Soruyu yazarken moralim bozuldu ya😒

#inci🖤
Soruyu yazarken moralim bozuldu ya😒

#inci🖤
Karaktersiz denir bence. yani tabi ki de herkesin hayatı karışmam ben. ama 5 yıl birisini sevdikten sonra aşık olduktan sonra üstüne sadece 6 ay sonra evlenmek bence karaktersizliktir.. çünkü insan o kadar uzun ilişkiden sonra birini tanımak bile istemez unutmak için kendinde zaman tanır.. ne ara sevgili oldu güvendi de evlendi derim ben.. ama dediğim gibi kimse aşk a değer vermiyor artık
soruyu yazarken neden moralin bozuldu ki?
Aslında bunun karakter ya da kişilikle bir alakası olduğunu düşünmüyorum uzun bir zaman ilişki içerisinde bulununca ilişkiye dair düşünce fikirler beklentiler netleşiyor bir anlaşmazlıktan kaynaklı ayrılınca da insan ne istediğini bilen birisi olarak ilişkiden evlilikten beklentilerine karşı tarafa sunup her şeyi netliğe kavuşturabiliyor kısa sürede evlenebiliyor bu sebepten kadını da aynı erkeği de aynı bu konuda
Sona gelene veriyorum kolay oluyor jdjdj😀
Ve görüşün guzel diye verdim yaağnee
5 yıllık ilişkiden 6 ay sonra bir insanı hayatına alabilir. Ama bu kadar uzun bir ilişkinin ardından girilmiş bir evlilik süreci varsa, bu erkeğin sevgisinde samimi olmadığı düşünülür.
Ama şöyle bir şey de var ki 5 yıllık ilişkisinden sonuç alamamış insan sonuç alabileceği insanlara yönelmesi çok normal. Ama bu süre elbette 6 ay değil.
Kiza üzüldüm ben.. gittip ömründen 5 yil
Kıza üzülmedim ben. 5 yılda ilişkisini evliliğe getirememiş. Getirmek istememiş. Kendi düşen ağlamaz.
Bilemiyoruz hikayeyi
Her zaman fix bu 😂
Cevap
26Cevap
O ilişki aslında çok daha uzun zaman önce bitmiştir, sadece uzatmışlardır.. Aksi halde o kadar uzun süren bir ilişkiden çıkan kimse bu kadar çabuk başkasına bağlanamaz..
Evlen de gör ebenin gözünüüü :D
5 yıllık ilişkisini bitirdikten sonra başka birisiyle 6 ay sonra evlenen kız veya erkeğe çok söyleyecek söz var ama terbiyemi bozmak istemiyorum En normal tabir ile Şeref yoksunu insanlıktan nasibini almamış insan diye ortalıklarda dolaşan yaratık diyebilirim
Hiçbir şey söylenmez.. Söyleyip de ne yapacaksın ki.. Umursamamak en güzeli kaybeden kendisi olur.. Kendini bulunmaz hint kumaşı değil konuşup da çenemi yormaya değmez..
Beş yılın kaç yılını kafasında plan yaparak geçirdiyse, o altı ayın çok öncesi var sanırım. Zamanlama beş yıl artı altı ay değil gibi. Bitirme süreci sinsi ve acılıdır.
Kesinlikle 6 aylık mevzu değil bu
5 yıllık ilişkisi bittikten sonra 6 ay sonra başkasıyla evlenen erkek denir.
Aykut elmasın bu soru için çekmiş olduğu bir video var :D
https://www.youtube.com/embed/h2o8z6mfN_A2 hafta diyor o çok kötü ya jsjsjsi
5 yıllık ilişkisine sahip çıkmayıp başkasıyla evlenmesini izleyen kadına ne denir?
Yadi buyur burdan yak.
Evlenmek isteyeni durdurabiliyor musun
Kadın veya erkek fark etmez. 6 yıllık ilişkiden sonra ilişki yapmak bile sakıncalı. Benzer bir durum yaşadım 6 yıllık ilişkim bitti ve 2 yıldır ilişkilerden uzağım. Hala da istemiyorum. Olgunlaştım ve o toksik ilişki modeline dönmek istemiyorum. Mutsuz olacağı kesin.
"Zaman İsrafı Denir Böylesine" 5 sene ne düşünmüş adam acaba nasıl bu kızın vaktini çalim mi demiş galiba 6 ayda tanıştığı biriyle evlenmeyi düşünen gerçekten inanılmaz 5 sene altı ayda unutulurmu yahu...
Allah mutlu etsin denir. Kaç ay beklemesi gerekiyor? 24 ay mı?
Sen bekleme
Ben 3 yıldır ayrıyım zaten. Boşanınca beklemem o ayrı da, ikinci evliliği Allah bana yazdıysa bozsun. Amin.
Hayırlısı
Yani ne denir bilemedim dayı hayrola moralin niye bozuldu?
Soruyu hazirlarken moralim bozuldu diyorum 🙄
Anladım. Ben başka türlü anladım ondan sordum.
Öyle erkeğe İkizler erkeği denir
😀😀😀dip not bu soruyu instagramdan aldim benle alakasi yok
Dejavu oldum sanki bu soruyu bende görmüştüm 😀
😀olabilir
5 yıl sonrada boşanır
falan
eski sevgilsii ile evlenir falan
Genelde öylelerin evlilikleri uzun ömürlü oluyor.
tekrar eski sevgil iile yıllar sonra buluşulur
illa yşanaır bu
Madem ilişkisi bitmişse artık geriye bakıp düşünmek kişiye kalmıştır ne yapabilir diyorum ne de yapamaz diyorum
Olur 4 ay sonra olur 1 sene sonra
Kadın içinde erkek içinde aynı durum
Sevgi tüm boşlukları doldurur mu sorusuyla karşı karşıya kalırim. Belki de zamanın değerli olduğunu düşünürsek kazanmak doğru diye düşünüyorum
Artık 5 yılda ne yaşadıysa kötünün iyisi deyip ilk gördüğüyle evlenmiş denir😂 Allah mesut etsin denir
Seni unutmicak orasi belli uzun bir zaman geçirmis bence inat olsun diye yapmisdir ama orasida muaama
Erkekler ayrılığın yasını tutmazlar. Seçenekleri her zaman değerlendirir onlar.
Milletin ilişkisini benim konuşmam saçma tercihi oysa ona saygı duyarım.
Önceden onunla ilişki yaşıyormuş gibime geldi
Ahimla yaşa şerefsiz
Ahın bulamayacağı adres yok
Bunu yaşadın mi? İnan böyle birşeyde insan delirecek boyutta gelir
Hayir.. ınstagramdan aldim soruyu
Umarım hiçbir zamanda yaşamazsın
Umarim. kimse yasamaz teşekkür ederim 🌸
En yakın zamanda onuda bırakır.
Düşmez kalkmaz bir Allah denir
Aşkheimer denir.
Normal bir durum.
Kendinden bile vazgeçmiş