Aşk uğruna yaptığın en büyük çılgınlık nedir? Bu çılgınlığa değdi mi?Aşk uğruna yaptığınız çılgınlığa değdi mi? "Aşkın gözü kördür" boşuna demiyoruz. Öyle anlar geliyor ki sevdiğimiz kadın ya da erkek için akla mantığa uymayan çılgınlıklar yapabiliyoruz. Hislerimizin, duygularımızın esiri olduğumuz, zaman kavramının ortadan kalktığı zamanlarda ne yaptığımızın farkında olmadan yapılan her türlü eylem çılgınlıklar olarak hanemize yazılıyor. Kimimiz için bu çılgınlıklar iyikimiz olurken kimimiz için sadece pişmanlıklar olarak hatıralarda yerini alıyor. Umarım hiç kimse aşk uğruna yaptığı çılgınlıklar ve delilikler için pişman olmaz...
Sevgilim zor bir donemden geçiyordu annesini kaybetmisti ve birbirimize 600 km uzakliktaydik ve benim hic param yoktu ankaradan istanbula hızlı trenle gitmeliydim ve yanımda ablamıda götürüp getirmeliydim ve bundan ailemin asla haberi yoktu bir sınava girecektim babam para yatirmisti al bunu harcini yatır diye ben o paraya bilet aldim ablaminda haberi yok gel dedim gezmeye gidelim biraz tren garına geldik biletleri gosterdim tabiki de ağzıma etti trenin kalmasina da yarim saat var ister gel ister gelme ben binicem dedim geldi istanbula kadar dır dır tabi sevgiliminde haberi yok adreside bilmiyorum aradım oda agzima etti cenazeden çıktı geldi biz pendik tren garinda saat 17 de sarıldık ona da bana da o kadar iyi geldi kiii hayatimda iyi kii yaptığım dedigim tek sey budur belkide ayrıldık simdi 5 yilin sonunda terk edildim ama olsun hala onu cok seviyorum ve iyi ki gittim oraya
İnternetten tanıştığım kız için ankaradan istanbula gitmiştim. Paramda çok azdı. Gece bindim sabah 5 te indim evinin kapısının önüme kadar gittim kız saat 1 olmadan evden çıkamam demişti soğukta yağmur ve fırtınada beklemiştim sonra 1 kafede çay içtik internette sıcak davranan kız buz gibi davranmıştı ve işim var eve gitmeliyim bahaneleriyle çayın peşine koşarak gitmişti. Kız için 1 gece arkadaşımda kalacaktım ve kalamadan bilet alarak aç susuz gelmiştim. Daha ben otogara gitmeden her yerden de engellemişti beni. Sebebi ise zengin birisini aramasıymış ve bunu buluşana kadar söylememişti.
Merhaba, Neler yapmadım ki! Desek daha doğru olur. Bir de aşkın gözü kör değildir tamam mı! Kişilerin aşkının gözü kördür ve ben körü körüne aşık olmam olamam. Körü körüne aşk çok saçma, çok saçma! 😅
Hiç kimseye değmedi ve hepsi benim suçum. Hak ettiklerinden daha çok sevdim. Hak ettiklerinden daha fazlasını yaptım. Her şeyin fazlası zarar derler aşkın sevginin fazlasının da zarar olduğunu öğrendim. Ben çok pişman oldum ve pişmanım! Hayırlısı bakalım...
Her sevdigim kisiyle evlilik dusunmek bu artik salaklik midir iyi bir sey midir bilmiyorum hatta, artik bence ask diye bir sey bile yok hoslanmak ve sevmek var. İyi oldum kotu davrandilar
Kendimden şikayetçi oldum karakolda ben bu kızı rahatsız ediyorum ama sorun bana kendisini çok seviyorum lakin kendisi bir kelime ettirmiyor bana hak hukuk sizindir dedim komisere ben cezama razıyım dedim.
Evet saf sevgi ya da aşk yok artık millet gecinelim yeter heyecan ariyolar gerçek aşk bambaşka o kadar güzel bir duygu ki bir kez tattim daha da iste ☺☺
Biliyomusun vazgeçtim ben ilk haliyle smdiki halı aynı değil smdiki halini eğer alırsam göz önüne tiksinirim ondan ama ilk halini sevdim ve öylece bıraktım
erkek arkadaşımı evde yatıyor olarak bilip daha sonradan bir cafede kızların arasında görünce hem cafeden sürükleyerek onu çıkarmış daha sonra da kapının önünde bir güzel girişmiştim.
En İyi Cevaplar