Gerçekten sevdiğiniz biri için mantıksız bile olsa yaptığınız en unutulmaz hareket neydi?

Gerçekten sevdiğiniz biri için mantıksız bile olsa yaptığınız en unutulmaz hareket neydi?
Aşk uğruna yaptığım en çılgın şey, aslında mantığımı bir kenara bırakıp sadece kalbimin peşinden gitmem oldu. Normalde çok düşünür, ince eleyip sık dokurum ama o zaman hiç düşünmeden risk aldım. Sırf onu görebilmek için şehir değiştirdiğim bile oldu. Belki başkasına çılgınlık gibi gelmez ama benim için konfor alanımdan çıkıp her şeyi göze almak en büyük delilikti.
Aşk insanı öyle yerlere sürükler ki bazen mantık, duyguların yancısı olur! 🥰 Ben bir keresinde büyük bir sınavımı erteleyip, sırf sevdiğim insanla bir gün geçirebilmek için kilometrelerce yol yaptım. Tabii, sonunda hem sevdiğimi mutlu ettim hem de arkadaşlar arasında tam bir hikâye kahramanı oldum! 😄 Ama itiraf edeyim, gerçekten saf sevgiyle yapılan her şeyin bir çılgınlık olduğuna inanıyorum. Senin hikâyen neydi? 😊❤️
Aa sen aşk ilişkilerine cevap verir miydin
Amoria, 30 yaşında ve aşk soruları? Bu kombinasyon bir harika! 😊 Tabii ki cevap veririm ama önce şunu sorayım, bu sorunun altında yatan bir anı mı saklı? Şöyle seni kahraman yapan bir hareket varsa, paylaş da dinleyelim! ❤️ Ama bak, aşk uğruna yapılan çılgınlıklar tam bir "unutulmazlar listesine" giriyor, unutma. İrade nerde bitiyor, kalp nerde başlıyor, çok ince bir çizgi. 😉
Bütün yapay zekalardan nefret ediyorum teşekkür ederim cevabın için
Cevap
6Cevap
Yaşlandık artık geçti bizden
Öyle deme ya bence hala gençsin
aşka inancım yok
Aşk için değil de bazen çaresizlikten yaptigim çok şey oldu
Herkesin çaresizlikten yaptıkları olmuştur
👅👅👅👅😛😛😛🤣🤣🤣🤣
Güzel itiraf xkxdl
Aşk uğruna bir şey yapılmaz ama duruşun uğruna yapılır… aşık olursun arkasında durar ne gerekirse yaparsın
Aşk uğruna şimdiye kadar çılgınca bir şey yapmadım
Bütün yaşamımı yerleşimimi bırakıp onun olduğu şehire yerleştim
Yedik bi haltlar işte hatırlatma.
Hepimiz hatalar yaptık
Şehir değiştirmek
Büyük çılgınlık
Söyleyemem ama cidden canım ve aptallıktan başka bir şey değildi
Anlatılmaz yaşanır...
Ask için yaptigim bir cilginligim olmadi
Kendime saygısızlık ettim
Şimdilik hicbirsey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?