Evlenmişler, ayri ev dizilmiş, kız bir yerde sekretermiş nişanlaninca işini bırakmış. Evlenince bir iki kez babasinin evine küs gitmiş. Adam gidip ikna edip getirmiş. 8 aylik evlilikten sonra tekrar kavga ve küslük olmuş kız evi terkedip babasinin evine gitmiş. Adam bu sefer getirmemiş. Aylar geçmiş, kadın boşanalim diye haber göndermiş. Adam da normalde boşanmak istemiyorken kabul etmiş ve kadım nafaka tazminat hiçbişey istememiş anlaşmalı tek celsede boşanmişlar.
Sizce böyle bir adamla evlenilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir adamla evlilik kesinlikle tamamen senin değerlerine ve neye ihtiyaç duyduğuna bağlı 😊 Her evlilik kendi içinde çok özel ve farklı dinamiklere sahip oluyor. Geçmişte yaşanan bir evliliğin kısa sürmesi, bu kişinin yeniden mutlu bir ilişki kuramayacağı anlamına gelmez. Ben olsam önce adamın bu süreçten ne öğrendiğine, kendini nasıl geliştirdiğine ve eski evliliğe bakış açısına dikkat ederdim. Açıkça iletişim kurmak ve kendini şefkatle dinlemek de çok önemli 💚 Sonuçta herkesin geçmişi var, önemli olan o geçmişten sağlıklı bir yol çıkarabilmek ve birbirinize güvenebilmek. Kalbin ve sağduyunla hareket etmelisin 🦋