Esimle cok severek evlendik yani beni gercekten cok severdi benim asiri kiskanligim yüzünden disariya yöneldi ve aldatti benu haketmedigimi düsünüyorum coook sey yasadik tartistik konustuk ayriyiz ben yinede bazen cok karisiyorum buna hakkim yok beni sevdigini hissetmistim taki sen bana karisamazsin bende sana karisamam umrumda olmaz baskalariyla olman ne yapiyorsan yap benim eski karimsin dedikten sonra ben aslinda yanlis kisiyi sevdigimi anladm 2 cocugumuz var ve ben bir tartisma sirasinda beni seviyor musun sevmiyor musun diye sordum sevmiyorum ulan var mi dedi normalde normal seviye bir ilgisi var yardim eder gelir bizde kalir affiniza siginaraktan söylüyorum cinsel bir yaklasimi yok ha kendisi icin biseyler yapmami ister ama bana baskasiyla olabilirsin sen bilirsin dedikten sonra ben iletisimi kestim engelledim cünkü sevse böyle demez dedim dogru mu düsündüm arkadaslar yoksa yanlis mi yaptim?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Senin esin ben olabilir miyim... bizde de durum ayni inanirmisin, 1 cocugumuz var, 8 sene oldu. Ayrilmadik, aldatmadim da ama, sevmedigimi farkettim. O da esimin bana ilgisini hic yok ne evde ne yatakta, hep ihmal ediyor. Aklima gelmeyecek sey basima geldi, ama vicdanen ayrilamiyorum da
Ben sevdigimden ayrilamadm birde alistigimdan 2 yil ayriyiz bende ona ihanet etmedim ayri olmamiza ragmen haketmiyormus
Haklisin, seni cok iyi anliyorum... senin ilgin olmasa bir nebze onu anlayacagim ama boyle yapmasi da cok yanlis. Sevmiyorduysa 2 cocuk yapmasaydi... ben ileriyi goremedigim icin 2. cocugu istemiyorum mesela. Cok zor bir durum, allah sana da sabir kolaylik versn
Allah herseyin hayirlisini nasip etsin senin icinde bence sende esine ilgini kesersen belki o sana gelir biliyorum bu kesinlikle zor gelir ama mecburuz
Inan ki ben de kestim ilgimi artik. Kac sefer konustum, hak verip duzelmedi.. aldatmadim ama cok zor dayanmasi. Duzelir diye bekliyorum ama hayat bitiyor
Sizde artk benim gibi birakip hayatiniza bakin icin hayatimizi zindan etmeye degmez diye düsünüyorum
Ben biraksamda vicdanim birakmiyor. Ben olmasam, cocukla esim ne yapar? Bunlari dusunmekten birgun delirecegim sanirim
Bunu sizin esiniz düsünsün bak mesela benim esim sizin gibi düsünmedi ve hayatina bakti benim ona olan sevgimi bildigi halde insanlar acimasiz cok iyi niyetli olmak insani mutlu edemiyor bauen kendi sinirlarini ciz ne kadar ciddi oldugunu anlasn
Sen cok ilgi gostermissin bunalmamasi lazimken yaptigina bak.. bizimki de beni sallamaz, insan kocasi icin suslenmezmi sacini boyatmazmi mesela. Ama her seferinde ya yorgundur ya cani istemez, sonra tartisinca aglar hep ben suclu olurum... insanlar cok ilginc degil mi birinin aradigini, digerinin bulamadigi. Iyi niyet ve vicdan bana karar verdirmiyor,
Üstüne gitmeyin biz kadinlar cok duygusal varliklariz size tavsiyem bir demek cicek alip karsina gecip halini hatrini ve sonra asil meseleyi sorun belki iyi gelir
Dediginizi 3 sefer yaptim. Her sefeinde beni hakli bulup dikkat edecegini soyledi, ama 10gun olmadan aynisina döndü.. benim de umidim kalmadi artik
O zaman siz evden uzaklasin biraz sizi özlemesine izin verin biraz yanliz kalsin iletisimde olmayin bir ay boyunca insaallah cok iyi olursunuz
Tesekkur ederim. Umarim sizde mutlu olur guzel yasarsiniz😊
erkekler çok sevilince arsızlasıyor değişiyor maalesef
Keske hep ayni kalsaymis 😕
üzgünüm senin için artık hayatında yeni bir sayfa açmanın zamanı sanırım bu kötü olaylar seni çok yıpratmıştır eminim
Tesekkür ederim haklisin hemde cok yiprandim …
lütfen hatayı kendinde bulma asla kendini daha fazla yıpratma gençsin önünde uzun yıllar var daha çocuguna önem ver ve kendini toparla
Bugüne kadar hep benim sucum dedikce zaten daha bir bencillesti onun icin ben bir daha kendimi suclamayacam ve kendi yoluma bakarim bende yorumun icin ayrica Tesekkür ederim
kendin için en iyisini yaparsin rica ederim mutluluklar seninle olsun iyi günler
Tesekkürler mutlu günleriniz cok olsun 🍀
teşekkür ederim 🌸🌸🌸
Bıktırmışsın adamı be... Adamı bitirmişsin, tüketmişsin adamı...
😊 anladm sanirim karakter benzerliginiz var insan kendiyle benzer kisileri otomatik olarak savunmaya gectigi icin aslinda olayin tam olarak ne oldugunu bile anlamak istemiyor tesekkür ederm yorumunuz icin.
Ben senin yalancınım. Kendin yazmışsın, "Başta beni çok seviyordu, sonra aşırı kıskançlığım yüzünden gözü dışarı kaydı." diye. Ne kullanıyorsunuz anlamıyorum ki...
Ben sonradan kendimi düzelttim ve özür dileyim o kiskancligi en alt seviyeye indirdim 2 yil icerisin de böyle devam etseydim yazdiklarina hak verirdim
Kendini düzelttiğini yazmamışsın ama. Nerden bileyim ben vahiy mi gelecek bana?
Hayat hikayemi yazip kimseyi daraltmak istemedim önemli noktalarda fikirinizi sordum bu kadar
Bazı şeyleri çok zorlamamak lazım seni kafasında bitirmiş kiskanmiyor artık sende önüne bakmalısın
Haklisin yillarca alistigin birinden birden vazgecmek zor oluyor biraz
O olur da insan nelerden vazgeçiyor el oğlu mu dokunacaj
Aynen cok haklisiniz 💯
Seninkinin benzer durumu bende de var ama artık çok kasmiyorum aynı evde ayrı hayatlar ben mutluyum amannnnn salla kanka ya 😃
Ya insan çok değerli kendini kimseye kaptırma kendin için yasa sen kimsenin eşyası değilsin sen ayrı bir bireysin kimse için onsuz yaşayamam deme Allah yaşatır daha güzelini yaşatır
Biz ayni evde degiliz ayri evlerdeyiz sadece gelir cocuklari görür o kadar eskisi gibi takmiyorum zaten onun bir seytana dönüsmesini ben sagladim onun icin bir melege dönüsmesini bekleyemem uzak durmak en iyisi
Kendine dikkat et sakin tedbirli ol eve geldiğinde gittiğinde birinin haberi olsun tehlikeli olur böyle tipler gücü kadına yeter
Bir daha gelmesine iizin vermeyecem iletisimde olmayacam disarda görür cocuklarini
Evet çok mantıklı onun ailesinden biri gelsin alsın görsün geri bıraksın kendini kullandırma
İnsanların dertleri bitmiyor ne yazikki
Benim komsum onun kuzeni ona birakirim Allah büyüktür sizede cok Tesekkür ederm
Rica ederim derdin olursa dinlerin fikir uretirim anlarım bu durumlardan
Allah razi olsun desteginiz icin 🍀
Amin cümlemizden Allah CC iyi insanlarla karşılaştırsın
bir şey sormak istiyorum
Buyrun?
Eşin farklı şeyler ki kullanıyor
Ne gibi mesela? Soruyu biraz daha acarsaniz net olarak cevap verebilirim
Özelden yaz
? bekliyorum
Mesaj atamiyorum 😕
Takip et ben atarim
Dogru duzunmussun seni sevmiyor ve umursamiyor
Tesekkür ederim görüsünüz icin ✅
Seni sevmiyor ve hatalı olan sensin. Boşan.
Biz imam nikahliydik bosandik zatende ben sevdigim icin aptalca pesinden kostum belki döner diye 😢
En çok korktuğum şeylerden
Korkutugum benide basima geldi maalesef ☹️
Çocuğunuz var mıydı?
Evet 2 cocugumuz var
Tüh..
Ben eğer evlendiğimde eşim gerçekten değişirse ve bu bana ve çocuklarıma zarar verirse. Onu pişman ederim. Yüzüne Güler arkasından vururum.
Ben kimseden intikam almam ilahi adalete güvenirm ama sadece sadece o pismanligini görmek ve Allahim sana Tesekkür ediyorum bunu bana gösterdigin icin diye dua etmek istiyorum
Allaha sığın. Bak ben acım olduğunda kimseden değil allahtan isterim.
Ne anne ne baba. Onlar bile acımaz bu fani dünyada. Acırsa seni yaratan. Tanrın acır. Ondan iste
Cok sükür Allaha olan inancim beni aslinda kimseye muhtac olmadigimi hatirlatiyor Allah büyüktür hayirlisi olsun 😢
En iyisini hak ediyorsun sen çok güçlü bir kaşınsın unutma çocuklarını düşün oldu mu 💗
Çok güçlü bir kadınsın*
Geçecek her derdin bir dermanı var üstelik sen annesin çocukların için pes etme yüreği güzel kadın 💜
Cok saol cok Tesekkürler bu sözlere gercekten ihtiyacm vardi Allah gönlünden gecen güzellikleri nasip etsin 🫶🏻😘
Benim de böyle güzel bir duaya ihtiyacım vardı 🌸 ne demek canım benim 😊
İyi günler dilerim
@Muzlu-puding kadını aldatmış sen hala bitirmişsin adamı diyorsun
Oğlum ne gereksizler var ya..
Siz takılmayın şuna ne dediğini bilmiyor geçen sene sünnet oldu
Mal mısın aslan parçası? Adam seviyorken kıskançlıktan bezip soğumuş, sonra aldatmış.
Mal olan sensin. Aldatmayı savunan maskülist
Bunalmışsa ayrılsın kafasını sktgm aldatması mı lazım sen o kafanın içindekini çıkart bence boşa ağırlık yapmasın
Yok tatlim birak onun kendi düsüncesi onun düsündükleri benim bildiklerimi degistiremez 😊
17-18 yaşında çocuksun büyük ihtimal
Bu düşünce değil ki resmen hadsizlik
Adam aldatmamış ki. "Bundan sonra eski karımsın." diyerek ilişkiyi bitirmiş, başkalarıyla olacağını da söylemiş. Daha aldatmak nasıl olur ondan haberin yok.
Madem aldatmamış o zaman sen niye diğer cümlelerinde aldatma kelimesini kullanıyorsun? Kendinde bilmiyorsun o zaman
Low IQ yemin ederim
2 çocuğu var. Çocuklarının annesine onu aldatmadığı sürece eski karımsın diyemez.
Siz bu kafayla daha çok boynuz yersiniz...
boş ver canim takilma. onun icin kendisininde ayni seyleri yasayip görmesink diliyorum
Hahahaha. Ben olması gerekeni söyledim. Boynuzu atan atıyor herkes boynuzlanabilir
Hayat dersi vermeye çalışıyor mk
Mizojinist zekası bu kadar oluyormuş
@. soran kuzum sen çok tatlı bir insansın. Evlenmişse sorumluluklarını bilecek. Sen şikayet ediyor musun bütün gün çocuk bakıp yemek yapmaktan yo? Eee o zaman o da sorumluluklarını bilecek.
Ya böyle bazı erkekler evlenince bekar hayatı yaşamak istiyor neyin kafası bu ya? Evlenmeyi çocuk oyuncağı mı zannediyorsunuz? Daralmışsa kapı orada sttirip gidersiniz bu kadar basit.
@Muzlu-Puding bunu beni aldattiktan sonra söyledi hicbir hatasi icin özür dilemedi ben hepsi kendim affettim siz nediyorsunuz Şu an anlamadiniz en iyisi siz bosverin
Aynen aynen siz Allah'a sığınmaya devam, ben kaçtım
Allah’a sığınıyoruz evet. İnanmıyorsan inanma saygı duy diyeceğim senin kendine hayrın yok
Saygı duysan kaç yazar
Bir de inancımıza laf sokuyor allahın aptal ergeni
Bir de sürekli karşı cinsle ilgili sorular sormuş
Üff engelledim uğraşamam
Gelip bana adam gibi istemiyorum artk deseydi tonlarca yalan söylemek yerine git nerde mutlu olmak istiyorsan ol derdim ama iste karakterli olmak cok önemli. Canimm senin bu güzel destegin beni mutlu etti insaallah karsina seni herseyinle seven ve vicdanli bir adam cikar mutlu olursunuz 😘
sen hala kendini mi sucluyorsun🤣
Hatam varsa kabul ederm kendisinden bunun icin özür diledim ve yüksek bir derecede bunu azalttim benin amacim düzeltmekti bir seyleri