SİZCE ÇOK MANTIKSIZ DEĞİL Mİ bu paraları 3 4 saat için dökmek?
Evlenince düğün salonu mu tutarsınız yoksa nikahtan mı gitmek istersiniz?

Sade bir nikah, sonrasında dost ve arkadaşlarımla beraber bir yemek organizasyonu güzel olur benim için
Çekemem curcuna, tabii eşimin de fikri önemli benim için
Eğer ailen çok takı takmissa mecburen düğün yaparlar. Takıların geri gelmesi lazım. Zaten 4 5 altıni ortalama bir düğün salonuna verseniz gerisi size kalıyor. Düğün masraflarini düşünürken gelecek takıları düşünmüyorsunuz o yüzden de sanki sadece gider varmış gibi anlıyorsunuz. Düğün zaten takılar gelsin diye yapılır.
Nikah yapılınca takı olmuyor mu? 😂 orada da takanlar gelip hep takıyor. Ben öyle sıralar gördüm ki nikahlarda. Sadece düğünlerde olmuyor yani.
Valla benim bildiğim düğün bunun için yapılır. Nikah dedigin şey en fazla 2 saatlik ve ölü evi modunda yapılan bir şey olduğundan insanlar teşrif etmeye pek gerek görmüyor.
Düğüne Karşıyım Ben Ama Tabi kız isterse Eh ne yapalım katlanacaz 😅 Elinde sonunda bitecek çünkü Düğün bana saçma geliyor En güzeli Sakin nikah Bazıları hemen ylk dul kadın mı aliyon derler ne alakası var yani Boşa masrafa girmektense Masrafsiz olması daha akıllıca
Evlenmeyeceğim için böyle dertlerim olmayacak neyse ki... Ama evlenecek olsam düğün falan uğraşmazdım. Bu konuda benimle fikir birliğine varacak düşüncede biriyle evlenirdim zaten..
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Nikahi kiydigimiz gibi kaçalım
Evet kesinlikle bende o parayla tatile gitme fikri taraftariyim sade bir nikah güzel olur ve masrafsız ama insan bir yandan da dans etmek coşmak o günün özel , ve güzel hatirlanmasini istiyor tabi malûm ülke sartlari bunaizin vermiyor ama ne yazikki.
Yani gereksiz ama bol bol param var diyenler varsa yapabilir ama orta halli çiftler için gerekli olmadığını düşünüyorum
30 dan önce evlenmeyi düşünmüyorum o zaman geldiğinde de sade bir nikah yeter düğün sevmem istemem hele ki bu devirde vallahi akıl karı değil.
En az tantana ve gurultu ile mumkunse, sakin ve huzurlu hatirlamak isteyecegim sekilde olmasini dilerim.
Düğün salonu tutuldu 😅😅
Nikahtan gitmekte mantıklı değil düğüne bu kadar para dökmek de
Haha o zaman sorumu değiştiriyorum. Sen milyar sen milyon sen bu paraları nerde yedin 😂
Milyar milyon? 😂😂😂
Hahahah yaa milyar milyon sesi videodaki sesle kulaklarımda çınlıyor normal mi ajshajhs
Sade nikah tabii:-) zaten oyun oynamayı da bilmiyorum:-) gerek yok böyle risklere
Banada cok mantiksiz geliyor bu kadar para harcanmasi o parayla gezelim daha iyi 😒
Ne gerek var düğüne, derneğe ya. Bir kızlarla kına gecesi düzenle gerisine gerek yok.
direkt nikah yapıp çıkarız düğüne gerek yok para israfı
Düğündü kınaydı nişandı cidden bu zamanda çok gereksiz masraf geliyor. Milleti eğlendirmek için yapmaktansa sadece 1 gün kendi eğlencemiz için kına gecesi tarzı bir şey hazırlanması daha mantıklı bence.
Düğün çok gereksiz bir şey. Ben nikah yaparım o kadar
nikah iyidir küçük bi mekanda da kutlama
Nikah diyorum mantiklisi
Türk aile yapısında düğün yapmamak yanlış anlaşıyor maalesef bana kalsa bende yapmam gereksiz masraf
Düğün salonunda nikah
Sade zarif bir nikâh🙏🏻
Düğün düşünmüyorum
Sadece nikah 🌸
Nikah iyidir.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş