Saçma sapan akrabaları, göbek atmaya yer arayan saçma sosyal çevremi, amaçları sadece gözüyle yemek olan insanları mutlu günüme ortak etmek kesinlikle istemiyorum. Bundan mütevellit düğün istemiyorum. Aile ve değerli akrabalardan oluşan sade bir nikah töreni olacak. Güzelce damatlık ve gelinlik alınacak. Daha sonra şöyle 1 aylık güzel bir 4x4 lük bal ayı... Tamamdır :) Hemde düğüne para harcama israf bence
Aradığın o kriterlere uymuyorum. Doğru kişiyi bulursun inşallah :D Oyy şu kriter kelimesinden nefret ettim, izdivaç programları yüzünden Ya ağız ve diş sağlığı iyi olsun en azından diş fırçamayı adet edinmiş olsun Çizgi roman ve bilim-kurgu sevsin Benim gibi cosplay çılgınlıklarına katılabilsin, ayrıca bunu fantezi haline getirebilelim. Standartların dışına çıkmış oluruz ve böylelikle monotonlaşmaz cinsel hayatımız Saçları kısa olmasın mümkünse uzun olsun Yükseklik korkusu olmasın keza en sevdiğim şey skydiving, yazları mutlaka isterüm Ayrıca kapalı olmasın, hayatımda öcülere yer yok Gezmeyi sevsin, ama benimle Ayrıca akrabalarıyla sıkı fıkı olmasın, akrabalardan nefret ederim Vejetaryenim, bana et yemek konusunda baskı yapmasın
Açıkçası düğünlerde oynamayı sevmiyorum, bilmiyorum da nasıl oynandığını; nikahtan sonra bir kokteyl yapmak ve tüm sevdiğim dostlarımın olması birlikte olmak en önemlisi.
Kesinlikle tamam gelenek ama benim hoşuma gitmiyor ben de söyledim yapmam diye neyseki annem de sevmiyor öyle bir şey olursa destek çıkacak birisi var en azından
Sorma çok korkuyorum öylesinden. Hiç sevmiyorum düğünlerde oynamayı. Birde seven eşim olduğunu düşünsene tüm düğün sıkılırsın birde sürekli oynayan eşin olduğundan bu nasıl gelin hiç oynamıyor diyen insanlar olur :D
İlla salon dügünü olacak diye birşey yok ama ileride keşke dememek için yaşamak gerek bende dügünleri sevmem ama ileride eşim olacak kişi isterse salonda değilde daha güzel bir ortamda kır dügünü falan düşünüyorum.
Bana kalsa bende nikahtan dönmek isterim dügün istemem açıkçası ama yinede dügünsüz evlilikte eksik olur sanki ne diyim inşallah istediginiz gibi birisi ile evlenirsiniz
gelenekler. kız istemese annesi hemen gönül koyuyor ben kızımı sokakta mı buldum diye. annesi de ikna olsa baba ikna olmuyor. baba da ikna olsa akrabalar hoş karşılamıyor v. s. bu böyle uzayıp gidiyor
kadın olarak senin şansın yüksek. benim ki çok zayıf bir ihtimal. öyle bir kadın bulmam neredeyse imkansıza yakın. bu durumun oluşması kadının iradesinde daha çok
sen yine ikna edersin. bu benim kararım, böyle bir şey yapmak istemiyorum dersen seni kırmaları zor. fakat benim durumum öyle değil. kızı ikna edicem, ailesini ikna edicem. ooo oo olacak iş değil. baştan kız kabul etmez zaten. çoğu kız o düğün için bir ömür yaşamış gibi bir tavır içinde
Sorun olmaz ilk defa biriyle bu kadar uzun konuşmadım. Genel olarak herkese cevap veren biri olduğumdan karşımdaki kişi sen gibi çıkarsa her yorum bu kadar uzun oluyor :D Ben alıştım :D
En İyi Cevaplar