Resimleri yakalım mektupları yırtalım alinanları atalım ya yaşanan maziyi nasıl silelim
Eski sevgiliden kalan eşyaları ne yaparsınız?
Resimleri yakalım mektupları yırtalım alinanları atalım ya yaşanan maziyi nasıl silelim

Onun olanları kendisine geri veririm, kullandıklarımı aynı şekilde kullanmaya devam ederim. Zaten ne eşyası olacak ki.
O kadar geçirilen güzel günler var sonuçta bunları dert etmem, düşmanda olmam.
Hmm yakın bir zaman içinde başıma gelmişti önce arayıp sormuştum kargolamami ister misin diye manevi şeyler de olduğu için içinde. Onları verdim bir kere geri istemiyorum artık dedi bende artık bende bulunmasının doğru olmadığını atacağımı söyledim. Sen bilirsin ben atmiycam bir şeyi dedi (en büyük yalandır bu) o gece bahçemde bir ateş yaktım bir şişe viski açtım ve hepsini yaktım.
Eski sevgilim yok. Ama eski sevgilim olsaydı ve iyi olarak ayrılsaydık bazı sebeplerden ötürü hatıra olarak saklardım ama tam tersi olsaydı ne var ne yok çöpe giderdi veya kendisine verirdim.
Ona karşı hislerim bitmediyse ve bende ayrı bir yeri varsa tabiki de atmam. Sonuçta ayrılık ile de sonlansa yaşanmış da bir o kadar güzel anılar biriktirmişizdir.
Cevap
56Cevap
Maddi değeri varsa geri gönderirim diğerleri çöpe..
Eğer gerçekten bittiğine eminsem yırtıp atarım tabiki dee , sonuçta o eşyaları saklayıp bir daha anıları hatırlamanın gereği yok bence.
Ben atmaya kiyamamistim hala saklarim ciceklerin yaplarini kitap arasinda
Büyük bir koli alırım. İçine büyük kaldırım taşlarından koyup üzerine kalan eşyalarını koyarım ve adresine karşı ödemeli olarak gönderirim.
Atmak değil de, ayrılma çok ani gerçekleşmemişse, götürüp elden sahibine, teslim etmek daha çok acı çekmenize sebep olur, bilginize.
Daha geçenlerde eşyalarım arasından eşofman altı çıktı her şeyi attım sanıyordum sonra onu da attım hemen
ben arabasıni parcalamistimd ava etti ama ben kazandim ne yazik ki dunya adaletli bir yer degil saglam avukatlariniz varsa kazaniyorsunuz.. bu duzeni ben kurmadim.. benim sucum degil bu..
Sakladıkça daha çok hatırlıyor insan. En iyisi başkasına vermek. Bu özel resimler vb. hariç.
Bir şarkı seç hem gidene hem gelecek olana. O da biraz oyalanip gider nasılsa
.
Her şeyini geri gönderdim,
İster çöpe atsın,
İster kullansın.
.
Atarım eskiye takarım genelde.
Gördükce hatırlamak istemem
Bilmiyorum eşyalarıyla oynayacak değilim herhalde
Atmazdım belki
Para ediyorsa satar tatilde yerim😂
Uğraşamam göndermekle falan muhatap olmaya gerek yok
Direk çöpe atar imha ederim eşyalarını, fotoğrafların hepsini de silerim. Hiç sevmem saklamayı.
Hayır saklamam elbette lakin nasıl olduysa 16 yaşımdaki sevgilim ile bir resmim kalmış kankamla sevgililerimizi almış gezerken
Eşim baba evinde bulduyduda çok şeker çıkmışsınız diye sakladıydı 😃
Nasıl ayrıldığımıza bağlı hâlâ değer verdiğim biri olarak kaldıysa saklarım benim için anılarım kıymetli, nefretimi kazandıysa atarım hatırlamak istemem.
Eski flörtümün aldığı bilekliği hala atmadım kullanmıyorum da
Böyle bir durumda eşyaları kendisine geri mi veririm yoksa atar mıyım bilemiyorum. Ama saklamayacağıma eminim. Eskide kalan birinin eşyaları da eskide kalmalı neticede.
Sadece gmail hesabımda birer adet fotoları bulunmakta
Kesin olarak ayrıldıysam. Ya kendisine iade ederim. ya da imha ederim.
Karsi ödemeli yollarim bide başka kadinin tangasiyla beraber celalin cerene yaptigi gibi🤣🤣
Sevgililerimden kolay kolay bir şey almam. Aldığım olduysa kıymet vermişimdir. Saklarım..
Canımı yaktiysa bir koliye koyar, içine de 5 litrelik su koyar, ups ile karşı ödemeli yollarım. Dostça ayrıldıysak, ki beni üzmüştür kesin, eşyalarını fakir fukaraya dağıtırım da sayemde sevaba girsin
Benim verdiği hediyeyi anneme arkadaşlarım verdi dediğim için atamıyorum bu durumda canımı yakıyor😔
Fotoğraf vs şeyleri barındırmadım hiç ama manevi değeri olan şeyleri her zaman saklarım atmam
Çöpe attım birini de kullanmasınlar diye paramparça edip büyü yapılmış yazdım çöpe attım 🤣🤣🤣🤣
Bana çikolata almıştı 4 yıl oldu ambalajı hala duruyor
Satar parasını alırım😂
paraya çeviririm, para etmiyorsa yakarım, geri istiyorsa sıvarım
Çöpe at gitsin. Eski şeyleri hatırlatıp, ölmüş bir bitkiyi tekrar hayata geçirme umudu kadar saçma kararlar vermeni sağlıyor.
Gerçek bittiyse yani birdaha barışma ihtimalim varsa saklarım.
Yoksa değerli bir eşyaysa geri veririm değersiz para etmez bir eşya ise çöpe atarım.
Kalemi hâlâ çantamda atacağım diyorum ama bi türlü vakit olnuyor. Ya da kıyamıyor olabilirim de 👀
Eski sevgilim yok suanki ilerde eski sevgilim olursa ondan gelen eşyaları suratına atarim😂
atarım demek isterdim ama bu kadar kolay değil benim için
ya kargo yapıp gönderiyorum özelse..
normal hediyeler falansa direk çöpe...
Yüreğimin sandığında saklarım
Bir kenara kaldırırım
Çöp böyle şeyler için en güzel çözüm.
Kargolayip yollamistim, karşı ödemeli😁😁😁
Kaldıysa bir eşyası kendisine teslim ederdim
Çöpe atmıştım
Malesef sevgilim olamayacağı için bilemeyeceğim.
Hâlâ seviyorsam saklarım.
dolap uygulaması sağolsun
Evde saklarım sıradaki gelen sevgilime arada bir giydiririm🤣🤣🤣
Çok seviyorsam saklarım. Ama sevmiyorsam atarım.
Ayrıldığım gün geri veririm
Yakıp yıkılır, çöpe atılır. 💣🔥🔥
Bir süre saklar, sonradan atardım herhalde.
Kullanırım eşya eşyadır.
isterse veririm, yoksa atariim
Gözümün görmemesi için elimden geleni yapardım 🙄
Geri postalarim karşi ödemeli
Eskiciye benim işim olmaz
Çöpe atım, geçmişe değilde, geleceğe yeni yelkenler açmak lazım.
Yırtıp atarım o meymenetsiz hatırlatıcak şeylerin hayatımda yeri olmasına gerek yok bence
Vallaha abim halen aldığı kazakla geziyor bende ise ondan kalan oyuncaklar duruyor 😂
Çöpe atarım bisey yapmam
Hatıra hatıradır saklarım.
Saklıyorum şu an 2 ay oldu ayrılalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?