğumu düşünüyorum ben kalbim temiz bir kere en başta
Orasını Allah bilir. üniversiteye gidince normalde yaparsın sen o zaman anlatmazsın
ya ben zaten bitirdim üniyi zaten sen yapmadın mı hiç sanaldan yani
Sanal yaptım da pişman değilim çünkü buna değecek kız yok. İmkanım olsa reelde de yaparım hemde yüzlercesini. En azından evlenirken pişman olmazdım
Millet ne halt yiyor saçmalama. Kimseye anlatmana gerek yok Fotoğraflar nasıl fotoğraftı anlamadım orasını
Nude
Ama kandırmış gibi olurum
Çok yanlış bişey ama pişman olmuşsun tövbe et bi daha yapma ve kimseye anlatma
Evleneceğim adama bile mi
Dinen bi günahından pişman olmuşsan bi daha yapmıyosan. İnsanlara anlatman yanlış. Demekki kandırmak olmuyo
Bak beni dinle anlatmaaaa
Ayrıca tövbe edince hiç yapmamışsın gibi temizleniyorsun
Ama bi daha yapma
Bir kere yapmadım ki ben bunu ama pişmanım
İstek at bana
Gerçektenn pişmanım birdaha olmaz terapi bile alıyorum yani
İstek atan senmisin?
Evett
ben olsam reddederdim
Neden?
sonuçta eşim diyeceğim kişinin öyle biri olmasını istemem
Sen hiç yapmadın mı? Nasl biri evleneceğin kişi ki
bunu yapmayan var mıki
Vardır yaa
hiiiiçççç sanmıyorum. özellikle de erkekler s*ki kalkmaya başladığı an başlar sanala
Evlenilmeyi hak etmiyor muyum ya acaba ama millet neler yapıyor
sanalda olan sanalda kalır
Açık saçık resim mi bunlar
bir şey olmaz takma
Nasıl resimlerdi
Ya nasıl sence sösmdndn
Nude
Muydu?
Evet
Cevap çok pişman değildi gibiydi de neyse. Söyleme bilme imkanı yoksa