Severek ayrılanlar için çok zor bir soru. Hele bir de umudunu kesmemişse. Atsan sanki bir parçan gidecek gibi, atmasan her an hatırlamana sebep olacak gibi. Gerçi hediyeleri atmanın unutmaya yeterli olacağını da düşünmüyorum. Şöyle diyelim her şeyi atıp ya da dağıtıp son umudunu kaybedene kadar bir parçayı saklardım. Bu hediyeleri yok etme sürecini yazarken beynimin arka fonunda Candan Erçetin'den Parçalandım çalıyor.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 515 cevap paylaştı.
Hayatımda görüp görebileceğim ilk ve son hediyeler onlar olduğu için hala atmadım yanlış anlaşılmasın onu sevmiyorum yeni bir ilişkim olur da hediye alırsa tabiki de bunları atıcam 😂 gerçi bana alınmış hediye edilmiş benim olmuş eşyaları sırf sevmediğim biri aldı diye atmam biraz farklı bir kafa yapım var çoğu anlayamıyor beni 🤷♀️
Saklarım genelde.. çünkü benim hayatımın küçük çaplı birer hatırası niyetindedir! Ve birçok hatıra var böyle sakladığım..(çaktırma kanki torunlarima çapkınlık hatıraları diye anlatmak için biriktiriyorum 🤫🤫🤫😜😅🤭🤭)
bir kenara kutuya toplar bırakırım evine. sözlümden ayrıldım ziynetler almıştım künye kolye pahalı bir yüzük adana burma bilezik 3 haftayı geçti dün getirmişler istemedik hiç nefret ettirdiler be abi ne cahilmişler
- Saklarım. - Hayatımızda yeni biri varsa atmak ya da ihtiyacı olana vermek gerekir ama onun dışında saklanabilir, kullanılabilir, bence. - Eski sevgilim geri bana aldığı hediyeleri bende kalan eşyalarını geri istemediği sürece ve yeni bir sevgilim olmadığı sürece eski sevgilimden kalanları saklarım, kullanırım.
Ben hala saklıyorum ilk sinema biletimiz , ilk gezi turumuz , ilk aldığı gül hepsi bende onda anılarım saklı onları atmak için ümidimin kesilmesini bekliyorum belki evlenirse atarım onları şimdi ne dokunmaya ne de atmaya cesaretim var.
Gurur yapıp hepsini geri veririm daha sonra da eşek gibi pişman olurum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ben de künyesi var atsam bir dert atmasam bir dert ne yapıcam bilmiyorum tc falan yazıyor verebilme imkanım da yok imkan olana kadar elimde tutmak ta istemiyorum
En İyi Cevaplar