Aşk İlişkileri Eski sevgilimin babalar gününü kutlucam? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor biz sevgiliyken evlenince çocucğumuz olcak falan diyordu ben istemiyordum. şimdi sevgilisi var "onunlada istiyorsundur şimdiden babalar günün kutlu olsun "dicem nasılım he keyfimden yani bi sebep yok Güncellemeler+1 yıl yapiyim mi Eski sevgilimin babalar gününü kutlucam? Cevapla Fal Soruları Babalık Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Güçlü ol duruşun olsun eski sevgilinin babalar gününü kutlamak nedir 0 0 Yorumla
unglücklicherMensch Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 818 cevap paylaştı. Boşa mesaj atma bence sevgilisi varmış yanlış anlaşılır 0 6 Yorumla Soran +1 yıl anlasin cokta tin Yorumla unglücklicherMensch +1 yıl Aynısı senin başına gelse ne tepki verirsin? Yorumla Soran +1 yıl güler gecerim ömrdefncöd Yorumla unglücklicherMensch +1 yıl Saçma Yorumla Soran +1 yıl o da sacma yani onun kadar sacma bir görmedim hayatimda Yorumla unglücklicherMensch +1 yıl Saçma insanlara neden vakit ayırıyorusn peki? Yorumla
Ayşefatmahayriye43 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bu s. lak da beni hala unutamamış demesini istiyorsan yaz kanka 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kendi yazdi Yorumla Ayşefatmahayriye43 +1 yıl Ne diyorrr Yorumla
BauChise Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Alakasız ama iğneyi batırmak istiyorsan batır 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ne iğnesi canm Yorumla BauChise +1 yıl Mecaz, tabiri ile ağzına s. çmak istiyorsan sen bilirsin Yorumla Soran +1 yıl agzina scmicam böyle yapilmaz o Yorumla BauChise +1 yıl Büyüksün, eski sevgililer ölsün yenileri yaşasın. 🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Güçlü ol duruşun olsun eski sevgilinin babalar gününü kutlamak nedir
Boşa mesaj atma bence sevgilisi varmış yanlış anlaşılır
anlasin cokta tin
Aynısı senin başına gelse ne tepki verirsin?
güler gecerim ömrdefncöd
Saçma
o da sacma yani onun kadar sacma bir görmedim hayatimda
Saçma insanlara neden vakit ayırıyorusn peki?
Bu s. lak da beni hala unutamamış demesini istiyorsan yaz kanka
kendi yazdi
Ne diyorrr
Alakasız ama iğneyi batırmak istiyorsan batır
ne iğnesi canm
Mecaz, tabiri ile ağzına s. çmak istiyorsan sen bilirsin
agzina scmicam böyle yapilmaz o
Büyüksün, eski sevgililer ölsün yenileri yaşasın. 🙂