Eski sevgilim yazdı dün bana, eşyalarını posta ile paketleyip yolluyorum diye. Birde bir gömleğim vardı onda her akşam onunlan uyudugu, onu bana yıkamadan gönder dedim, tamam sen nasıl istersen dedi. Başka bir isteğin var mı dedi? Yok dedim, sen hep iyi ol hep mutlu ol o bana yeter dedim. Bitti işte orada
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim eski erkek arkadaşım saçlarımı saklıyordu
Neden bıraktın?
Psikopata bağladı çünkü
Nasıl yani? Belki seni seviyordu?
Saklarım tabii
Ben hala saklıyorum
Ona benden bir saat sakla desem ne düşünür peki?
Attim
Neden attın? Neden yollamadin ona?
Muhatap olmak istemedim
Çünkü kafanda bitirdin, öylemi? Senmi bitirdin ilişkiyi?
Evet. Atarken kafamda tam bitirmemiştim ama bitirmem için atmam gerektiğini düşündüm
Sevgilim yazdı ben iyi paketerim diye, başka bir isteğin var mı diyede sordu bana, ben dün yolla tamam dedim ama şimdi yazsam eyer halamlara yolla onlar size yakın ben şuanda senden gelen birşeyi kaldiramam desem. Mesela sen olsan ne dusunurdun?
Hala sevdiğini
Ya 2 aydır kafam yine rahattı ama yani dün yemek masasında yazdı öyle birden bire, daha yemeğe başlamadan iştahımi kesti. Ben şimdi nasıl dokunayim o eşyalara. Yok ben yapamam ya. Ama sanki o benden bir adım bekliyor ama o adımı attığım an hadi Allah'a emanet diyor. Kaçıyor benden
At sende o zaman ya da söyle göndermesin kendi atsın. Saklayıp napcaksin ki
Saklamamki ben onları, benim aile resimlerim var orada. Bavulumda kilo hakkım bittiği için ona vermiştim. Gömlegim var her aksma onunlan uyurdu kokusu sinmiş üstüne. Takım elbisem var nisanda giyeceğim. Bizim cekindigimiz ve çıkarttıgimiz fotoğraflar var, onlari yollarmisin dedim yok onları yolliyamam dedi, sırf resimlerimiz dediğim için hadi Allah'a emanet ol dedi. Bir sürü daha Nisan tepsimiz, bardaklarimiz, bir kaç parça ev ceyizimiz. Yazıktır yani biz bunu hak etmedik. Yurt dışındayim yoksa karşısına çıkıp konusurdum ama şimdi buradan binsem gelsem Türkiye'ye birde kız beni terslerse ben yediremem kendime
Nişanlı mıydınız
Nisana, ve nikaha 2 ay kala bitirdik
Sonuçta bitmiş yani. Çok zor olsa da senin de kafanda bitirmen lazım artık. Yoksa her an daha çok acı çekersin. Tecrübeyle sabit
Salonuda kiralamistim, haberi yoktu onun. Sürpriz yapacam diye Nisan salonu kiraladım. Ararlar ama onu o vakit numarasını vermiştim 1 hafta önce arayıp söyleyin diye. Işte gelecek ayın 20 sinde Nisan günümüz olacaktı.
🥺 Neden bitti peki
Aileler karıştı araya, kiz bir yalana inandı. Benim daha önce evli olduğuma dair yalan söylediler kıza. Işte benim kimim kimsem yok fazla. Babamla uzun zamandır konuşmuyorum. Annemde kendi ailesini kurdu. Ilgilenmediler fazla benim evlilik isimlen. Kizl da ailesi haklı olarak kabul etmediler hani annen veya babanla tanışmak istiyoruz dediler. Annem 1 defa aradı onları babam hiç aramadı. Bana destek çıkmadı kimse. Bende işte kendi imkanlarımla altındır, salondur, masraftir şudur budur yetişemedim yalniz basima. Kızın aileside sen bizi oyaliyorsun dedi. Kizida inandirmislar buna. Öyle işte. Bir akşam bitirdiler. Ben dedim ben kimseyi oyalamiyorum, kızda burada karşınızda ben kendimi toparlama kadar beklerse ben isterim ama beklemem diyorsa onun bileceği iş dedim. Ben evimi taşıdım, arabamı sattım hani daha ne yapa bilirim dedim? Kızda bana dedi sen niye demedin ben bu kararı kızınıza bırakmam ben kızınızı her türlü istiyorum diye. Karşısına çok cikmak istedim ama çıkamadım bir turlu
Sen kızın ailesiyle yüzyüze tanıştın mı
Tabiki, ben Mardinden Gaziantepe 4 araba insanla gittim. Kızı istedik ve annem babam olmadığı için onlarda geldiğinde sözümüz sözdür dediler veririz. Babası beni 2 günde bir kamerali arardı yani aramiz çok iyiydi. Kızda bana hep derdi babam seni oğlu gibi görüyor diye, gerçektende öyleydi. Ama kızla bitirdigimiz gece kız bayilmis işte babası yazdi olum bu iş olmaz, send kizimda unutun veya unutmaya çalışın bir birinizi. Amca bir telefonlarıma cevap ver ya bir anlat ne oluyor dedim. Konuşmanın bir lüzumu yok dedi oğlum. Bu konuyu burada kapat dedi. Ben yurt dışından bile Türkiye'ye tasinirim dedim onuda Kabul etmedi. Annesin hatta 300 grama yakın altın istemistide babası orada annesinin lafini yere vurdu oyuzden annesi biraz gıcık kaptı. Yani ailesi telefonlarıma bile çıkmadı. Ya dedim biri bir çıksın bir şey desin dedim tamam dedim ama mesaj üzeri ne bu dedim. 1 hafta geçti kız artık arama yazma bana dedi şudur budur bende babasına yazdım işte ben adam gibi kızını istemeye geldim. 1 hafta boyunca ekmeğini yedim ama sen adam gibi telefonlarıma bile çıkmadın. Allah bizleri yan yana getirmesin amca dedim. Sen benim sevdiğim kızı elimden aldın amca dedim. Mesajı yolladım hepsini engelledim.
Çok kötü olmuş ya üzüldüm adınıza
Hayırlısı budur belkide
Sence ben ne yapabilirim? Sen benim yerimde olsan ne yapardın? Ben gidip kızı görmeyi çok istiyorum. Ama degermi? Kızın babası kaza geçirdiğinde kızı aradım kız bana niye arıyorsun sen yine beni dedi, hadi kapat dedi. Sonra kendisi yazdı bana. Yazdığında hep bana yeter yazma diyip kendisi bana yazı yaziyordu. Yani sanki kız benden Nefret etmek istiyor ama edemiyor. Kız bana yazdı dedi sen kendi elinlen yaptın benim sana ne kadar sevgim varsa hepsini nefrete dönüştürdün dedi. Bana bir fikir verirmisin?
Sen elinden geleni yaptıysan gerisine karışma
Peki sence esyalari halami yollasın yoksa direk banami yollasın?
ya da kıza yollama eşyalar sende kalsın desem? Mantiksizmi olur öyle? Sonuçta benim esyalarim
Sen bilirsin 😐
Bilmem, akşama kadar bir düşünecem. Gelirse aklına birşeyler yazarsan buraya çok memnun olurum
Ya dediğim gibi göndermeyip kendi atsa daha iyi. Gördükçe üzülürsün aklına gelr ister istemez
Aynen, kıza yazarım şimdi. Paketi teslim etmemissen eyer. Fotoğrafları ayırıp halama yolla ondan sonrada geri kalanını at derim. Ben hala seni unutamadım ve senden gelen eşyalar beni daha çok üzer oyuzden at derim.
De bakalım hayırlısı olsun
Yazdım ama tekrar engellemeye almış beni
Çöpe atarım.
Paketleyip yollamazsin yani
Bitirdiğim bi ilişki için daha neden uğraşcam.
Yani uğraşıyorum diyorsun? Peki ben yazsam yollama. Sende kalsın desem. Çünkü ondan gelen birşeye ben bakamam. Ağır olur benim için.
Ay hala duygu besliyormuş gibi konuşuyorsunuz ben ilişkiyi bitirdiysem gerideki çulun çaputun bi önemi olmaz ayrıca neden saklıyım yani bitmiş bir ilişkiden sonra saklamanın mantgı ne? Bittiyse her şeyi toplar çöpe atarsın bu kadar basit.
Ya ben onu hala çok seviyorum, yani onunda hala beni düşündüğünü biliyiyorum ama bizleri aileler ayirid bizim bir birimizlen bir sorunumuz yoktu. Biz çok sevdik bir birimizi
Gerçekten seviyorsanız ayıramazlar
Bizim elimizde olmayan şeyler, ailevi şeyler bunlar. Birde kıza yalan söylediler, ondan önce benim bir evlilik yaptığımı söylediler. Kıza buna inanmiş, hani öyle bir inanmiski bana sen benim gururumla oynadin dedi. Ben seni beklerken sen evliymissin felan dedi. Halbuki öyle bir şey yok ortada
Ben yaktım
Atıyorum moruk çöpe