Uzun süreli bir ilişkimiz var. Sevdiğimin babalar gününü bir incelikle kutlamak istiyorum ama baba değil ya kendisi, nasıl bir cümle kurabilirim, nasıl kutlayabilirim farklı fikirleriniz var mı? :) Teşekkür ederim şimdiden

Uzun süreli bir ilişkimiz var. Sevdiğimin babalar gününü bir incelikle kutlamak istiyorum ama baba değil ya kendisi, nasıl bir cümle kurabilirim, nasıl kutlayabilirim farklı fikirleriniz var mı? :) Teşekkür ederim şimdiden

gelecekteki hayat yoldaşım , attığım adımlarım , elini tuttuğum sensiz yarım kaldığım işte bu yüzden biraz hayat arkadaşım biraz da babamsın seni çok seviyorum çocuklarımıza da bana olduğun kadar iyi bir baba olacağından eminim... diyebilirsin ayrıca bana sorarsan elinle yaptığın üç beş yemek ve ufak kullanabileceği bir hediyenin üzerine bu not kafiiii :)
Babalar Günü sevdiklerimizi onurlandırmanın ve karşımızdaki kişiye değer verdiğimizi göstermenin özel bir yolu :) Babalar Günü genellikle baba olmuş erkeklere adanan bir gün olarak bilinir, ancak henüz baba olmayan ama geleceğin baba adayı olan sevgilinin de babalar günü kutlanabilir :)
Babalar Günü'nü kutlamanın en güzel yollarından biri birlikte zaman geçirmektir. Bu günü ona özel kılarak ikinizin de keyif alacağı aktiviteler planlayabilirsiniz. Birlikte yapabileceğiniz basit bir yürüyüş, sinemaya gitmek ya da favori bir restoranda akşam yemeği gibi aktiviteler, ilişkinizi daha da derinleştirebilir. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsanız Babalar Günü'nü mesajla da kutlayabilirsiniz.

Sevgilinle ilişkiniz hakkında ne kadar minnettar olduğunu ifade eden duygusal bir mesaj yazmak onun gününü özel kılacaktır. Bu mesajda gelecekteki baba rolü için heyecanını paylaşabilir ve ona olan sevgini, destekleyici ve değer verdiğini belirtebilirsin. Bu içten sözler onun için unutulmaz olacaktır.

Bu günü sevgilin için özel kılmak için ona gelecekteki babalık rolüyle ilgili anlamlı bir hediye seçebilirsin. Örneğin, "Dünyadaki En İyi Geleceğin Babası" yazılı bir tişört veya kupa gibi esprili ve sıcak hediyeler harika bir seçim olabilir. Bu hem gülümsemesine sebep olacak hem de onu heyecanlandıracak.
Cevap
19Cevap
Veletlerimizin bubası bubalar günün kutlu olsun de😂
Evimizin müstakbel babası, babalar günün kutlu olsun. 😀
ya çok büyük saçmalık. evlenmemiş anne olmamış kadınlarında anneler günü kutlanıyor. len nerden biliyosun belki kısır. belki yumurtalıkları bozuk. adrt görüyo sperm geliyo diye çocuğun olacağı garanti değil
Saçmalığın daniskası... acaba kendini böyle düşürmek neden? Kahkaha atıyorum şu an, daha fazla ciddi olamıcam hahaahahahah
Çocuklarımın babası kocacım seni seviyorum de hahahahabws
Ya xndncm
Kocişimmm
Dert olsan bana ne yazar kibriti bile yakamayincaa
Doğacak çocuklarımız senin gibi bir babaları olduğu için minnet duyacaklar. Babalar günün şimdiden kutlu olsun. :)
Gelecekteki çocuklarımın babası
Babalar günün kutlu olsun
Baba değilse kutlaman saçma olur ya da ben çok odunum siz kafanıza göre takılın.
Aşkım baba olsaydın kutlardım ama kutlamiycem, neyse gelecekteki babalığını kutluorum de
Babalar gününüz kutlu olsun de direk tebessüm et baba demene gerek kalmaz
Yanlış anlaşılmaya neden olabilir. Daha istenmemiş bir kızın elin babasına, baba demesi abes kaçar. İsteme faslı olursa anca o dediğin olur.
Baba değilse kutlamak saçma geldi bana sevgilinede saçma gelebilir ne alaka diyebilir kendini rezil etme derim ama yinede sen bilirsin
Ergen ergen düşünceler babalar günü ne alaka brom? Ne alaka yani boş isler
Cinsellik yaşıyorsanız "baba oluyorsun babalar günün kutlu olsun" de ;) Seni sevip sevmediği ve baba olmayı hakediyor mu? belli olur.
sevgilin baba mı kanka? evli adamla mı takılıyon?
Gelecekteki cocuklarimin babasi de oyle kutla
İçime dökeceğin minik çocuklarımızın babası babalar günün kutlu olsun 😂😂😂
Ondan hamile kal hediyesinide çocukları verirsin. Soylersin o arada da
Tam bir saçmalık. Neyse…
Hediye alabilirsin içinde not olabilir
Babalar günü ne alaka adam baba diyilki
Sevgilin baba mı ki kutlucan?
Umarım trolldür bu soru
Bekar mi kendileri
Mal misin baba değil o. Boş romantiklikler
Çok gereksiz evlenme mesajı vermeye geliyor
Saçmalık