Aile & Toplum Babalara gününü kutladınız mı? Zlatan_red Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Yapay Zekaya Sor @novel@emre00@Acar25@mrt555@Mad_Soldier@johnyx@nordun_gadasi Değerli reislerim babalar gününüz kutlu olsun buradan tanıdığım tanımadığım tüm babaların babalar gününü kutluyorum Babalara gününü kutladınız mı? Cevapla Babalık Soruları Babalar Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
HürreemSultaaN Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Henüz kutlamadım. Bütün babaların babalar günü kutlu olsun. Senin de babalar günün kutlu olsun. Çocuklarınla sağlıklı, huzurlu, bereketli ömürlerin olsun 🌺 1 2 Yorumla Zlatan_red +1 yıl Çok teşekkür ederim ☺️ 🙌🏻 Yorumla HürreemSultaaN +1 yıl Rica ederim ☺️🌺 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Babalar günün kutlu olsun hocam :) 1 4 Yorumla Zlatan_red +1 yıl Eyvallah reis teşekkür ederim Allah‘ım sana da yaşatsın bu duyguyu☺️ Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Amin Allah büyük bakalım 🤭 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Çok teşekürler hocam Yorumla Zlatan_red +1 yıl Rica ediyorum Yorumla
EemeraldD Takip Et Master Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Babalar günü kutlu olsun bütün babaların. Babalar günü kutlamayı sevmiyorum. 4 0 Yorumla
Meczupbiryazar Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı. Bütün babaların babalar günü kutlu olsun çocukları ile musmutlu kocaman bir hayat yaşasınlar 🤗🤗🤗 3 0 Yorumla
Asil_kadinnn Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 51% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 349 cevap paylaştı. Sırayla arkadaşlarımın babalar gününü kutladı m başka da kutlayacak kimsem yok. Hak eden tüm babaların babalar gününü kutluyorum🌹 2 0 Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hic biri anneler gününde bana yazmadi, kutlamıyorum o yuzden. 2 0 Yorumla
Boyesa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Başta Şehit ve Gazi babaları olmak üzere tüm babaların "Babalar günü"nü yürekten kutluyorum.(İyki varsın Babam iyki benim babamsın).😊💙 2 0 Yorumla
Lagaluga123 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Babam hayatta değil ama sevdiğim insanların babalar gününüz kutladım.Bütün babaların babalar günü kutlu olsun. 1 0 Yorumla
ᴀʟᴄʜᴇᴍist Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl O değilde çoğu buradan bir daha evlenecek sanırım hep kadınlarla samimi ilişkideler böyle evlilik mi olur diyem :D 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çok teşekkürler Zlato 😃 Ama benim için hem buruk hem sevinçli.. 2 0 Yorumla
Alikose01 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 62% +1 yıl mezarlığa gidip ağlayarak kutlamaktan bahsediyorsan, evet sabahın 5'inde kalkıp kutlamak için gittim 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Teşekkür ederim kardeşim sağolasın.Tüm babaların gününü kutlarım. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Teşekkür ederim siz değerli babaların da babalar gününü kutlarım. Rabbim evlatlarımızı kendi yolunda yetiştirebilen babalardan eylesin. 1 0 Yorumla
mrt555 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Cok teşekkür ederim kardesim hatirlanmak mutluluk verici. Bende senin ve tum babalarin babalar gununu kutlarim 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Tüm babaların babalar günü kutlu olsun Allah razı olsun kardeşim ☺️ 1 0 Yorumla
nenguzum Takip Et Yoda Yaş: 118 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 751 cevap paylaştı. Kutlamadım böyle şeyleri kutlamıyorum. 1 1 Yorumla nenguzum +1 yıl Sorun da etmiyorlar zaten Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. kutlamadım 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Henüz kutlamadım. 1 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. evet kutladık 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar