6 yıllık beraberlik sonunda ayrılan ve başkasıyla evlenen erkek?

MERHABA arkadaşlar;üniversitede az peşimden koşmadı.6 sene beraber aynı evi paylaştık. hep beraberdik heran okul bitsin hemen evlenelim sen benim karımsın, canımsın lafları ediiyordu.6 sene sonunda okullar bitti herkes memleketine gitti. uzaktık birbirimize. okul bitimi soğuk davranıyor aramyor eskisi gibi ben arıyordum hep...2 ay bu şekilde yürüttük. bigün bana tak dedi neden böylesin ayrılmakmı niyetin dedim yok ya dedi sadce. sen cok değiştin bir daha seni aramıcam sana hakkım haram olsun dedim ve kapattım teli.1 hafta sonra ben aradım teli kapatmış ve umarasını degiştirmişti. bir daha hiç ulaşamadım ona nede o beni aradı bidaha. aradan 3 yıl gecti facebooku bile yoktu benimde kendi adıma yoktu.3 yılsonunda ismini girsiğimde karısıyla face hesabı acıp resimler koymuş. yıkıldığım olaysa nişan tarihi benimle ayrılır ayrılmaz ve 5 ay sonrada askere bile gitmeden düğün yapıp evlenmiş. o an resmen ölmek istedim. cünkü ben onu hala seviyordum 3 yıl içinde hiçkimseye yüz vermemiş belki bir gün arar gelir yanıma ümidiyle yasamıştım. benimle beraberken görüştüğünü zabnetmiyorum cünkü cebi hep acık ve aynı evde beraberdik. nasıl oluyorda yüzüne kapattığımın 25. günü nişanlanabiliyor. beni delice seven erkek bir anda evlilik kararı tanımadığı biriyle alabiliyor. arkadaşlar 3 yıldır hiç haber alamazaken face felan yokken sizce neden hesap acıp sarılmış esiyle mutlu resimlerini koyuyor. benim hislerim 3 yıl boyunca balayındaydı keyifliydi. artık mutsuz ve benden haber alamak istiyor belki bende hesap acarım maksadıyla... çünkü adres bile belirtmiş facebook hesabında. sizce ne yapmaya calışıyor mutlu mu ya da polyanacılık mıdır bu face hesabı mutluysa 3 yıldır nerdeydi düğün resmi felan koymamış sadece sarılmışlar. çocukları yok. olmamış veya düşünmemiş yapmayı... yorumlarınızı bekliyorum
6 yıllık beraberlik sonunda ayrılan ve başkasıyla evlenen erkek?