Son zamanlarda çok üstüne gittim onun. 1 yıllık askerliğini yapıyor son 24 gün kaldı ve bugün ayrıldı.. 3 gündür konuşmuyorduk kavga etmiştik. Çok kalbimi kırdın seni artik sevmiyorum çok soğudum dedi ve ayrıldı. Tarihleri kaldırmış ama hesap şifreleri daha var. Belki değiştirir. Ailesiyle konuştum. Kuzeniyle konuştum onlar onunla konuştu. Bu sefer bitti birdaha olmaz dedi.. sizce gerçekten bitirmismidir yoksa son ay askerliği diye mi böyle oldu? Bu arada 1.5 yıldır beraberiz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Bir yıllık askerliğini yapıyor bu bir yıl içerisinde hiç ayrılmadı son sayılı günleri kaldığında ayrılmak istiyor ve sen askerlik psikolojisi diyorsun üzgünüm ama askerliğini bitirmiş artık sana çok da fazla ihtiyacı yok o nedenle seninle şimdiden ayrılmak istiyor askerden geldiğinde seninle zaman kaybetmemek için diye düşünüyorum umarım öyle değildir ama ben de yaşadım buna benzer bir olay askerliğine bir hafta kala soğuk yapmaya başladı sonradan telefonlarıma çıkmadı araya birilerini de koysam Fikri değişmedi geldiğinde tekrar yine görüştük konuştuk evet ama yine ayrıldık değişen hiçbir şey olmadı o nedenle hiç yazma üzerine geçme zaten o psikoloji ile yaptıysa eğer sana mutlaka dönüş yapacaktır arada olan şeyi bilmiyorum tabii ki yani ne derece üzerine gittin onu da bilmiyorum ama ne olursa olsun en azından askerliğin bitmesini bekleyebilir de yüz yüze konuşmak için07 Yorumla
Soran+1 yılAslında ayrılma oldu ilk başlarda. Sonra yine barıştık. Sonra yine kavga oldu 1 hafta konuşmadık ama ayrilmadik. şu an iyi gidiyordu ama ikimizde gergindik ailevi sorunlardan falan kendiside askerligin stresinden baya yorgun ve gergindi.. benim çocukça davranışlarım var diye istemedi. Bi yandan haklı cidden öyleyim. Evlenmek istiyordu çok ciddiydik aileler biliyordu ama en son baya ağır konuştum çok kırıldı ve konsumadik en son dediğim gibi ayrıldı seni sevmiyorum falan dedi. şu an ayrıyız ama şifrelerini değiştirmedi hâlâ. Askerliğin psikolojisi olabilir diye düşünüyorum bende bilemiyorum ama sevdiğinden eminim yani çok severdi beni
- +1 yıl
Senin de dediğin gibi senin de hataların olmuş o nedenle adım atmak sana düşüyor ama şu an dediğim gibi çok fazla üzerine gitme çok fazla bir zamana kalmamış zaten askerlik için ama sen profilinde herhangi bir değişiklik yapma o şu an kızdığı için öfkesi ile yapmış olabilir
Soran+1 yılYok hiç bir şey yapmadim zaten. Şu an 3 gün oldu. Sürekli hikaye paylaşıp duruyor o. Zor duruyorum yazmadan ama mecbur sabredecem. 2 hafta sonrada yanina gidecem ama o sürede yazsam mi bilemedim
- +1 yıl
Sende üzgün olduğunu özlediğini belli edecek paylaşımlar yap
Soran+1 yılYaparım.. ona yazmayimmi yanina gidene kadar? Ozamanda habersiz gitcem ztn
- +1 yıl
Hatalı olduğunu düşünüyorsan yaz ama biraz daha kızgınlığınin geçmesini bekle
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim ben biraz zaman geçsin ona yazarim
En İyi Cevaplar
Büyük bir sebepten dolayı kavga ettiyseniz ve hatalı olan taraf sen isen geri dönmesini bekleme derim. İstersen askerden dönene kadar kadar uzak durmayı tercih. Belki bu süreç içerisinde seni özleyebilir ve ne kadar çok sevdiğini anlayabilir. Özlem birçok duygunun açığa çıkmasına yardımcı olabilen bir olgudur. Yerinde ve zamanında kullanıldığı takdirde çok işe yarayabilir. Sen de bundan faydalan. Ayrıca bu sayede seni gerçekten sevip sevmediğini anlayabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani ben suçluyum. Çok çocukça düşüncelerim davranışların var oda buna çok kırıldı. Hak veriyorum bu yüzden istemiyordu. Ama 2 hafta bekleyip yanina gitmeyi düşünüyorum umarim oda özlüyordur
Selamlar,
Yani aranızda tam olarak neler yaşandı neler geçti bilemedim için net olarak bir şey söylemek doğru gelmiyor. Asker psikolojisi gerçekten de çok zor ve ağır bir psikoloji. Fakat askerlik eskisi kadar zor olmadığı için şu an nasıl hissediyorlar ben de emin değilim. Belki de üstüne çok fazla gitmiş olabilirsin.
Oda kendini sıkışmış ve bunalmış hissetmiş olabilir. Senin burada yapacağın tek şey sakin kalıp daha fazla üstüne gitmemen. Ben işlerin tekrar yoluna gireceğini düşünüyorum. O yüzden kendini çok fazla paralama.01 Yorumla
Soran+1 yılYani onun askerliği bitene kadar hic yazmayimmi? Zaten onu görmeye gidecem 2 hafta sonra haberi yok ama yazmamam mi gerekiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, dediğiniz gibi askerlik onu bunaltmış olabilir çünkü orada gerçekten bir kişi diğerini psikolojik olarak ezmeye çalışıyor yani çoğu kişi öyle. Ezme niyetinde olmayan da ezilmemeye çalışıyor ki güçlü durabilsin. Egoların çatıştığı yer kısacası askeriye. O yüzden teskere aldıktan sonra barışma ihtimalinizin olduğunu düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
04 Yorumla
Soran+1 yılmerhaba , yani umarım öyledir. Biraz ben sıktım onu. Onu istemiyormus gibi davrandim beni kullaniyormus gibi laflar ettim. Yemin etti sevmediğine ama belki ben rahat birakayim diye dedi bilemiyorum. Umarim düzelir. şu an hesaplarin şifreleri değişmemiş halde o beni umutlandiriyor
- +1 yıl
Umudunuzu yitirmeyin zaten. Halen bir umut var bence.
Soran+1 yılZaten yitirmemek için bahane ariyorum ben inanamıyorum böyle olduğuna. İnsallah geri yazar
- +1 yıl
İnşallah.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
18Cevap
+1 yılAskerlik psigolojisininde etkisi vardır ama tekrardan olmaz az kalmış zaten geldiğinde başkasını bulur. Askerlik boyunca sizinle idare etmiş askerlik az kalıncada gerek kalmamış gibi geldi bana daha cok. Bunda anlattığınıza göre sizinde payınız var neticede üstüne gitmişsiniz ve askerlik gercekten zor bir dönem böyle bir dönemde kötü hatırlayacağı birini daha sonrasında onunla devam etmesi sacma olurdu siz öyle bir dönemi onun için dahada zorlaştırmışsınız o yüzden sizde en iyisi unutma yolunda devam edin
06 Yorumla
Soran+1 yılBeni zaman geçirmek için kullanmış olamaz. Askerliğini başlamadan çok önce sevgiliydik zaten. Çok ciddiydik. Aileler biliyor hatta 1 ay sonra Nisan olcakdi yüzük takilcakti falan. Çok iyi anlasiyorduk ama arada bi kavgada oluyordu. Bunlarda ikimizin gergin olduğu zamana denk geldi ve oda artk sevmiyorum diyerek ayrıldı
- +1 yıl
İşte o kavgalarda bitmemesinin sebebi askerlikte sevgi yoksunluğuna girilir zaman geçmez bunu seninle gidermiş ama artık gerek yoksun. Belki çok iyi biridir arkadaş ama bu böyledir askerlikten sonra ilişkiler geneli biter canım
- +1 yıl
Şuanda olmuşla bitmişle ilgilenme canım sonuca bak ilişki bitti mi bitti sebep ne olursa olsun bitti bundan sonrasına bak. Lütfen her ne olursa olsun sen geri dönme değerini sakın düşürme o kadar cok kız varki askta gurur olmaz diye gururlarını ayak altına alıyor onlardan olma. Belki bu olmadı ama emin ol ki başkası olucaktır kendini üzme ve hayattan keyif almaya bak ☺️
Soran+1 yılHayattan keyif alamıyorum işte sorun o. Zaten nefret ediyorum herseyden bi o vardi sevdiğim. Ama oda gitti
- +1 yıl
Buna bağlılık alışkanlık denir canım sen ona alıştın bu bağların kopması zordur ama koptuktan sonra özgürlükle bi feraha kavuşucaksın biraz sabret sadece
- +1 yıl
Hayat ondan ibaret değil o olmadan mutlu olabilirsın tekrardan aşık olabilirsin umarım bundan sonraki aşkında sana gercekten bağlanan seven sana değer veren biri olur o emin ol ki sana değer vermiyordu. Bi düşün sana değer verseydi hiç bırakırmıydı seni üzermiydi en cokta kendini bak sensin ne kadarda rahat görmüyormusun. Eğer gercekten seviyorsa sana yazar sen sadece bekle ama bir şey yapma
+1 yılÇok üstüne gittim demişsin. Zaten askerlik başlı başına zor bide sen de üstüne gidince iyice bunalmıştır. Şu anlık onu birazcık kendi haline bırak bence. Daha çok üstüne gidersen bu sefer tamamen soğur senden. Artık zaman gösterir geri dönüp dönmeyeceğini
07 Yorumla
Soran+1 yılşu an dediğin gibi hiç yazmiyorym ayrıldık zaten yazmak doğru olmaz. Seni birakmam gibi şeyler dedim ama oda istediğini de ben yokum artık dedi. Çok kararlıydı. şu an tamamen soğumuş gibu ama azda olsa umudum var. İnstagram şifresi hâlâ duruyor ve takipden falan cikarmamis engellememis
- +1 yıl
En doğrusunu yapıyorsun. Biraz kendi haline bırak. Kafasını toplasın. Biraz bunaltmadan dolayı da seven insan kolay kolay soğumaz. Onlari anlık sinirle söylemiş olabilir. Umudunu kaybetme
Soran+1 yılUmudum kaybetmemeye çalışıyorum ama çok kararli gibiydi yeminde etti. Kendisi şu an iyi değil onuda biliyorum whatsappa hiç girmiyor artik. Kimseyle konuşmuyor. şu an 2 hafta bekleyip yanina gidecem sanırım
- +1 yıl
Aynen öyle yap çünkü şu an hala yazsan bu sefer tamamen sinirlenir. Belki askerde moralini bozacak bir şey olmuştur. O yüzden böyledir. Sen dediğin gibi yap en dogrusu
Soran+1 yılEvet olabilir anneside dedi aile içi biraz sorunlarimiz var 2 haftadır hiç aramadi demişti. şu an facebook hesabina girdim oradaki rehberinde hâlâ numaram var ve eskisi gibi kayıtlı silmemis degsitrmemis numarami. Sadece kalp yerien gül koymus çok mutlu oldum
- +1 yıl
İlişkiniz de ciddiymiş zaten. Aileler bildiğine göre. Öyle hemen kestirip atmaz bence. Olumsuz yorumlara da takılma. Her şey olacağına varirmış. Hakkınızda hayırlısı olsun
Soran+1 yılSağol evet çok ciddiydi umarim geri döner biraz rahat birakaym bakalm
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılAskere giden çoğu kişi sevgilisinden ayrılır da öyle gider askere.
Çok zordur ben askerde olacam sevdiğim dışarıda olacak onu zar zor görecem. Asker insanın psikolojisini bozabilir ona destek olman gerekir di. Bilmem barışır mı bunu zaman gösterir..06 Yorumla
Soran+1 yılAslında hep yanindaym dedtek olmaya çalışıyordum ama benimde sorunlarm vardi biraz fazla üstüne gittim. 1 yıldır orada şimdi. Kuzeni onunla konuştu onada bidaha olmaz demiş 😔
- +1 yıl
zamana bırak terhis olduğu gün giden görmeye onu ya da evine geldiğinde onu görmeye giden.
Askerlik kolay değildir..
Lazım mümkün olduğunca onu görmeye gitmen gerekirdi onun yanında olman gerekirdi.
İşin zor ne deyim.
Soran+1 yılİmkan yokdu maalesef. Ben yurt dışındayım olmuyor
- +1 yıl
Bende seninle ayni hissetdim. Bende yurt dişindan geliyorum ve Subaylan tanismistim. Beni çok istiyordum. Değer veriyom diyodu. Ama simdi baksan silip gitdi beni. Oda bu sene biticek ama 1 aydan beri yazmiyorus. Dönmezde artik. Bence sende vazgeç. Kendine iyi bak ve Hasta olma lütfen
- +1 yıl
@aklimabisheygelmio evet doğru söyler
- +1 yıl
Kaldirmak zor oldu ama tek gönül eğlendirmek istemis
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, dediğiniz gibi askerlik onu bunaltmış olabilir çünkü orada gerçekten bir kişi diğerini psikolojik olarak ezmeye çalışıyor yani çoğu kişi öyle. Ezme niyetinde olmayan da ezilmemeye çalışıyor ki güçlü durabilsin. Egoların çatıştığı yer kısacası askeriye. O yüzden teskere aldıktan sonra barışma ihtimalinizin olduğunu düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAdamın başının etini niye yiyorsun? Senin sevgilin işte, kimse elinden almıyor. Birkaç gün sabredip konuşmazsan hiçbir şey kaybetmezsin. Sevgilinizle konuşmak dışında yapacak hiç işiniz yok mu? Bazen iyi ki erkek değilim diyorum..
05 Yorumla
Soran+1 yılTabikide baska yapcak seyelerde var. Pek konusmuyorduk biz. şu an ayrıldı o. Artk hic yazmayip bekleyecem belki geru döner
Cevap sahibi+1 yılKavga sebebinizi, sevgilinin karakter özellikleri gibi bilgileri de soruda yazarsan çok daha faydalı yorumlar alabilirsin.
Cevap sahibi+1 yılBiz nereden bilelim sana geri dönüp dönmeyeceğini?
Soran+1 yılTabi öyle ama çok uzun yazincada kimse okumuyor
Cevap sahibi+1 yılSen de haklısın..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYok o şimdi 24 günü kalmış yaa iyice herşeyi bitirip gelince Ateş gibi olmak istiyo senle anladın mı bende böyle yapmıştım çok iyi olmuştu
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? Dalgami geciyorsun yoksa ciddi misin? Geri yazar mı döner mi?
- +1 yıl
Ben öyle yapmıştım sevgilim sewviyodu öyle olunca ayrıldım baya sonra askerliği bitirdim gittim tabi özlem bide ayrılık tartışma oldu ya ilişki alevlendi ben böyle yaptım ama sevgilini yokla arada çokta yoklama belki seni deniyo askerde ayrılıyor mu benden falan diye
Soran+1 yılÇok uğraştım resmen yalvardim okadar 100defa aradım belki konuşmak istedim ama bitti konuscak bisey kalmadi dedi her şey yaşandı bitti bidaha olmayacak dedi baya kararliydi yani. Onu hiç böyle görmemiştim. Dahada ısrar etme dedi bana. Şimdi napayim yazayim mi arada bi
- Aşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılAraya aileyi sokman saçma olmuş bence döneceği varsa da dönmez
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet briaz öyle ama benim arkadaşım olmadığı için ilk o aklima geldi..
- +1 yıl
Arkadaş derken araya kimseyi sokmamak en iyisi ailemi araya sokmaya çalışıyor diyip seni cepte görür bence
Biraz sessiz kal fikri değişir belki iki hafta en azından sus askerden döndüğünde konuşun yüzyüze
Soran+1 yılBiz hiç bulusmadik uzak mesafe iliskisiydi. Askerliği bitince bulucaktik 2 hafta sonra.. şu an hiç gelme istemiyorum dedi
- +1 yıl
Oooo ne zamandır konuşuyorsunuz?
Soran+1 yılAslında 3 yıla yakın oluyor ama 1.5 yıldır beraberiz yani
- +1 yıl
1.5 yıldır görüşmediyseniz istemiyorsa zorlama derim belki başka biriyle görüşüyordur çünkü baya uzun bir süre
Soran+1 yılSanmıyorum hesapları hep bende var. Beni çok severdi çok düşkündü. Ama çok kırdım onu sevgisi bitmiş bende bilemiyorum artk.. bu arada şifreler falan daha değişmemiş
- +1 yıl
1.5 sene görüşmeme sebebiniz ne olabilir ki seven insan imkansız duramaz bence
Soran+1 yılBen yurt dışındayım o yüzden öyle kolay değil. Ailemde karşı ona. İzin olmadi.
- +1 yıl
Görüntülü falan konuşuyor musunuz
Soran+1 yılKonuşuyorduk evet. Askerliğini yapıyor diye okadar fazla olmuyordu. Eskiden her gün konusurduk
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar asker de olan erkeği anlamıyorsunuz ya. Cidden bu konu da biraz duyarlı olun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTeskere psikolojisi emin ol düzelir eğer tabi birini bulmadıysa bende bi asker olarak çok denk geldim 5 yıldır bu meslekteyim askerlerin illa ki bi yedeği daha doğrusu malum konular için konuştuğu vardır
030 Yorumla
Soran+1 yılBence öyle bisey yok ya. Hesapları hep bende. şu an bile şifre değiştirmemis hâlâ. Çok severdi beni birden soğudu böyle ayrıldı. Birikmiş artik içindeki zamanla.. şu an az kaldi ben ne yapsam bilemedim ama çok emin gjbi yemin etti artk beni sevmediğine
Cevap sahibi+1 yılBence fazla üstüne gitme zaman ver ama dediğim gibi varsa başka bi kız önce ondan hevesini almak ister şimdi teskere alacak seninle vakit geçirmek yerine onu tercih edebilir. Ve bence el altında tut sıkma ama ben bu meslekte şunu anladım ki kızlar askerlere çok düşkün özellikle de uzman çavuşlara ve bi çoğu da afedersin de veriyor yani
Soran+1 yıl3 gün zaman vermistim ayrıldı dediğim gibi. Başkası olursa zaten bidaha olmaz nen kabul etmem artık. Uzman çavuş daha olmadi ama dediğin gibi öyle olursa kızlar peşini birakmaz
Cevap sahibi+1 yıl3 gün bi zaman değildir onun seni özlemesini sağla zaman verdiğini söyle ama sürekli takipte ol durum mu yaptı bak resmi bi şekilde güzel olduğunu ne bileyim en azından bi yorum yap ama resmi ol. Asker adamın özel ihtiyaçları olur bunu askerden sonra gidermek açıkçası o işe doymak ister açlık var onda takılır takılır gelir diye düşünüyorum çünkü ben uzman çavuşum 7 8 ay tepede kalıp şehire inince bende soluğu bi apartta alıyorum 🙈🙈🙈
Soran+1 yılYani askerliği bitince hemen buluscaktij hatta evlencektik ama artk istemiyom diyor gelme diyor bende bilemedim. İçimde hiç sevgi kalmadi dedi. O ozaman sinirdenmi
Cevap sahibi+1 yılSinirden olabilir veya ne bileyim hani üstüne çok fazla gittiğin için olabilir tartışma konusu ne bilmiyorum ama tartıştığınız konu da önemli
Soran+1 yılEvlenme konusuydu. Ben ilk önce soğuk davrandım ona. Sonra evlenme konusu açıldı bende dedim ki evlenince sende bana ev işine yardm etcen falan oda gülerek yok dedi cidduye almadi bende sinirlendim. Git hizmetci tut ozmaan bana ne gerek var dedim istemiyom ozaman dedim. beni kullancan falan dedim. Baya kırıldı buna. Konuşmadik sonra. Şuanda durum böyle yani ayrıldı
Cevap sahibi+1 yılİncir çekirdeğini doldurmayan bi konu ama o şu an askerlik psikolojisinde rahat etmek ister hizmet edilsin ister bedeni ve ruhu yorgun. Bak arkadaşım ben bekarım evli değilim şuanda evlilik gibi bi planım yok izine çıktığımda arabadan inmem üşenirim yürümeye sürekli dışarıdan yemek yerim gezerim afedersin eve attığım kızdan bile bi hizmet beklerim en kötü bi şey mi alınacak gitsin alsın isterim çünkü kafa yorgun oluyor kaldırmıyor bazı şeyleri dediğim gibi biraz zaman ver kafasını toplasın
Soran+1 yılPeki. Bana yazmazsa.2 hafta sonra yanina gideyim mi yinede?
Cevap sahibi+1 yılBence git derim ama önce bi haber ver tatlı dille konuş resmi ol onun istediği mesafede kal kendini sana zaten bırakacaktır ama tabi herkesin psikolojisi farklı her şey fasa fiso aşk varsa ortada düzelir
Soran+1 yılÇok seviyordu beni yani çok emindim. Benden daha çok severdu ama dediğim gibu birden gitti her şey. Karşımda çok soğuk biri var artık bilemiyorum. Haber versem gelme der. Çarşı izninde arkadasina yazardim ayarlardik
Cevap sahibi+1 yılYinede sen bilirsin ama arkadaşına yazma derim yanlış anlar
Soran+1 yılAnladım. Yazmam ozaman. Bekleyelim ama bana çok kararlı gini geldi hiç dönmeyecek gibi. İçimde sevgi kalmadi o ışık söndü dedi. Ama anlamadigim nasil 2 günde tamamen o sevgi gider
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım bence askerden gelsin bi oturup konuşun yüzyüze daha anlaşılır olur ama beni yanlış anlama çok yakın olmak isterse ki isteyecektir düzelirse her şey ürkek olma kendi sınırın nereye kadarsa oraya kadar git onu rahatlat kısaca o işe onu sen doyur
Soran+1 yılAnladım. İnşallah öyle bisey oldu şu an benle hiç konuşmak istemiyor. Ama anlamadığım şey benden ayrıldı ama şifreleri daha ayni hesaplarindan atmadi beni
Cevap sahibi+1 yılİşte bunalmıştır asker adam sık boğaz edilmekten hoşlanmaz
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın
Soran+1 yıl18 yaşındayım. O 21 olacak
Cevap sahibi+1 yılLiseli kız triplerine girme o şu an askerliğini bitiriyor olgun oldu ona göre davran
Soran+1 yılUğraşıyorum. oyle israr etmeni istemiyorum dedi dahada yazmadim. Artk bekleyecem dediğin gibi
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi beklemek
Soran+1 yılBekleyecem artk başka yapcagm şey yok ya. Ama çok özlüyorum kendimide oyalayamiyorum
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılÇıktım gizliden
Cevap sahibi+1 yılYok maalesef
Soran+1 yılBenim öbür hesaptan yazabilirim bekle ayarlayabilirsem
Cevap sahibi+1 yılTamam gördüm
- +1 yıl
Saçmalama dinleme bu adamı iyi insanlarda var ne hali varsa görsün niye bekliyorsun bahane aramiş ayrılmıs askerden donunce başka kızlarla görüşmek için sen niye af diliyorsun. Tavsiyelere bak ya sabır
Soran+1 yılBen beklerim onu ama eğer kızlarla bi işi olursa ben geri dönmem ona.
- +1 yıl
Bir kere giden hep gider. Yani haklısin erkeklerlede işi olabilir Gayde olabilir o detayı unutmuşm ama adamin niyeti o yani bunu anlamak için üstun bir zekaya gerek yok çocuk bile anlar ya
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılher an her şey olabilir, beklemede kal. üstüne gitme. bırak o sana yazsın.
07 Yorumla
Soran+1 yılBekliyorum dediğin gibi. Yazmayacam şimdi 2 hafta falan. Hesapları duruyor daha bende. Şifre değiştirmiyor o beni umutlandiriyor. Benim hesaplarima giriyor hâlâ. Ama dediklerinide ilk defa dedi bana yani seni sevmiyorum falan. Yemin ettim bunlar beni korkutuyor
- +1 yıl
kızım sen bi sakin ol, sinirli anda herkes herkese herşeyi söyler... bırak bi kaç hafta geçsin kendiliğinden gelecek sana. valla sitenin güzin ablası olucam yakında :D sen merak etme döner o sana bak görürsün. aslında bi kaç şeyle onun aklınıda kurcalaman lazımda onu beceremezsin sen şimdi.
Soran+1 yılNe yapabilirm ki sence? şu an sinirli biliyorum son 23 gün kaldı.. nasıl aklına girebilrm bilmiyorum
- +1 yıl
kız arkadaşımın bana yaptıklarını yapman lazım :D :D :D gel ablacım bi kaç tüyo vereyim sana
Soran+1 yılOlur ne yapti ki
- +1 yıl
ablacım burada uzar gider konu
Soran+1 yılTamam istek ataym ben
anlık onun ihtiyacı başak kendine göre daha çekici bulmuştur
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılÜstüne gitme çocuğun zaten sıkıntılı oluyorlar senin ona iyi gelmen gerekir
01 Yorumla
Soran+1 yılYani hiç yazmayip onun bana dönmesini mi bekleyim?
+1 yılAskerin üstüne gidilmez fazla o anlar sonra özür diler barışırsınız 👍
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende fark ettim onu fazla gittim üzerine.. sence zamanla özleyip geri gelirmi
- +1 yıl
Gelir gelir sevgisinden eminsen gelir
Soran+1 yılEmindim ama şu an hiç emin değilim sana karşı gram sevgi kalmadi dedi. Yemin et dedim yemin ederim dedi. İçindeki ışık sönmüş bidahada yanmayacakmis falan
+1 yılsen bence kendini en kötüsüne hazırla ama illa vardır 2. planı
00 Yorumla
+1 yıle yani askerdeyken de üstüne gittiysen iyi olmuş kurtulmuş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılAskerlik 6 aya düşmemişmiydi
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet 6 ay ama kendisi uzattirdi uzman çavuş olabilmek için
- +1 yıl
Açıklamada olmadığından şaşırdım
Soran+1 yılYok yani uzatmak istemedim fazla yoksa kimse okumuyor
- +1 yıl
Anladım ama okuyanda da bendeki gibi soru işareti bırakıyor 😉
+1 yılevet askeri psikolojisi yüzünden
07 Yorumla
Soran+1 yılPeki biraz zmaan bıraksam 2 haft gibi. Geri gelebilir mi?
- +1 yıl
bilemeyiz askerlik zor bir meslek görev yaptığı yerde doğu ise çok zor
Soran+1 yılİstanbul'da yapıyor şu an askerliğini. Biraz son zamanlarda bunalmis gibiydi zaten. şu an elimden tek gelen şey beklemek ama geri dönmez diye korkuyorum
- +1 yıl
İlişkiden de soğumuş olabilir her şeye hazırlıklı olmalısın
Soran+1 yılOlabilir evet. Beni sevmedigini söyledi
- +1 yıl
bitirmiş o zaman ilişkiyi sen hayrettinin madalyon şarkısını dinle
Soran+1 yılTm dinleyecem
+1 yılSeninle ilgili planlari yok artik
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen
00 Yorumla Aklınız varsa ilişki yapmayın
00 YorumlaGüvenmemiş olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılNeye güvenmemis olabilir? Bana mi
Soran+1 yılYok öyle bisey olmayacagnu kendissi çok iyi bilir. Zaten 1 yıl oldu askere gideli son 23 gün kaldı bukadar bekleyipde sonradan guvenmemesi sacmalik bence
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki 2 hafta rahat bıraksam düzelir mi? Geri geleblir mi
Adamı az rahat bırak
10 Yorumla
+1 yılYardımcı olmuyorsun demekki
00 Yorumla
+1 yılkaçıncı ayrılığınız?
01 Yorumla
Soran+1 yıl2. Ayrıldığımız bu. İlk ayrılık birkac saat sürmüştü oda yani niyeti ayrılmak değilmiş ben biraz akillanayim diye öyle yapmıştı ozamanda sıkıyordum onu.. şu an 2. Oldu ama bu sefer kararlı gibi
Gizli Üye(25-29)+1 yılAman iyi etmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılKurtuldun istee askerkikte yediği naneler sogutmustur , benim de kuzneim sevgilisne öyle yaptı sevmiyordu falan
Gizli Üye(25-29)+1 yılBarışırsınız
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun? Kuzeniyle konuşmuş bu sefer bitti bidaha olmaz dedi banada beni artk sevmediğine yemin etti
Cevap sahibi+1 yılNeden durduk yere böyle bir tartışma oldu
Soran+1 yılBen baya gergindim ailem beni çok etkiledi. Ve buluşma stresi falan. Çok kötü davrandım ona
Cevap sahibi+1 yılAilen istemiyor mu onu
Soran+1 yılYok istemiyor. Etrafimdaki hiç kimse istemiyir. Fakirmis falan oyle diyorlar
Cevap sahibi+1 yılfakirlikten ziyade eğitim farkı da var mı
Soran+1 yılBen şimdi yurt dışındayim o Türkiyede. Bu yüzden kimse istemiyor yani fakir bu almanyaya gelmek için kullanıyor falan diyorlar. şu an bile bahane etmis falan diyorlar
Soran+1 yılAttim
Gizli Üye(18-24)+1 yılbnce bitmiş artık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGelince alem yapacak
00 Yorumla
+1 yılCok gittin galiba
01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz fazla oldu evvet
ykınlşma oldmu
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiç olmadi
Devamını Gör(16)