kızın evine 7 kilometre yürürdüm yol parasına da çerez tatlı bişeyler alırdım hediye olarak
Tabi 430 gün böyle salladı salladı en son babası ile konuştum olmadı kız da ne sevgili oldu ne arkadaş çok üzülmüştüm
Ardına evlendim ona da kalbimi açtım 3 4 sene evli kaldık çocuk olunca annesi sorun üstüne sorunlar çıkardı aylarca sabrettim sonu gelmiyor aşırı yıprandım ayrıldık
Şimdi çocuk 2.5 yaşında ve halen ne gösteriyorlar ne sevdiriyorlar zaten kızda başlası ile evlendi
Artık kalbimi kimseye açmamaya karar verdim mesafeli sev muhabbet kur mantıkla yaşa çünkü geçmiş aklıma geldikçe canım çok yanıyor gelecekle ilgili de bir gelişme olmuyor boşluktayım 😞
Babam tarafından orta okul zamanımda özel bir okula gönderildim fakat diğer okulda aşık olduğum bir kız vardı. Babama beni bu okuldan al tekrar kendi okuluna al beni dedim. Kabul etmedi. Ben de hocaya vurarak kendimi kovdurttum okulda
Yıllar öncesi hoşlandığımı kişiye boşandıktan sonra açılmam ve sevgili olup benimle evlenmek istemesi ve ayrılmamız baya bir çılgınlıktı ah r.. ahhh :D
18 yaşında hayatımda ilk kez gittiğim genelevde ki kadına aşık olmuştum. Üstelik benden 5 yaş büyüktü. Evlenmeyi , okulu bırakıp çalışıp çalışmayı ve ona bakmayı düşünmüştüm. O çalıştığı yerden ayrıldığında aynı evde çalışan Arzu ablanın göğsünde öğüre öğüre ağlamıştım ve duvarı yumruklamıştım elim kanayana kadar.
Cebimde kursun taksidine yatırmam gereken parayla hiç bilmediğim saatlerce uzaktaki bir şehre gittim. Muhtemelen yakın arkadaşlarım ve ailem bilse akıl sağlığımdan şüphe ederlerdi.
Biliyorum bunu ama bence yaptığın o an senin için çok güzeldi ve bence yine olsa yine yaparsın. Bu aşk sevgi bence işte bunların böyle getirileri olabiliyor. Hayat her zaman mükemmel olmuyor.
Geçen yıl bomboş havaalanı yolunda 150 km hız yaptım. Bu sefer Renault Clio Symbol arabamı satıp, Fiat Uno veya Fiat Palio alma peşindeyim. Aşksızlık krizim beni araba değiştirmeye yöneltiyor.
Vallaha şu anki eşimi evlenmeye ikna etmek için o kadar uğraştım ki? Karşılık alamama rağmen bir buçuk sene boyunca her gün günaydın diye mesaj attım… Cevap vermiyordu ama olsun. O kadar peşinden koştum ama sonunda kazandım. 🤣
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sırf o istedi diye kazandığım bölümden vazgeçtim, hukuk…