#doludolu 🔔
Aşkınız için yaptığınız en büyük çılgınlık neydi?
#doludolu 🔔

Off bak şimdi anlatıyorum,
Bana deli dersiniz kesin. Şimdi ilk sevgilim tamam mı ama hiç sevmiyorum onu şu an neyse işte bu biyere gidiyo annesinden habersiz annesi kalp krizi geçirecekdi bunun gece yarısı bilmediği yerlere gittiği için, arkadaşında kalacaktı orada ama arkadaşına dememiş bile kısacası m*l. Saat sabak 2 ve bana mesaj atıyor galiba dışarda yatacam diye bende yok olmaz otele git felan dedim telefonda çekmiyor orada düzgün bu gerçektende yattı dışarda yağmurda gece yarısı uyudu 1 saat bende. Evden çıktım 3 saat arabayla yol yaptım gittim onu arıyorum telefona bakmıyor hiç biyerde yok bide o zaman araba dediğim taksi neyse 2-3 saat aradık onu adamla olmayınca otele bıraktı adam beni ben kendimi yiyorum derken bayılmışım otel odasında kalkınca mesaj attı bana sabah 7 de bi sorun yok diye. Bende iyi bari yazdım gene taksiyle eve döndüm. Toplam 5000 tl harcadım tek gecede para yok oldu. Nasıl güzel bir hikaye mi? Burdan ona sesleniyorum, kızım sen malsın tek kelime ile. İyiki bişe olmuşta benden ayrılmışsın yoksa çekemezdim seni böyle
güzel ama sonunda öyle demeseydin keşke hayatında bir aksiyon olmuş işte daa :D
Yani öylede, eşyaları sattığım tüm para gitti uçtu. Onla robot yapacaktım o parayla yalan oldu. Not: Bir daha olsa bidaha yaparım sevdiğime bu arada. Ama bu sefer en azından güzel yüzünü görmeden gitmem.
boş ver hayatında iz bırakmış böyle insanlar yinede iyi hatırlanmalı 😊
Teknik olarak kimse aynını yapacaktımda hatta hoşlanmasam bile ama evet iz bıraktı daha kızları daha iyi öğretti diyelim
Peki ya senin var mı anın?
Açıkçası benim hayatım boyunca öyle dolu dolu yaşadığım bir aşk hayatım olmadı doğuştan bedensel engelli olarak dünyaya geldim dolayısıyla bu konu ile ilgili olarak da fizik tedavi ve ameliyat kısımları hayatımda çok fazla yer ettiği için böyle çocukluk gençlik ve aşk dönemlerini çok fazla yaşayamadım, daha sonra da bedensel engelliler meslek lisesinde okudum okuduğum dönemdeki arkadaşlarımın birçoğu'da engelliydi zaten 8 sene normal okulda okudum aslında sağlıklı olan arkadaşlarımla bireylerle daha iyi anlaşıyordum tabii daha sonrasında işte aşk hayatı için böyle biriyle buluşmak ne bileyim dışarıda gezmek ve benzeri durumları çok fazla yaşamadığım için ya buna örnek veremiyorum ama örnek verebileceğim bir şey varsa aşk için yapabileceğim çılgınlık karşımdaki insanın bana yapabileceği fedakarlığa bağlıdır çünkü tek taraflı yapılan çılgınlık ya da fedakarlık bana saçma gelir.
Eğer ben birisini seviyorsam birisine değer veriyorsan onun da bana değer vererek hareket etmesini isterim benden fedakarlık isteyen bir insanın bana da fedakarlık yapması gerekir
Birisi için bir haftada Antalya'dan Ankara 'ya 2 kez gidip geldim. Bir başkası için Antalya'dan Tekirdağ'a gidip döndüm. Pişman miyim? Ciks.
Değer miydi? Değmezmis ama kimin umrunda. O an öyle yapmam gerekti yaptım. 😂
Bunuda sevdim😄
Yaz mavsimi ara sokaklarda sabahladik.. otobüs durağında onun dizinde uyumuştum.. ciddi şekilde üşümüştük.. sonrası ikimiz de hasta olmuştuk.
En iyi buydu sanırım. Romantik ve tatli 🙏🏻❤️
Teşekkür ederim.. Çok özlüyorum o günleri 🌹❤️
Hisler özlenir her zaman kötü bile bitse hep akılda kalmalı
Cevap
24Cevap
Bir çılgınlık yaptığımı düşünmüyorum
Maalesef hiç aşkım olmadı yani sevgilim olmadı ya da benden hoşlanan birisi ama olsaydı da elimden geleni yapardım tabi ki de.. çünkü insan sevdiği için her türlü şeyi yapar ama kimseye zararı olmadan.. yani onu korumak onu mutlu etmek için elinden geleni yapar... bende yapardım
Yani normal olan her şeyi yaptım aşk hayatımın olduğu zamanlar. Bana yaptığım hiçbir şey çılgın gelmedi daha. :D
Defalarca kez kırılmama rağmen gidip kendim özür dilemem. Asla benim karakterime uygun hareketler değildi. Bu benim için çılgınlıktı kesinlikle 😅
Tahtaya tebeşirle yazarak ilan-ı aşk etmişliğim olmuştu. Küçük dünyamda bu kadarcık çılgınlık yapabildim ☺️
Beni sahte veya çıkarcı veya onu aktarıyor sanması ve benim onun için yaptığım şeyleri görmemesi. Ve en sonunda ise inşallah iyi olurlar akıllanmış olurlar hayatın. Farkına varır ve iyi yerlerde olur beni anlamasada olur canı sağ olsun
Hangi birisini sayayım ki geçmişte çok şey yapmıştım sonuç değmedi.
Kendimi köprüden aşağı bırakmak, eski sevgilim tutmuştu switimden tutmasa ölmüştüm.
Onu anlamak diyebilirim. Bu bile büyük bir çılgınlıktı ama olmadı.
Aşk benim için çılgınca şeyler yapacak kadar önemli değil. Aşk hayatımın bir parçası olabilir o kadar, hayatımın kendisi asla
Aşkım için hiçbir çılgınlık yapmadım. Ama şunu söyleyebilirim ki, ilişkim için ne gerekiyorsa onu yapabilirim.
Bana artık olmuyor dedi bende ilk buluduğum uçakla malezyaya gittim yanına özür dilerim dedim bana sen delimisin diye sordu
Şehir değiştirmek
Onu korumak hem de bu halim ile ♿😎 ama değmezmiş
Telefonu elime almak suretiyle çağrılarını cevaplamak 💞
Gece kıyafetlerle denize atladım daha ne olsun
Radyatörü alkasız yerekoydum
Cmcmandkb hahaha
Gülersin tabş köftehor)))
iyi ki yapmamışım deymezmiş
Aşik olmak çılgınlıktır güzelim
Bir kızla kavga ettim, tahtaya seni seviyorum yazdım (aynı sınıftaydık), şarkı söyledim, şiir okudum
Sonuç ne mi oldu? Beni red etti :)))
Hiç öyle delice birini daha sevemedim 😔
Kızı doğru yoldan saptırdım sjjsj dinsiz oldu
Evlenmek 😂
ooo Çok Süper bir çılgınlık cevabı verdiniz, vitrinde olmaya hak kazandın! 💃
Ölmeyi göze almıştım.
Bu çılgınlık değil aptallık lütfen birdaha bunu sakın deneme bile. Sana bunu göze aldırabiliyorsa uzak dursun zaten.
Seni seviyorum dedim benim için büyük bir adım..
Aşkımın olması
Sevdiğim olmadiy
ayrılmak
İnanmak
Yorum yok 😃
Ülke değiştirmek
Onu baskasiyla paylasmak
Hiç aşkım olmadı
5 yıl onu beklemem di
Öyle bisi yok
Halka açık tuvalette seks
Çılgınlık yapmadım