Yani illaki bir erkek mi bunu yapmalı bir kız yaptı diye küçük mü düşüyor
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Etkilenirim böyle bir kız bulmak zor öz güveni tam olan birini yani
Ben bunu mesajda yaptım ama yüzyüze onun iş yerinde hoşuna gitmeyebilirdi arkadaşım şey diyor yüzyüze olsa belki cesaret olurdu ama mesajda olmazmış ne alaka
Alakası yok. İyi yapmışsın ne cevap aldın peki
Maalesef dedi teşekkür falan etti ben de saygı duydum
Üzücü bir durum olmuş sevgilisi vardır belki ondan kabul etmemiş olabilir yoksa böyle bir teklifi kolay kolay red edecek erkek olmaz yani çok nadiren kadınlar erkeklere teklifte bulunur.
Yokmuş ilgilenmem dedi
Çocuğu nerden tanıyorsun peki olmadığına eminmisin
İllaki sevg olması gerekmezki
İstemeyebilir
Zannetmiyorum böyle bir durumu kaçırsın sevgilisinin olmadığına eminsen sorun yok onun dışında sevgilisi olmayan biri böyle bir teklifi asla kaçırmaz
Bu özel bir yerde çalışıyordu orada gördüm ben hoşuma falan gidiyordu sonra ben kabullendim ilgisi vs yok dedim son zaman yine işim düştü onun iş yerine gittim baktım o denk geldi hoş geldin fakan dedi halimi hatrımı sordu uzunca gözlerime bakıp güldü sonraki gün orada çalışan bir kız gelip bana bugün işi yoktu sadece senin için geldi senin için burada bugün normalde izinliydi falan dedi ben de şaşırdım
Senin için oraya gelmişse ve teklifini red ettiyse aklında başka şeyler olmalı o zaman
Yoksa kabul etmemesinin imkanı yok
Olmuyorsa zorlamanın anlamı yok
Sonra tekrar denedim zaten , açık açık konuştum duygun yoksa neden geliyon diye o da o gün ablamın nişanıydı sabaha sen vardın senle birlikte 2 kişi baktım çıktım dedi ama kızın dediğiyle çelişiyordu
Bak bu konuşmadan anlaşılan beğendiği başka biri daha var onun peşinden de gidiyor ikiniz arasında kalmış gibi görünüyor
şu an sen 2. Seceneksin diğeri olmazsa sana dönüş yapacaktır bu dediğimi not al ilerde göreceksin
Bir bahaneyle sana dönüş yapacaktır ilerde o diğer istediği kız olmazsa eğer
Bakıcam ama sanmam ya duygusuzun teki yok yani o kadar özel günde iş yerinde ne işin var dolgum orada yapılmıştı çürümüştü kanal yaptı onun da ücretini almadı
Ne diyeyim hayırlısı olsun hakkında dediğim gibi o çocukta bir şey var yoksa seni red etmezdi
Böyle benimle konuşurken gmzümün içine içine bakıyor bilmiyom yanıldığımı düşünmüyorum
Hislerine güven o zaman ara ver biraz uzak dur ondan bakalım bir kaç gün görünme ona sana karşı hisleri varsa sana ulaşmak için bir yol bulacaktır
Ulaşmazsa o zaman benim dediğim gibidir olaylar yok ulaşırsa senin düşüncelerin doğrudur
Haklısın teşekkür ederim. Son bir soru soracam kız bana öyle diyerek ne demek istedi
Rica ederim. Çocukla seni konuşmuş olabilirler bu yüzden kız senin için geldiğini söylemiş sana.
Çocuk ona böyle konuşmasını da söylemiş olabilir akla her türlü şüpheler geliyor
Kızın sözünde doğru olduğunu düşünmüyorum çünkü öyle bir şey olmuş olsaydı kızın dediği gibi o zaman çocuk seni neden red etti diye düşünür insan değilmi
Ya işte belki hata yaptım ama ben de gidip ona hesap sordum
Tm da kız yalan söylediyse neden böyle bir şey yapsın ki çocuğa duygum olduğunu nerden bilsin
Yazdığımı tam okumadın sanırım gerekli açıklamayı yaptım Zaten
Sen Uzak dur biraz görünme ona eğer ilgisi varsa senden hoşlanıyorsa sana ulaşacaktır zaten bu şekilde aklındaki sorulara da cevap bulmuş olursun
Arayıp sormazsa sana karşı ilgisi yok demektir kendini de böyle düşüncelerle yormana gerek kalmamış olacak
Tmdır teşekkürler
Rica ederim gönlünce olsun her şey
Küçük düşmez açılabilir kadınlar da cinsiyet fark etmez.
Pek alışık değiliz ya o an ki duruma bağlı hosumuza gidedebilir kız çok rahat diye de düşünüp soguyadabiliriz ama benim hafif bir onyargim var bu konuda
Cesaretli kızlar çok çekici gelir bana bide oturmasını kalkmasınıda bilip kültürlüyse 💍 takılır
Tam tersi, özgüvensizse soğurum...
Cesaret valla
Ben bunu mesajda yaptım ama yüzyüze onun iş yerinde hoşuna gitmeyebilirdi arkadaşım şey diyor yüzyüze olsa belki cesaret olurdu ama mesajda olmazmış ne alaka
Ne akala ne dedi
Yani düşünmüyormuş çocuk ama teşekkür etti
Arkadaşım da yüzyüze yapsan daha iyi olurdu cesaret olurdu ditor sonra da şey diyor erkekler kendilerine açılan kızlardan soğurmuş
Gelir sana ben daha fenasını yapmıştım
Naptın
Demiim burdan
Birşeyler hissediyorsam hoşuma gider
Yani sana ilgisi varsa mesaj veya yüzyüze farketmez
Her 2 şekilde de açılarak cesaretini ortaya koyuyorsun zaten
Aynen öyle
Etkilenirdim
Arkadaşım eğer o çocuğun hisleri varsa bile kız açıldığı için ondan soğuyacağını söylüyor sence
Yanlış bir görüş. Daha fazla sever
Hayran kalırım
Çirkinim hiç sevgilim olmadı benim knk
Konuşkan ol kanka her şey güzellikle bitmiyor ağzın laf yaparsa illa bulursun birini
Hayır
Etkilenirdim