20 yaşındayım şu ana kadar hiç sevgilim olmadı ne yapmam gerekiyor?

Evet 20 yaşındayım şu ana kadar hiç sevgilim olmadı. Boyum ortalamanın altında (1.69’um) olduğundan dolayı bunun oldukça büyük bir etkisi olduğunu düşünüyorum, düşük özgüvenli birisi değilim kilom da boyuma göre normal. Şu ana kadar toplam 3 kişiden hoşlandım. İlk hoşlandığım kişi beni reddetti diğer ikisinin de sevgililerinin olduğunu öğrenince hayal kırıklığına uğradım.

Tüm arkadaşlarımın şu ana kadar hep sevgilileri oldu, hep bu konu sohbet konusu olarak açıldığında anlatacak bir şey de bulamıyorum hep gülüp geçiştiriyorum. Özellikle arkadaşlarla buluştuğumda ve kız arkadaşları da buluşmaya geldiğinde üçüncü/beşinci kişi olmayı hiç sevmiyorum, hatta bu yüzden buluşmaya gidesim bile gelmiyor ama arkadaşlarımı da kırmak istemiyorum bu durumda.

Bu durum hep 7/24 düşündüğüm bir şey değil tabiki, ama üniversitede üçüncü sınıfa geçtim ve seneye mezun olduktan sonra daha nerede bir kız arkadaşı bulabilirim onu da bilemiyorum artık. Bu arada hep arkadaşlarımın ilişkilerinden bahsettiğime bakmayın onların varsa benim de olmak zorunda demek istemiyorum, ama kendimi yakın hissedebilecek bir kız ne zaman olacak diye düşünüyorum. İnsanlar 14-15 yaşında ilk öpücüğünü yaşıyor ben neredeyse 21 yaşına geldim daha bir kızın elini tutmadım veya sıkıca sarılmadım bile.

Evet biraz uzun yazdım buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim, önerileriniz veya görüşleriniz varsa bekliyorum.
20 yaşındayım şu ana kadar hiç sevgilim olmadı ne yapmam gerekiyor?