Ben böyle hatırası olan şeyleri yanımda veya evimde tutmayı uygun bulmuyorum. Çünkü bir ilişki tamamen bittiyse ona kalan tüm izlerin silinmesi gerekiyor. Çünkü başka bir zamanda hayatına farklı bir insan gelecek.
Bu hatıraları saklayarak hayatına girecek insana haksızlık etmiş olursun. Elinde olan hediyeleri eğer yapabiliyorsan kişinin kendisine iade etmekte fayda var. Eğer kabul görmezse bence ortadan kaldırıp yok etmek en hayırlısı olacaktır.
Yaa sanki içimi okuyupta bu soruyu sormuşsun. Bugün ben bunun mücadelesini veriyorum. Elime sürekli alacağım bir şey, her elime aldığım da aklıma geliyor. Geldiği bir şey değil onu aldığım zaman ne kadar mutlu olduğum aklıma geliyor. Şimdi ise tam tersi. Atmaya kıyamıyorum da, duruyor öyle. Sanki onu attığım zaman bütün hırsım gidecek gibi geliyor, ama kıyamıyorum şimdilik..
Biz ayrılırken kavgasiz gürültüsüz ayrıldık ve kimse kimseye hediyesini geri vermesin isteyen istediğini yapsın diye konuştuk. Ben hala eski sevgilimden asirdigim tişörtleri giyiyorum, hediyelerini de kullanıyorum. O da benim ona aldıklarımı kullanıyor. Kötü ayrilmadiysaniz illa çöpe atmana ya da geri vermene gerek yok bence
Geri iade ediyorum sonuçta ayrılmışım tabiki geri iade edicem bende durmasına gerek yok hatırası bile olsa biten bitmiş çünkü benim için doğrusu budur bir ilişki bitmişse bana göre eşyalar hediyeler iade edilmeli
İster dağıtın ister çöpe atın ayrılık kesinse onu hatırlatan eşyalar bir daha hiç görmeyeceğiniz şekilde ortadan kaldırılmalı yoksa ömür boyu acı çekmeye devam edersiniz
Hatırası olanlar fark etmiyor işime yarar bir şeyse kullanıyorum ama resmi falan varsa özellikle yakıyorum 🤣
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ayrildim her sey yerinde duruyor, hatira sakladigim her sey. Dokunmuyorum. Niye atiyimki? Bir seyler yasanmis, hediyyeni atmakla yok etmekle hic bir sey silinmiyor
Ben atmadım daha hiç, mesafeliydi bana oyuncak gibi bir şey almıştı şapka duruyor boş boş şimdi nişanlandı, yeni bir ilişkim var o da ayıcık verdi koala kokusu üstünde parfümü atamıyorum 😣
Çöpe atılır nolacak başka. Değerli eşyaları yok beni üzen biri ki ayrılmışım üzmese değer verse hayatımda olurdu. Hayatımda olmayan birinin çöplerine ihtiyacım yok. böyle düşün.