Hangisini tercih etmeyi düşünüyorsunuz veya hangisi mantıklı?
Düğün mü sadelik mi 😁
Hangisini tercih etmeyi düşünüyorsunuz veya hangisi mantıklı?
Düğün mü sadelik mi 😁
Kesinlikle sade bir nikah. Çünkü ne kadar az borç o kadar çok mutluluk demek benim için. Çünkü borç yiğidin kamçısı falan değildir. Yiğidin belasıdır. Günümüzde yapılan birçok evlilikteki huzursuzluğun sebebinin düğün yüzünden çıkan borç olduğunu düşünüyor ve şahit oluyorum. Ayrıca düğünler günümüzde tamamen gösteriş ve üstünlük yarışına dönmüş vaziyette.
Düğünde yapılacak masraflarla çiftin geleceğine yatırım yapılabilir, kendilerini kültürel ya da başka bir şekilde geliştirmelerine imkan tanınabilir.
Bir de düğünlerdeki çalgı çengi oyun türkü işleri bana çok rahatsız edici geliyor. Başka insanları bu şekilde rahatsız etmek bana göre kabul edilemez. Asla ve asla kimseyi bu şekilde rahatsız etmek istemem. Bir vatandaş dahi bundan rahatsız olsa üzerime vebaldir.
düğünleri pek sevmeyen biri olarak ilk şıkkı işaretliyor bu maddeyi kabul edecek kızın parmağına anlı şanlı nikah yüzüğünü yakmak istiyorum :D :D
Artık düğünleri kimse sevmiyor sevenlerden uzak durmak gerek😀
bence de ;)
Cevap
18Cevap
Ben düğün istemem hiç bir şekilde
Karşı taraf olcak derse
O zaman yaparım mecbur eşimin istekleri emirdir :D
Sadelik ama düğün şart oluyor zaten evlenilmez artık trde 4 milyon tl nin altında bakiyen varsa
Ev araba ve düğün masrafları mı 😀
Bu zamanda sadebir nikah ve yakın akraba ve arkadaşlar ile bir nikah yemeği yeter.. Para çok yararlı iş için kullanılır.
Düğün yapılmalı neden diyecek olursak gelin tarafı o duyguyu ilk ve son yaşayacak içinde kalmasın diye düğün derim ben
Bence sadelik daha iyi, düğüne harcadığın parayla balayına git mutlu bir hafta geçirin daha iyi
İkisini de istemem. Evliliğe dair hiçbir merasim türü benlik değil.
İmkan yettiğince düğün olsa daha iyi
sen nerelerdesin ya
Bence düğün yapılacak parayla dünyayı gezelim
düğün yapılmalı
nefes alsın yeter :D
Nikah kafi
sade bi düğün yeter güzel bi balayı oh :)
Ben sade nikahla evlendim.
Bence sade bir nikah düğün çok uğraştırıyo
Ultra lüks düğün
Düğün mü var
sade olmalı
bence de
Sadelik iyidir
yaşıyor musun nilüfer?
Sade sade sade
nikah yeterli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?