arkadaşlar 20 yaşındaym ve şuana kadar hiç sevgilim olmadı neredeyse bütün arkadaşlarımın sevgilisi var ve ben onlara imrenerek bakıyorum. bende aşık olmak birinin elini tutumak isterdim ama hiç yaşayamadm o duyguyu çevremdekilere göre çok da çirkin değilim yani orta güzellikte bririsiyim biraz da utangacım. sizce ne yapmam lazım?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Herşeyin bir zamanı var sabırlı ol ama bunları yaparken herşeyin kendiliğinden olmasını bekleme..
Şuanki kızları görüyorum herşeyi erkeklerden bekliyor bu yanlış bir düşünce..
Sende elinden geleni yapacaksın bunu derken hemen yanlış anlamayın..
Sevdiğinizi hissetirin ve ona yakın davranmaya çlışın gidip seni seviyorum hoşlanıyorum değil..
Bunları yaptıktan sonra elinden geleni yapmış olursun gerisi karşıdakine kalmıştır ya olur ya da olmaz..
Olursa hayırlısı olmasada hayırlısı yüce rabbim istese sizi birleştirirdi her ihtimale karşı ama o istemiyorsa..
Bir bildiği vardır şimdi mutlu olup sonra üzüldükten sonra ne anlamı kalıyor dimi?
Yani sen elinden geleni yap olmuyorsa şükür et çıkıpta sonra ayrıldıktan sonra ne anlamı kalır o aşkın sevginin dimi?
Yani şöyle birşey sen elinden geleni yaptın olmadı şükür et dua et emin ol gönlüne göre biri çıkacak..
Ve karşına çıkanları iyi tanı ondan sonra tanımadan çıkarsan ilerde bazı şeyleriniz örtüşmese sorun çok çıkar..
Ve şunu unutma doğru durakta beklemek lazım sende onu yapıyorsun..
Hiçkimse yanlız doğmaz bunu unutma ama dikkatli olman lazım yinede..
İsyan etme dua et sabır et ve elinden geleni yap yapmadan istemek tuhaftır..
Şöyle diyim sen ınava hazırlandın dimi sen çalışmadan sınava girersen bişey kazanırmısın?
Yok sen çalıştın o kadar soru çözdün felan dimi?
Dediğim şeyde bu eyer birşey istiyorsan sende bişey yapacaksın istemekle olmuyor...
Birde biz kendimiz böyle bir sevgili istiyoruz işte dış özelikleri felan şöyle böyle olacak sonra diyoruz..
Öyle birşey yok bazen öyle biri karşına çıkar ki tutulursun ister çirkin olsun ister güzel fark etmez..
Kalbin sevmiştir o sevdikten sonra kimse bişey diyemez..22 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbende aşık olmak
şu lafı çıkarın lütfen... aşık olmak anlı kbir şeydir gelip geçicidir biter bir süre sonra o kişinin bir arakdaştan farkı kalmaz aşk önemli değil önemli olan sana deger veriyor mu saygınız var mı birbirinize eşinle kocanla önemli olan budur bunları göstermek için birine aşık olmak şart değil
bunu iyi düşün aşıgım aşık diye evlilik yapanlar ne hikmetse 5 yıla kalmadan baoşanıyorlar02 Yorumla
Soran+1 yılne yani sadece mantık evliliği yapanlar mı mutlu?
- +1 yıl
evet genelde öyle mantık evliliği demek mal mülk para için evlenmek değildir kafa dengiysen anlaşıyorsan onunla yine evlilik olur... çevremde boşananlara soruyorum aşık olarak mı evlendin evet sırılsıklam aşıktık evlenince baktık ki hiçbir fikrimiz uyuşmuyor her şeyimiz zıt ters geçinemedik aşk denen şey bir süre sonra bitti nedense ayrılmanın en dogru olduguna karar verdik diyorlar
Bak bende 21 yasindayim hayatima kimse girmedi, istediklerin cok normal kim istemez ki elini tutabilecegi sevebilecegi birisi olsun :) ama aceleye gelmez bu isler, sevgilim olsun diye birisiyle cikip üzülebilirsin. Zamana birak, hayirlisini dile, üzülme sakin bu bir eksiklik kayip degil. Bir gün sende asik olursun bulursun aradigini, acele etme zamana birak rahat ol, cabaladikca israrla istedikce daha mutsuz olursun.
Mevlana ne demis: Istedigin olmuyor diye üzülme. Ya daha iyisi olur ya da hayirlisi budur.
Seni seven seni oldugun gibi sever, kendini yetersiz hissetme sakin :)215 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle güzel ifade etmişsnz:)
+1 yılBen kadere inanıyorum aslında yani bilimde kaderi kabul eder zaten ama ben cok fazla inanirim.
Eminim sende onun icin herseyi yapacagin bir adamı bulucaksin ama zaman lazım03 Yorumla- +1 yıl
sen kadere inanıyor musun?
- +1 yıl
Evet kader var ama tanrı yok
- +1 yıl
@macerakolik
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
121Cevap
+1 yılsevgili mi? şimdi biriyle çıkacaksın onu seveceksin, bir süre sonra o ergenin g. tü kalkacak başka kızlara yanaşmaya başlayacak ve seni terkedecek. Sonra da buraya gelip sevgilim bana soğuk davranıyor amacı ne ne yapmam lazım çok kötüyüm diye soru yazacaksın... Ne gerek var, direkt masturbasyon yap
02 Yorumla
Soran+1 yılamaç tatmin olmak değil gerçekten sevmek ayrıca karşılıklı olursa dediğin şeyler olmaz
- +1 yıl
Ya güzel kardeşim, biliyoruz da konuşuyoruz cinslerimi ve hele o yaşta neler hissettiklerini iyi biliyorum bari kendinden 4-5 yaş olgun birisiyle çık. İnşallah güzel olur senin için
Bulmaya çalışma. Beklemede kal. Bulmaya çalışırkenki verdiğin tepkiler belki yanlış anlaşılıyor olabilir. Elbette fikirlerinin uyduğu karakterinin uyduğu ve kalbini hızlı çarptıracak bir insan gelip seni bulacaktır.
00 Yorumla
+1 yılKizlardada boyleleri varmiymis bir ben boyle yıkigim saniyordum :D gerci ben ilk olsun son olsun kafasindayim eli erkek eline degmemis ariyorum guzel sizin gibiler varmis cogalir umarim :D etraftaki herkes evlenmeye basladi 20yasindayim ne oluyor arkadas daha dun gibiydi lise xd
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı. eşini bir heves uğruna seçme. seçeceksen doğru birini bul öyle sev. her sevgiyi de aşk sanma. gelmişsin bu yaşa bence bulacaksan doğrusunu bul. öyle atlama her erkeğe.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Asla kadere inanmam. Belkide sevgili gelsin diye bekleyene kadar ölücez. O yüzden fırsat bekleme fırsat yarat. Birde tipi ve parası olsun diye beklersen daha çok beklersin.
00 YorumlaBir gün bir aşık olursun onunla evlenirsin ondan önce kimseye aşık olmadın kapılmadın diye dua edersin o yüzden şükret
02 Yorumla
Soran+1 yılAma artık o kişinin gelmesini istiyorum
Bu zaafinla bu kafayla sen araci devirirsin. ALLAH korusun. Ne kotu insanlar var biliyor musun? Seni seven birileri karsina cikacak. Ama acele edersen hic hos olmaz. Acele ise seytan karisir.
22 Yorumla
Soran+1 yılyaş olmuş 20 ama :(
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. bişey olmaz. Ben de kaç yaşımdayım ama benim de hiç olmadı sevgilim. İnsan tabiki istiyor ama dünyanın da sonu değil ya...
00 Yorumla
+1 yılbulmak ıcın en uygun yerdesın abazası egenusu her telden ürünün bulundugu sıteye hos geldın :) anck benı dahıl etme bu lısteye
00 Yorumla
+1 yılutangaç olma biryle olmak istiyorsan ona duygularını aç bu şekilde hayatına anlam yükleyebilirsin ancak
00 Yorumla
+1 yılbiraz laf yapabilsen işin tamm dır senin aslında ;)
gizli sormasaydın şimdi 50 tane yapıp ayrılmıştın bile burada :) abazalar sarardı seni :)00 Yorumla
+1 yılaynı durum bndede var bir mesaj aatnım yok diyoruma * bunu suçlusu kızlar çünkü bizi tanımaya bile fırsat vermedikleri için bizde özgüvenimizi yitiriyoruz ve kimseye açılamaz olduk artık (kendi adıma konuştum )
00 YorumlaKalbini temiz hissettigin birine yakinlas muhtemelen oda utangactir zamanla aranizda olur guzel seyler.
00 YorumlaBenımle Tanıs Begenırsen senı cok severım. bende yanlızlıktan kusucam yoksa.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen burada ne acele ediyorsun diyenleri takma. Onlar seni anlamaz. Hepsi 10 11 yaslarindan beri birileriyle cikiyolar. Seni ben anlarim. Benim gibiler anlar.
27 Yorumla
Soran+1 yılhelal beee :)
Cevap sahibi+1 yılBiraz erkek ortamina girmen lazim yani git ders te yanina otur mesela yapabilir misin boyle biseyi ama sadece arkadasca
Soran+1 yılaçıkçası çok erkek arkadaşım yok ama denicem
Cevap sahibi+1 yılBak benim de kiz arkadssim hic yoktu son 2 haftada ataga kalktim rasgele oturdum yanlarina muhabbet etmeye çalıştım az cok biseyler olmaya basladi benim en buyuk sorunum sinifta bolumde az kiz oluyo cogu da beni seviyo o yuzden utaniyolar. d
Cevap sahibi+1 yılNoldu niye silindi yorumlar
Soran+1 yılsilinen bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılBug oldu galiba :))) dedigim gibi biraz aktif olmak gerekiyomus 20 sene sonra anladim
Nasıl diyim aşk öyle isteyince olan birsey değil ki zaten elbet bir gün sevgili bulursun sende ve dr buradan yazarsın inşallah tabi taleplerini buradan arayabilirsin başarılar dilerim
00 Yorumla
+1 yılZamana bırak doğru insan bulur seni hem olunca sevgilin hayatın tabiri cazise bom b*k oluyor ben kız ark olsun istemiyorum artık gelen sıçtı hayatım giden sıçtı :)
00 Yorumlaçıkma teklfi eden tabi sanda uygun biriyle cık seversin olmdı ayrılırsın sonuçta sevgli yap bencee :)
02 Yorumla
Soran+1 yılya ben aşık olduğum insanla çıkmak istiyorum o yüzden bu kadar bekledm
+1 yılistedigin gezmekmi gezmekse kullanılırsın çok. hani aşık olım o adamla evlenimse dogru dusunce olur. m yazdıgından sevgili olim gezim sadece anlıorum
06 Yorumla
Soran+1 yılhayır tabikii aşık olmak
- +1 yıl
aşık olmak ee sonra?
Soran+1 yılve ömrümü hep onunla geçrmek
- +1 yıl
20 yaşıdasın utangacsın sevgilin olmamıs. açık netlik geitirim istersen. sana gülen iki güzel söz soyleyen erkege istedigini verirrsin. vermem deme tecrübem fazlasıyla çok. işini bilen erkek saf kızı elinde götürür. oyuzden bnce uzak dur
Soran+1 yıluzak dur derken? bütün erkeklerden mi?
- +1 yıl
bütün erkekelr degil tabi ama arayıs çinde olursan işini bilen adamın gozune kesilirsin çok rahat kandırır seni oda. arama ne olcak 20 yaşındasın.22 demi evlenmek istiyosun
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılaynı erkek gibi konuştun heee
utangaç ol zaten gevşek olma00 Yorumla sen=ben bende sevgilim olsun isterim mesela ama cok kasma arayıpta bulamazsın ki :D
01 Yorumla
Soran+1 yılevet arayınca olmuyor genelde
+1 yılUtangaç kızları severim yanında Bradd pitt dahi geçse eğilerek bakanları bu yüzden +1 adım öndesin özelden facebook linkini atarak benimle tanışma fırsatı bulabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılbulursun acele etme elbet denk gelır tanısırsın acele edersen pısman olursun..
00 Yorumla
+1 yılİnternetten tanış :D ama erkeklerin çoğu cinsellik ister ihtiyaç duyar bunu bil şaşırma
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen netten tanıştıklarm hep sapık çıktı
- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılBende 21yaşındayım benimde olmadi boşver vu dkdan sonra evlenirsen hem ilkin hemde sonun olsun ölen e kadar devam :)
00 Yorumla olur abisi zamanla oda olur çevrendeki arkadaşlarının etkinliklerine katıl birlikte aktiviteler yap kızarkadaşlarında bu konuda sana yardımcı olurlar
00 Yorumla
+1 yılyani bende 20 yaşındayım ve şu an bir sevgilim yok.
ama birisi benim için özel değilse neden sevgili için uğraşayım ki?
kendimle vakit geçiriyorum.00 Yorumlabenim yaşımda 24 hiç sevgilim olmadı bende olsun istiyorum ama olsun demekle olmuyor :( bende oluruna bıraktım :=)
18 Yorumla
Soran+1 yılsanırım en doğrusu bu
Soran+1 yılo yüzden doğru insanı bekliyorum
+1 yılburdan bulursun bence şöyle bir resim koyda bak bir maloz garanti denk getiririsin heryerinide tutarlar :)
02 Yorumla
Soran+1 yılama ciddi olmaz tabi burdan
- +1 yıl
hımm merak etme satarlar senide
hiç birşey yapma hayatına devam et elbet biri cıkar karşına ama biraz sosyal olabılırsın eğer tanısmak ısteyen olursada tersleme ama güvenmede
04 Yorumla
Soran+1 yılterslemiyorum tanıştklarm oldu ama ya tipsz oluyolar ya da anlaşamıyorz :(
Soran+1 yılama dışını beğenmediğin brinin de iç güzelliğine bakmassın değil mi?
abisi evlenme yaşın gelmiş günaha girmeden evlen derim okuyosan da farketmez kabul eden öyle kabul etsin
02 Yorumla
Soran+1 yılhahaha yok artık
Dışarısı serseri kaynıyor bul birini sonra gelip buraya dert yanarsın :D
10 Yorumlai. hizliresim. com/Y5q2Nz. jpg
Sen onları arama, onlar seni bulsun.00 Yorumla
+1 yılarkadaşım gibisin aynen onun hiç kız arkadaşı olmadı duygulandım :(
31 Yorumlabilemedimki. zaman bırak rasgele olur diyorum. ya da hoşlandığın bişrine teklif et. yap bişiler işte. istekli olduğunu göster. çıkar biri elbet yaa
00 Yorumla
+1 yılManita yapmaktan kolayı mı var, beğendiğin bir oğlanla iletişime geç, rahat rahat konuş gerisi gelir zaten.
00 YorumlaMerak etme o seni bulur nasip işi bunlar nasipsiz dayak bile yenmiyo kaderinde varsa olur kaderınde yoksa ölene kadar böyle açmadan iade yani
00 YorumlaHiç mi olmadı şimdi senin sevgilin o nasıl olmuş ki öyle :/
02 Yorumla
Soran+1 yılniye olamaz mı?
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Günlük bir kafeye git otur.. Birisinin dikkatini çekersin :)
02 Yorumla
Soran+1 yıldiyorsunn
Şimdide bu trend hiç sevgilim olmadı şu yaştayım felan filan haydaa
00 YorumlaEğer çekingensen çevre ortamındaki popilerlik önemli...
02 Yorumla
Soran+1 yılişte çok da popüler değilim :/
+1 yılBiraz kendine güven ve erkek arkadaş diye her önüne gelen adama bu potansiyelle bakma lütfen. Zamanı geldiğinde aşık olucaksın merak etme.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir an bunu ben mi yazdım diye düşündüm yaa tıpa tıp aynı durum gına geldi artık :(
02 Yorumla
Soran+1 yılNapıcaz biz yaaa :(
Cevap sahibi+1 yılSaplıkta çığır açıcaz :(
+1 yılÖncelikle bir kız beğenip daha sonra da teklif etmelisin.. ama zaten sen bunları biliyorsun ama cesaret edemiyorsun.. cesur ol...
01 Yorumla
Soran+1 yılkızım zaten farkındaysan
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden sevgilin olmadı hiç mi karşına çıkan biri olmadı
012 Yorumla
Soran+1 yıltabiki oldu ama ya tipden ya da karakterden kaybetti
Cevap sahibi+1 yıltip çokta önemli değil bence nice tipler var ki içinde kocaman bir ÖKÜZ yatıyor..
Soran+1 yılama dışını beğenmediğin brinin de iç güzelliğne bakmazsn değil mi?
Cevap sahibi+1 yılbakmayı deneyebilrsin bence.. dışı güzel olmayabilir ama ruhu güzel olur ince düşünür seni belki de diğerlerinden daha çok sever.. Bu işler biraz değişik benimde şimdiye kadar sevgilim olmadı diyebilirim ama benm olmamasının sebebi farklıydı..
Soran+1 yılsenin sebep neydi peki?
Cevap sahibi+1 yılistemedim.. Farklı hayallerim vardı bir tane olsun adamakıllı olsun hep olsun gibisinden
Soran+1 yılaynen benmde
Cevap sahibi+1 yılartık yanlış bir düşünceymiş gibi gelmeye başladı..
Soran+1 yılçünkü böle düşününce doğru insan bir türlü çıkmıyor
Cevap sahibi+1 yılonu da geçtim birini sevemiyorsunda çünkü hani bir düşüncen varya ilk ve de sonn diye
- +1 yıl
aynı sebepten benimde yok valla :((
Cevap sahibi+1 yılbu konuda erkeklere pek güvenemem nedense.. aylar önce biri bana sevgilim yok demişti bende senin gibi düşünüyorum demişti ve neler çıktı altından...1STANBLU34
+1 yılbeklemek istemiyorsan sen beğendiğin erkeğe açıl konuş ozman
00 YorumlaOlur canım ne acele ediyorsun daha gençsin. Hayırlısı olsun.
00 Yorumla
+1 yılArkadaş ortamında iila ki çıkar birisi karşına önce hayırlısı de ama...
00 YorumlaBak şimdi.. Sevgili arıyorum diye bir yazı yazdır boynuna as 1 dk da bulursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. @ckings sana bu konuda gerekli desteği sağlayacaktır diye düşünüyorum
13 Yorumla
+1 yılBirazdan burdan 100 kişi talip olur. Utangaç olma baktın hoşlanıyon sen git konuş ^^
00 Yorumla
+1 yılAynı durumdayım yapacak bir sey yok akısına bırak :D
02 Yorumla
Soran+1 yılSeninde mi hiç olmadı?
- +1 yıl
Evet
+1 yıldaha yaşın genç sevgili arayım derken kızlıktan olma.
02 Yorumla
Soran+1 yılO karakter de birisi değilim
- +1 yıl
Kizliktan olunca ne oluyor anlamadim cinsellik sadece erkeklere özel bir kavram mi?
Valla hiç aranma bence bende 21 yaşındayım benimde öyle aman aman çok sevgilim olmadı o seni bulacaktır zaten sabret
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGizliden çık sana direk özelden yazayım konuşalım anlasırak cıkarız olmaz mı bende arıyorum çünkü
00 Yorumla
+1 yılOlsa nolcak sonra bekaretimi kaybettim sevgilim beni terketti diye soru sorarsin
03 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeden verenlerden değilim bn
- +1 yıl
Alanlar var canim dayanamassin
Soran+1 yılbir şeycik olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlanların da göğsü arşa değmiyor. Evleneceğin biri olmadıktan sonra elini tutacağın birisi boş.
11 Yorumla
Soran+1 yılo da doğru
+1 yılSevgilim ol demek isterdim ama boyle iyiyim ben bol sans sana
00 Yorumla
+1 yılKonuskan ol yeterli ama acelecide davranma ince ele sik doku
00 Yorumla
+1 yılgazeteye ilan vermelisin aradığın özellikleri yazdır ki tam istediğin gibi olsun :)
00 Yorumla- Devamını Gör (77)
Devamını Gör(122)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 20 yaşındayım hiç sevgilim olmadı ve ben artık birisi olsun istiyorum ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler