AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Aslında birbirimize daha cok iltifat etmeliyiz. Mesela erkek erkeğe çok yakışıklı olmuşsun bugün bro falan demeli, kızlarda birbirlerine ne kadar güzelsin bugün vs vs. Bunlar normal şeyler.
Normal de bana yspilan iltifat tsm öyle degildi açıkçası birazdaha acikti yani
Nasıl bir cümleydi peki?
Ufff hepsi senin mi ve islak çaldılar 3 4 tane erkek vardi bende önlerinden geçiyordum öyle oldu iste
Ahahahah muhtemelen onlar ya gay ya da seninle alay etmişler, şakavari olarak.
Bilmiyorum olabilir aslinda o gün baya dar bir pantolon giymistim o yüzden olabilir diye düşündüm açıkçası
Çok havalı , çekici veya güzel olduğumu düşünürdüm heralde? Ayrıca hoşuma gitmezdi de değil şimdi 😏
Neden gitmesin ki sonuçta guzel olduğundan oluyor zaten
Bunu ne amaçla sordun anlayamadım sevgili olrarak mı yoksa normal arkadaslar arasinda edilen iltifat olarak mi? Flirt etmek yürümek amacıylaysa fırsatı hiç kaçırmazdım öteki türlü zaten kadınlar bir birini her zaman överler onda heycan yapacak birsey yok
Söyle gecen bana kendi cinsim beğendiğini söylediğini 3 5 çocuk da sizde oluyor mu böyle seyler ne hissettiriyor onu merak ettim
Ben de demek istiyorum ki eğer bunu söyleyen kişiler yakın arkadaşlarımsa birsey hissettirmiyor başka birisi flirt etmek amacıyla söyleseydi ben de onunla flirt eder çıkmayı dusunurdum diyorum. Ben biseksüelim o yüzden çıkabilirim bir kızla. Siz de biseküelseniz hemcinsiniz size iltifat ettiginde (yakin arkadaslariniz degilse tabi) flirt amacli dusunup hosunuza gidebilir.
Anladim degilim o gun baya dar bir pantolon giymiştim o öyle laf attılar acayip oldum biraz cekindim korktum ya
Oladabilirsiniz buna hemen karar veremezsiniz ki. Buarada dar kıyafetler giymenin cinsel arzuyu arttırdığını okumuştum bir yerden dediğiniz gibi olabilir. Biseksüelde olabilirsiniz bunda korkulacak bir şey yok.
Bilmiyorum sonradan hoşuma gitti yalan degilde acayip bir duyguydu ya
Olabilir. Insanlar cinsel yöneliminin ne olduğunu seçerken öyle hemen karar veremezlermiş hep bir ikileme düşerlermiş, sizde şu an o aşamada olabilirsiniz. Emin olma aşması.
Bilmiyorum ki ne yapmaliyim olma asamasi derken icimde var diyorsun yani
Bunun için hiçbir şey yapmanıza gerek yok aslında gayet normal bir şey iki cinsiyete de ilgi duyuyorsaniz biseksuel olursunuz. Eğer hem cinsinizle cikmak isterseniz kendinize gore partner bulmak zor olacaktir. Ayrica toplumunda tepkisinden çekiniyorsaniz bunu asla kimseyle paylaşmayın derim çünkü bizim gibi insanların hayatı zor olabiliyor. Biseksüel oldugundan emin oldugunuz biriyle iliski yasayabilirsiniz. Onun disinda yok ben toplumun baskısını kaldıramam derseniz de hormon tedavisi olabilirsiniz çok zorlanirsaniz. Ama dediğim gibi siz suanda kararsizlik asamasindasiniz emin olamiyorsunuz ya da korkuyorsunuz.
Evet aynen öyle resmen bfni okudun ya
Benim arkadaşım da biseksuel ve piskoloğu toplumun baskısından korunmak için bunu kimseyle paylasma sır olarak sakla, benim de escinsel arkadaslarim onlarinda hayatlari cok zor saklamak zorunda kaliyorlar hep demis. Eğer maddi gucunuz varsa hic sakam yok amerikaya gidin derim.
Zor ya cok zor sen nerde yaşıyorsun
Evet öyle bir şey demişti ki bir garip oldum
Kim demişti ve ne hissettin tam o an
Yakın arkadaşımın arkadaşı dndhdgvxvf vay be o kadar güzel miyim diye düşünmüştüm
Himm demek ki baya iyiymiş o gün ya :)
Çok..
Peki ne hissettin o an
Hiç bir şey teşekkür ediyorum..
Hissetmek değil ayrıca, Baya sözle söylüyorlar.
Evet bana da olmuştu ben biraz cekinmistim ya