Abartıya gerek yok başkaları mutlu olsun diye o kadar stresi, sıkıntıyı yaşamak istemiyorum ailelerin gönlü olması için değer verilen yakınların olduğu bir nikah eğlencesi ideal gibi asıl istediğim kocamla baş başa huzuru tercih etmek olacaktır🤌🏻
Açık hava kır düğünü tabiki. İnsanlar zaten genel olarak evden işe işten eve stresli ve kapalı bir hayat yaşıyor biraz doğa ile bütünleşip temiz hava alsınlar 😆
Açık hava kır fakat mütevazi. Ben gôsterişli düğünlerden yıllarca bıkmış insanım. Bizim anne baba tarafı da fazla gösterişli düğünler yaptıklarından.😂😂
Yerler çimen olmayacak. Mesela bizim burada bir mekan var. Yanlar cam dışarısı full görünüyor. Zemin tavan ışıklı. Yan camlar hava iyice açılıyor herhalde. Havuz falanda var. Zemin de düğün salonundaki gibi. Böyle olursa okey. Ama değilse normal düğün salonu daha iyi sokak dugunundense
Kadir Ezildinin nişanının olduğu yer var ya Erzurum da oradan bahsediyorum gayet iyidi. Ben orayı beğeniyorum. YouTube a yazarsan Kadir Ezildi nişanı zaten birsürü çıkıyor ondan bakabilirsin😅 o salon guzeldi mesela gece olduğu için belli değil ama kır mekanı orası
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlenince düğün salonunda mi dugununuzu kutlamak istersiniz yoksa açık havada kır düğünü şeklinde mi istersiniz?