Hiç aşk yaşamamak daha kötü. Aldatılmanın iğrençliğinden bahsetmiyorum bile ama yine de aşık oluyorsun, mutlu olduğun bir sürü güzel anlar yaşıyorsun ve sonucunda üzülsende o üzüntü dahi bir ton tecrübeye bedel oluyor. Bir şekilde atlatılabiliyor o, önüne bakmayı başardığın sürece tamamsın.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
Manquer | Aşk İlişkileri konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Fenomen
8 gü
Aldatılmak tabii kii.. aşk yaşamazsan acısından da bihaber olursun be hayat güzelleşir. İlla da ben acı çekeyim acısına da razıyım diyorsan buyur öndenn İnsana en ağır geleni kalbin onun için atıyorken aldatılmak çok can yakıcı oluyor
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
PolyannaLisa | Aşk İlişkileri konusunda 518 görüş paylaştı.
Fenomen
8 gü
Aldatılmak daha kötüdür. Aşk yaşamamışsındır, elbet bir gün yaşarsın. Ama aldatılmak, aşk yaşadığını sanarken yıkıma uğramaktır.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
-ViviR_- | Aşk İlişkileri konusunda 1b görüş paylaştı.
Fenomen
7 gü
Aldatılmanın olasılığı daha yüksek o yüzden aşık olamamak diyorum.
Aşk elbet yaşanır ama yaşadığın o aşkın içinde ihanete uğramak. İşte bu bitirir adamı.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
TauredKraliçesi | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Fenomen
8 gü
Aldatılmamak için sevgili yapmıyorum <3
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Hayatİstanbul77 | Aşk İlişkileri konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Fenomen
8 gü
Al birini vur ötekine ikiside kötü...
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
IAmarPresterAen | Aşk İlişkileri konusunda 24,3b görüş paylaştı.
Fenomen
8 gü
Aldatılmak
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
sierravista | Aşk İlişkileri konusunda 4,5b görüş paylaştı.
Fenomen
8 gü
Aldatılmak kötü
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Elfprincess | Aşk İlişkileri konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Guru
7 gü
Aldatılmak çok kötüdür. Aşk yaşamadıysan en azından aşkı hayal edebilirsin. Hayallerin vardır, birini tanımayı, sevmeyi ister ve arzularsın. Ama aldatılınca o kurduğun hayallerden vuruluyorsun. Yıkıcı olabiliyor. Aldatılmayı sindirmesi ayrı bir dert. Intikam peşinde koşabilirsin , can yakabilirsin. Sevgin nefrete dönüşebilir. Yani insanın yüzüstü kalınca dönüşebileceği halin bir ölçüsü yok . Intihar edenden , cinayet işlene..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
ikizterazi | Aşk İlişkileri konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Master
8 gü
Aldatılmak daha kötü, boşversene varsın aşık olma, en değer verdiğim arkadaşlarıma verdiğim en büyük öğüt, "sakın aşık olma" Neyseki kimi beni dinliyor ve en azından mutlu.. Kimi dinlemiyor ve acı çekiyor, onun tesellesi de yine kalbi yaralı olan bana kalıyor 😐 Olsun..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Ädalineẞowman | Aşk İlişkileri konusunda 201 görüş paylaştı.
Xper 6
8 gü
Aldatılmak onurlu bir insan için gerçekten yıkımdır. Onu düşünerek hareket ediyorsun plan yapıyorsun ve sonunda aldatıldığını öğreniyorsun. En önemlisi de şu verdiğin emeğe harcadığın zamana değmeyecek bir insan için çabalamış olmak inanılmaz yıkım olur benim için şahsen. Allah göstermesin.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
heyybenesra | Aşk İlişkileri konusunda 819 görüş paylaştı.
Xper 7
8 gü
Hiç aşk yaşamamak diye bir şey yoktur her şeyin hayırlısı gelir bulur insanı nasibinde ne varsa hiç sevgili yapmazsın evlenirsin eşine aşık olursun ilk aşkın olur ne kadar güzel aşık olupta aldatilmak çok kötü hic aşık olmamak daha iyi yani
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Legalpainn | Aşk İlişkileri konusunda 309 görüş paylaştı.
Xper 6
7 gü
Yaşayıp kaybetmek,
daha büyük yoksunluk uyandırır. Hiç hissetmediğin bi şey için ölmezsin. Ama var olan, mundar şekilde biterse ömrün boyunca hatırlarsın travmayı.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
AyYıldız0110 | Aşk İlişkileri konusunda 790 görüş paylaştı.
Guru
8 gü
Bana göre her ikiside daha kötü çünkü aşk yaşamayan insan aşk sevgi duygusunun ne olduğunu hiçbir zaman bilemez aldatılmak insan aldatılan bir insana her daim acı verir
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
KıyametAlameti | Aşk İlişkileri konusunda 7,5b görüş paylaştı.
Guru
7 gü
İkisi de kötü ama aşık olup, değer verip bağlandığın kişi tarafından aldatılmak yıkım etkisi daha acı, daha kötü.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
lumos_01 | Aşk İlişkileri konusunda 5,1b görüş paylaştı.
Master
7 gü
Yalnızlık ne kadar zor olursa olsun ihanet acısının yanına yaklaşmaz diye düşünüyorum. Allah kimseye yaşatmasın.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
BanaNeHa | Aşk İlişkileri konusunda 480 görüş paylaştı.
Xper 7
8 gü
Hiç aşk yaşamamak kötü, aldatılırsın o onun karaktersizliği dersin yol verirsin yeni aşklara yelken açarsın.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
SakarIQ | Aşk İlişkileri konusunda 82 görüş paylaştı.
Xper 7
8 gü
İkiside bir birinden beter be ağa aldatılmak bir tık daha kötü aldatıyorsa zaten sevmemiş demektir ya da askı bitmiştir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8025Hiç aşk yaşamamak daha kötü.
Aldatılmanın iğrençliğinden bahsetmiyorum bile ama yine de aşık oluyorsun, mutlu olduğun bir sürü güzel anlar yaşıyorsun ve sonucunda üzülsende o üzüntü dahi bir ton tecrübeye bedel oluyor. Bir şekilde atlatılabiliyor o, önüne bakmayı başardığın sürece tamamsın.
Aldatılmak tabii kii.. aşk yaşamazsan acısından da bihaber olursun be hayat güzelleşir.
İlla da ben acı çekeyim acısına da razıyım diyorsan buyur öndenn
İnsana en ağır geleni kalbin onun için atıyorken aldatılmak çok can yakıcı oluyor
Aldatılmak daha kötüdür. Aşk yaşamamışsındır, elbet bir gün yaşarsın. Ama aldatılmak, aşk yaşadığını sanarken yıkıma uğramaktır.
Aldatılmanın olasılığı daha yüksek o yüzden aşık olamamak diyorum.
Aşk elbet yaşanır ama yaşadığın o aşkın içinde ihanete uğramak. İşte bu bitirir adamı.
Aldatılmamak için sevgili yapmıyorum <3
Al birini vur ötekine ikiside kötü...
Aldatılmak
Aldatılmak kötü
Aldatılmak çok kötüdür.
Aşk yaşamadıysan en azından aşkı hayal edebilirsin. Hayallerin vardır, birini tanımayı, sevmeyi ister ve arzularsın.
Ama aldatılınca o kurduğun hayallerden vuruluyorsun. Yıkıcı olabiliyor.
Aldatılmayı sindirmesi ayrı bir dert. Intikam peşinde koşabilirsin , can yakabilirsin. Sevgin nefrete dönüşebilir. Yani insanın yüzüstü kalınca dönüşebileceği halin bir ölçüsü yok . Intihar edenden , cinayet işlene..
Aldatılmak daha kötü, boşversene varsın aşık olma, en değer verdiğim arkadaşlarıma verdiğim en büyük öğüt, "sakın aşık olma"
Neyseki kimi beni dinliyor ve en azından mutlu..
Kimi dinlemiyor ve acı çekiyor, onun tesellesi de yine kalbi yaralı olan bana kalıyor 😐
Olsun..
Aldatılmak onurlu bir insan için gerçekten yıkımdır. Onu düşünerek hareket ediyorsun plan yapıyorsun ve sonunda aldatıldığını öğreniyorsun. En önemlisi de şu verdiğin emeğe harcadığın zamana değmeyecek bir insan için çabalamış olmak inanılmaz yıkım olur benim için şahsen. Allah göstermesin.
Hiç aşk yaşamamak diye bir şey yoktur her şeyin hayırlısı gelir bulur insanı nasibinde ne varsa hiç sevgili yapmazsın evlenirsin eşine aşık olursun ilk aşkın olur ne kadar güzel aşık olupta aldatilmak çok kötü hic aşık olmamak daha iyi yani
Yaşayıp kaybetmek,
daha büyük yoksunluk uyandırır. Hiç hissetmediğin bi şey için ölmezsin. Ama var olan, mundar şekilde biterse ömrün boyunca hatırlarsın travmayı.
Bana göre her ikiside daha kötü çünkü aşk yaşamayan insan aşk sevgi duygusunun ne olduğunu hiçbir zaman bilemez aldatılmak insan aldatılan bir insana her daim acı verir
İkisi de kötü ama aşık olup, değer verip bağlandığın kişi tarafından aldatılmak yıkım etkisi daha acı, daha kötü.
Yalnızlık ne kadar zor olursa olsun ihanet acısının yanına yaklaşmaz diye düşünüyorum. Allah kimseye yaşatmasın.
Hiç aşk yaşamamak kötü, aldatılırsın o onun karaktersizliği dersin yol verirsin yeni aşklara yelken açarsın.
İkiside bir birinden beter be ağa aldatılmak bir tık daha kötü aldatıyorsa zaten sevmemiş demektir ya da askı bitmiştir
Aldatılmaktansa aşktan mahrum olmayı hiç yaşamamayı tercih ederim