+1 yılKardes ben sevip kavusamaynlari sadece duygu sömürüsü olarak goruyorum ailevi bir durum yoksa onun disinda kavusulmamasi tamamen nefse isteklere ve insanoglunun doyumsuz isteklerine bagliyorum..
Kiz bisey yapmak istiyor erkek istemiyo buda problem olusuyor.. halbuki kizlar bir hanimefendi gibi davransalar hic bir problem olmaz..
Gecen banada denk geldi neymis. mini etek giyecekmis yılbaşında 3 ERKEK 3 KIZ kulube kutlamay gidiceklermis? Ee biz burada essek basiyik heralde hadii yolun acik olsun dedim yalvariyor simdide kopek gibi ama affedermiyim hayir. Kizlarin bu sacma hareketleri biz erkekler acisindan cok riskli ve bu kavusamamanin genel nedeni kizlardan kaynaklniyor cevremden gördüğüm kadariyla.01 Yorumla
En İyi Cevaplar
bence yüreğinde aşk olmalı anka kuşu gibi yanmalı küllerinden kenidini yaratmalı ve herşeyi kaybedip kendini bulmalı insan sevgi olmadan bunlar mümkün değil hayatının anlamlı olması içn aşk şart ayrılık sa görmeden sevdik canım benim o olmadan da severiz :))
04 Yorumla
+1 yılSahsen bir duygusuz olarak duygunun tum yanlarini yasadim. Hic bir boka yaradigi yok acidan baska verdigi bisey yok. Duygusuz olmak sevmemek bence daha iyi ben benim sevgimi hak edicek adam goremiyorum malesef ve keyfimde baya yerinde. Cunku umursamazsan umursaniyorsun.
01 Yorumla
+1 yılSevmemek daha iyi :)
06 Yorumla- +1 yıl
Ama senin gözlerin çok güzel :D
- +1 yıl
Düşünmedim zaten :)
- +1 yıl
Sıkıntı yok :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Hayatım da sadece bir kişiye ait ve sahip olmak istedim çok istemiştim onun olmayı ve sonra anladım ki hayatımız da neyi çok istersek o bizim imtihanımız ve gerçekleşmiyor artık bir şeyleri istemekten vazgeçtim ki zaten bir daha başka birini de o kadar isticeğimi hiçç sanmam
O açıdan işte sevmemek diyorum01 Yorumla
+1 yılKanka hayat seni domaltmış depresyona girmişsin veya tam tersi bir durum söz konusu psikolojik destek al veya tuvalette düşün bu meseleyi ben hep afedersin sıçarkene hayatı kararları düşünüp alıyorum en mantıklı terapi bu bence oda olmuyosa pskilog şart
02 Yorumla- +1 yıl
:D eyvallah
Sevmek iyi tabi ki sevmeden ne yasadini bilemezsin yüreğin yansa da sonu acı bile olsa yaşadın mutlu oldun hiç mi Güzel bir anın yok bunları düşün ya kalbin boş olsa sevgi aşk nedir bilmesen kavuşmamak nedir yaşamamis olsan kötü değil mi en azından gözlerinin içine seni seviyorum diyerek bakan biri oldu bir de böyle düşün bence
02 YorumlaSevgi denen kudret, kaideleri zorlar. Ancak bazı nedenlerden dolayı arzu edilen olmaz. Sebep şu; insan her şeye rağmen sevmek ister. Her şeye rağmen diyorsak, aşkın birincil kötülüğü de kavuşamamak oluyor çoğu zaman. Ona rağmen olsun diyorsak katlanıyoruz buna. Olmasın dersek de insanın en doğal ihtiyacını yitirmiş oluyoruz. Onun için kanımca bu soruya cevabım; aşk bir sudur, iç iç kudur :)
02 Yorumla
+1 yılişte o kadar basit değil o kendimden örnek vereyim aylar önce tanıştığım ve tuhaf bir bağlılık hissettiğim insanı yalnızca bir kaç saat görmek için saatlerce yol gittim biliyor musun ben onu çok seviyorum ama o beni sevmiyor değer verdiğini az çok biliyorum ama sonuç olarak sevmiyor işte.. peki bu durum beni vazgeçirecek mi? hayır.. bir gün onunla mutlu olacağıma inanıyorum evet bu yol çok uzun ve zorlu ama onu bu kadar çok severken elimden gelen her şeyi yapacağım.
02 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah kardeşim.
Kavusamamak kadar kötü, iç acıtan bir şey yok bilirim. Ayrıldıgında en azından bittiğini biliyorsun. Ama kavusamayınca öyle mi? hep bir umut hep bir beklenti... hep kavusma anını düşlersin. Ama olmaz...
01 YorumlaSevmek değer vermektir o yuzden sevmek güzeldir uzakdan sevmek bazen yakından sevmekden daha iyidir yani o bilmesede olur. Acı cektirir ama ne ugruna yasadıgını bilen insan acısını bastırabilir hemde cok kolay bir biçimde.
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKavuşamazsın aşk olur... Galiba inanmaya başlıyorum bu söze. Elde etme çabası aşkı güçlendiriyor sanırım elde edilince de zayıflama dönemi başlıyor. Sevmeyince de duygusuz olunmuyor bir keree:) Sen de başka şeyleri sev denizi sev mesela yağmuru sev kendini sev. Sonra seni seven çıkar onu seversin
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHiiiç belli olmaz o :) Sen gönlünü hoş tut.
Cevap sahibi+1 yılSeverler :)
- Diğer konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılSevmek baya katlanması zor fakat sevmemeninde hiç bir tadı yok çünkü duygu yok. Şu ara seviyorum diye ne yiyorum ne uyuyorum enteresan ama hastada olmuyor. Sevince ölmüyosun onu anladım :D
02 Yorumla- +1 yıl
Süründürüyor evet de işte insan o kişi dışında bir şeye çok konsantre olamıyor. Keşke bu kadar hayatı ele geçirmese. Yinede güzel:)
+1 yılO kadar çok acı çektim ki geçmişte delicesine sevip bağlandığım kişi yüzünden, o kadar zarara uğradım o kadar kendimi harcadım ki artık kimseyi sevip bağlanmak istemiyorum.
Şuanki sevgilime bile..03 Yorumla- +1 yıl
Ya beni bırakırsa ama?
Bundan 2 ay önce de başka birisiyle çıkıyordum o da beni çok sevdiğini söylüyordu bana hergün uzun metinler aşk şiirleri yazıyordu hatta.
Ama 2. haftamızda "seni artık sevmiyorum meğer seni hiç sevmemişim" diyip ayrıldı benden
Bu saatten sonra bir erkeğe nasıl güvenip sevebilirim onu?
+1 yılsevipte kavuşamıyorsan böylesi senin hayrınadır bence. Allahtan senin için en hayırlısını iste herzaman
01 YorumlaDiğer konusunda 437 cevap paylaştı. Sewgi duygudur histir insanliktir..
Sewmezsek insanligimizi yitiririz01 Yorumla
+1 yılAsil mesele su
Sevmek bir ihtiyactir kavusmak ise ihtimal..01 Yorumlabu durumda sevmemek daha iyidir sevip kavusamayip aci cekmektense
05 Yorumla
+1 yılsevip de kavuşamamak daha iyidir. aksi takdirde hiç tatmadığın bir duyguyla mezara gideceksin.
01 Yorumla
+1 yılsevipte kavuşamamak berbat bir şey ama sevmek o duyguları hissetmek güzel. ne bileyim yine de değer diyor insan her ne kadar kötü de olsa.
01 Yorumla
+1 yılIkimizde ayni acele etmeyelim sevmek kolayda ben sevdigimden saygi guven goremedim hep kendi istedigi gibi dusun du benim dusuncem bes para etmedi
01 Yorumla
+1 yılBen sevip kavustum binlerce sukur. Allah herkese oylesi nasip etsin. konuya gelince dedigin gibi hic sevmemek daha iyi okurdu
02 Yorumla- +1 yıl
Amin sagol kardesim
+1 yılBen de aynı durumdaydım. Geçen arkadaşa diyorum en azından romantik bir şarkı çalınca insanın aklına gelecek biri oluyor. Ama boş ver sevmemek daha iyi. Kafan kulağın rahat :)
02 Yorumla- +1 yıl
Yani, öyle :)
+1 yılHayat kavuşmaya engel koymakta başarılı
Lakin sevmeye duvar öremiyor.
Duygusuz olmaz o yüzden :)01 YorumlaHiç Sevmemek Daha İyi Kardeşim, Hiç Sevmemeiş Biri Olarak Söylüyorum Bunu d[^_-]b
Çünkü Sevmek Nasıl Bir Şey Bilmiyorum Açıkçası.02 YorumlaDiğer konusunda 24,1b cevap paylaştı. aynı türde ben de bir soru sormuştum ama sanırım en iyisi hiç sevmemek gibi
07 Yorumla- +1 yıl
işte sevmek bu kadar basit değil dostum , sevmenin nıtelıgını ne derece benımsersın onu bılemem ama ruhun bedenden ayrılır derecesine sevmemıssen sevmekten bahsedemeyız ((; o yüzden dozu yok bunun seversin ölürsün canlı canlı gömülürsün , buna sebep olan da elini kolunu sallayarak gezer , o yüzden hiç sevmemek !!!
- +1 yıl
Acının hiç geçmediğini varsayarsak haklısın ama ben daha zamanın geçirmediği bir acı görmedim. Onsuz kaldığımda yataklara düştüğüm (gerçek anlamda), onsuz yaşayamayacağımı düşündüğüm aşkımla ayrıldığımda öldüğümü düşünmüştüm. 3 sene sürdü unutmam. Şimdi adını zor hatırlıyorum. Yolda gorsem tanimam yani o derece. Ama onu sevdiğim günlerde yasadiklarimdan pisman değilim.
sevip de kavuşamamak çok zor. çok şükür öyle bir sıkıntım yok
03 Yorumlauğraş biter gün savuşur
sanma duvarlar konuşur
sevenler elbet kavuşur
hesabım var01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmek.. Sevip kavusamamak.. sarilamamak.. ellerini tutamamak.. Gözlerine dalamamak.. Dünyanın en tatlı aynı zamanda en acı derdi.. Yaşanılması gereken , herşeye rağmen..
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllahim Kalbimdeki hakkimdaki hayirlisiysa onu bana kısmet eyle. hakkimda hayirsizsa hayirlisini gönlüme razi eyle. cok sevdigm bir duadir
01 Yorumla
+1 yılbir sevmek bin defa ölmek demekmiş,
bin defa ölüpte direlememekmiş01 Yorumlaher türlü pozisyon hiç fark etmez ama en güzeli hiç sevmemek yoksa kavuşamayınca insanın piskolojisi bozuluyor
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence daha kotudur. Aci cekmektense ruhsuz olmayi tercih ederim
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılen kötüsü sevip de kavuşamamaktır hiç sevme daha iyi kafan rahat olur
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgeçici de olmayabilir aklının bir kenarında kalır öyle ama hiç kavuşamayacağın biri için acı çekmek olmaz bence :)
Cok cok cok daha iyi bence
01 YorumlaEn iyisi hiç sevmemek
02 YorumlaSevipte kavuşamamak iyidir..
02 Yorumla- Diğer konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılhiç sevmemek daha iyidir :)
02 Yorumla- +1 yıl
yani biraz öyle ama dertsiz tasasız :D
+1 yılHic sevmemek.. Her turlu kafan daha rahat.
03 Yorumla- +1 yıl
Aşk yok acı yok. Tek aşk GS :) sende yerine başka bisey koy. Nesne amaç falan
Diğer konusunda 726 cevap paylaştı. Her zaman en iyisi tek takılmak
01 YorumlaHiç sevmemek daha iyidir.
05 Yorumla
+1 yılSevememek en güzel artık
01 YorumlaDiğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. platonık aşk daha ıyı sevıyorsun hıc ayrılmıyorsun
04 YorumlaHiç sevmemek en iyisi
110 Yorumla- Diğer konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılCevap bulamadım bir an.
02 Yorumla- +1 yıl
Çelişkili :)
+1 yılSen sevme kimseyi bence.
01 YorumlaDiğer konusunda 638 cevap paylaştı. Hiç sevmemek daha iyi
02 Yorumlaaynı durum bende de var en iyisi sevmiyeceksin
02 Yorumla- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılherşey bir anıdır bir tecrübedir
12 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılHic sevmemek daha iyi o acıyı cekmekten.
01 Yorumlaİkisi de b*k gibi..
01 YorumlaSevme daha iyi.
01 Yorumlahiç sevme daha iyi
03 Yorumla
+1 yılBilmiyorum
01 Yorumla- Diğer konusunda 24b cevap paylaştı.
+1 yılHiç sevmemek
01 Yorumla
+1 yılsevmemek iyidir
01 Yorumla
+1 yılhayırlısı bakalım ya
00 Yorumla- Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yılOla bilir.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne