Düşünün sevgilinizle biyere gitmek için plan yapıyorsunuz sabah gidip akşam döneceğiniz bir gezi olacak sonra siz gitmeye yakın paranız olmuyor ya da kayboluyor sonra bunu erkek arkadaşınıza söylüyorsunuz param yok diye gelemem diye söylüyorsunuz sonra erkek arkadaşsınız da he tamam tepkisi veriyor sizin tepkiniz ne olur onun hakkında ne düşünürsünüz ayrıca sevgiliniz çalışan bir fakir değil?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
Seni sırtında taşımak zorunda mı lan adam, aç köpek. Paran yoksa plan yapma
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 340 cevap paylaştı.
8 ayNormal bir durum. Başka zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayParan yoksa ayrılırım
0147 Yorumla
Soran8 ayPrenses
Cevap sahibi8 ayEvet prenses bebek kızlar hiç iyi değil
Cevap sahibi8 ayParasız kadın harbiden çekilmez. Bunlarda 3 kuruş para olsa. Onuda boyasına süsüne harcar sadece hazır yiyici kızlar çekilmez ilişkide yaa. Parasız kızlar keşke ölse
Soran8 ayCiddi düsündüğün bı kız olsun bunları söylemezsin samimiyetine inandiğin ayrıca senin dedigin kızlar kase oluyor genelde
Cevap sahibi8 ayBen ciddi düşündüğüm kızla 4 ay önce ayrıldım. 2.5 senede 400 bine yakın paramı yedi. Ama. Aç gözlü olunca ciddisi bile çekilmiyor. Kedisi aylık 40 bin tl maaşla çalışır ama. Evlilik için benden 700 binlik altın isterken 🙄bana bir tane 7 bine yüzük aldı ondada eli titredi parayı verirken. Ve ayrıldığımda. Bana bu güne kadar aldığı hediyelerin listesini yapıp parasını da yazmış geri istedi. 2.5 senede toplasan 5 bin liralık hediye almış ben. 2.5 senede ona aldığım çiçek parası bile 30 bini geçmiştir. Yani para yedirmek aptallık miş. Parası olmayan kız erkek sevmesin çıkmasın
Soran8 ayVay orp karı
Soran8 ayVal kusura bakma da sen kasarın biriyle cıkmıssın
Soran8 ayBak sana şunu söylim
Cevap sahibi8 ayKüfüre gerek yok. 400 bin. Helal hoş olsunda o parayı ne şartlarda kazandığımı bilip birde aldığı hediyelerin listesini yapmış ya. 5 bine 10 bin tl verdim yeterki daha fazla hayatımda kalmasın
Soran8 ayKızlar zaten ciddi düsündugu bi erkeğe şunu bunu al demez hiç bişey istemez sizde vermek zorunda deyilsiniz zaten erkek içinden geliyorsa alır odur
Soran8 ayPeki sende para istedinmi
Cevap sahibi8 ayBen 1 lirasını yemedim. Sadece bir kere. Benden habersiz.. telefon faturamı ödemişti. Onuda kızdım geri verdim
Soran8 ayYa bu ilişkiden sonra verilen şeyleri almak nedir ya okadar sacmaki
Cevap sahibi8 aySıkıntı yok. Ben 1 senede o parayı gene kazanırım benim gibi seveni bulursa ne ala. Ama. Parasal sömürü yapan kız erkek. İlişkide ciddi ilişki de bana göre ters
Cevap sahibi8 ayListesini yapmış birde. Parfüm 300 tl
Defter 250 tl
Traş losyonu 200 tl falan dedim toplam ne. Kadar. 5000.. al dedim. 10 bin yolladım ibanına havlama dedim
Cevap sahibi8 ayHayatında babası annesi bile 2/3 bin tl lik telefon dan fazlasını almamış. 6/7 senedir aynı telefonu kullanıyor. Gittim 25 bine telefonu aldım sıfır verdim. Ee sende 100 binlik telefon var bende neden bu var bende ondan istiyorum diyor
Soran8 ayAyy rezil insan ya dilenci işte siz erkeklerdeki sorun kızları cözemiyorsunuz hemen maalesef sana bu cümleyi kullandıysa para için olduğunu anlamalıydın
Soran8 ayAma artık geçmiş skt et hayatına bak bu sefer doğru insanı bul ama gerçekten samimiyetine inandiğin
Cevap sahibi8 ayBu cümleyi en son ayrıldığımda kullandı telefon için
Soran8 ayOlan olmuş artık
Cevap sahibi8 ayBundan sonrası yanlızlık ya. Ben kendim çalışır kendim yerim. Artık ölürse mezarına bir kamyon beton döktürürüz parası benden
Soran8 ayYazık ya öyle insansızlar yüzünden böyle yapmayın
Cevap sahibi8 ay155 boyunda 115 kiloluk hayvan bu kişi birde. Kendini bir bok sanıyor 31 yaşına gelmiş ama hata bizde değer verdik
Soran8 ayBak benim sevgilimde tam tersi bizimki şöyleydi yaklaşık 1 sene cıktık benii hiç bir zaman ne kafeye ne yemeğe hiç biseye götürmedi hiç bizaman bı kere bile hediye almadı çicek almadı ve ben ona hiç bir zaman şunu al bunu al demedim kendime yakıstırmam öyle şeyler içinden gelseydi kendidi alırdı zaten sorun para da değil ciceği biyerde koparıp bile getirebilirdi onu da yapmadı
Cevap sahibi8 ayBen dediklerimi hepsini içimden gelerek kendim aldım sadece ilişki ciddi olunca istediği altınları da aldım ondan sonra diyor 5+1 ev. Yok ben evlenince çocuk yapmam yolçk çalışmam. Varya ayı yavrusu 155 boyunda 115 kilo istesede çocuk yapamazsın hayvan karı 31 yaşından kilo verdim verecem dese 2/3 sene çocuk yapana kadar 35 yaşına gelir. Oo diyorum ya ben 750 km uzakta yım kapısından kendi arabamla alıp.. kendi arabamla bıraktım. Sadece 15000 bir yakıt yakardı arabamla ama söz konusu para değil doğru insan değilmiş. Yani yanlış birine insan değeri verdik neden sevilmek için. Şu hayatta bir kadına. Sadece bir kızım olsun diye sevip aile olayım hayallerim vardı. Artık oda yok 1 hafta sonra doğum günüm. Bana bir kere pasta yaptı. Pastanın mazemesini bile ben aldım ya sen düşün 700/800 tl mazemeye verdik. Hazır yapılan pasta zaten 400 tl..
Cevap sahibi8 aySenin ilişkindede seven sadece sen görünüyorsun inşallah mutlu olursun onla
Soran8 ayÇok yanlıs kişiyi sevmissin ya ben diyorum bazen böyle erkekler nereye gitti diye meğer bizim kadınlar bitirmiş
Soran8 ayBizim ilişki bitti 2 ay önce
Cevap sahibi8 ayBenim kide şeker bayramın 1. ci günü sabah bitti beraber evde kahvaltı hazırladık yedik içtik sonra ayrıldık bir dahada yüzünü dahi görmedim
Cevap sahibi8 aySadece insan sanmıştım.. sadece insan olmasına bekledim.
Soran8 ayYa boş ver o ayıyı hayatına bak sen inşallah çok iyi bı eş bulursun tatlı bı kızın olur
Cevap sahibi8 ayşu an hedefimde kendime ev almak var. Kendi evimi alıp kendi hayatıma bakacam.. teşekkür ederim tatlı düşüncen için. Şu hayatta sadece insan olması dışında kriter asla aramadım karşımdakinde özünde insan olacak. Bende varsa zaten onun dur. Ama bende yoksa sende de olmasın kafasındaki insanla aile olmazz
Soran8 ayEvet öyle
Soran8 ayİnşallah ev alabilirsin
Cevap sahibi8 ayAlacam ya hedefim elimdeki arabamı falan satmadan almak arabamı elimdekini koysam gene bir ev alırım. Acelem yok 1 seneye. En fazla 2 seneye Alacam. Hedefim kendi düzenim. Güzel sevmek kaybettiriyor bunu anladım
Soran8 ayYa alırsın da bı kişi yüzünden her kezin böyle olduğunu düsünme lütfen
Cevap sahibi8 ayBir kez olmadı bu😭😭😭😭 bir kez olsa sana hak veririm
Soran8 ay🤦🏼♀️😅
Soran8 ayOzaman senin ortamın yanlıs
Cevap sahibi8 ayŞimdi ben mi suçlu oldum 🙄🙄🙄
Soran8 ayYok ya suçlu deyilsin yanlış ortamdaki kızlarla sevgili oluyorsun
Cevap sahibi8 ayBu insanlar hiç ummadığım andan çıktılar karşıma. Ama. Çogu insan diyor sende büyü var. Bu kadar değer verip sevip sonu evlenmeye gitmiyorsa büyü vardır diyorlar.. belkide kaderimde mutluluk yok. Bugün arkadaşım ve. 2 kızı var. Biri 5/biri 8 /9 yaşlarında. Büyük olan kız amca kıyafetimi çıkartır mısın dedi.. bende hayatımda hiç yapmadığım bir şey nasıl yapacam ki diye kıza soruyorum. Diyor ensesinde düğme var. Önce onu açman lazım sonra yukarı. Çek diyor güldüm kıza. Dedim ben babanız kadar tecrübeli değilim dedim🥲🥲düşün ki bir kız çocuğu kıyafeti bile giydirmemiş biriyim
Soran8 ayYaa🥲
Soran8 ayBüyü falan yok sacmalık ya
Soran8 ayBak emin ol hayatta zaten insanın yapmak isteyip de bı türlü olmayan çok şey var böyle şeyler biraz çaba istiyor seninkide bu olmamış ama mutlaka bunu yapabilirsin diye düsünüyorum
Cevap sahibi8 ayGünaydın hayırlı öyle arkadaşımla aynı yerde çalışıyorum.. Benden 3 yaş büyük bir abi. Onun maddi durumu sıkışık akşam denize götürdüm onla çocuklarını yemek ısmarladım bazen. Arabada film izliyoruz bazen parklarda oturuyoruz. Yani çocular bu sayede geziyor bizle. Niye kendi ailem yok. En azından o çocuklar mutlu olsun gezsin.. iyilik yapıyorsan karşılıksız ve çocuklara yapılmalı
Soran8 ayTabi düzgün yerden bi kızla evlenseydin
Cevap sahibi8 ayYaşım oldu 34 . Bu saatten sonra düzgün kızı bulamam ki. Kendim düzgün adam oldum. Ama karşımızdaki insanı maalesef tanıyamıyoruz
Soran8 ayHm iyi yapmıssınız gerçekten gerçekten bazı babalar var cocuklarını bile gezdirmiyorlar
Soran8 ayİşte boş insanlar 2.5 sene geçmiş bak mesela ben karsimdaki insanı 5 dk da cözerim nası bişey olduğunu ama göstermiyosa belli etmiyosa kendini en fazla 2 aya çözerim gerisi boş yani bilipde yine konuşmak saçma kisilerle
Soran8 ayBak ben sevgilime artık 7. Ayda tahamül edemiyordum artık okadar sorunumuz olmamasina rağmen bana uymadığini anladım sonradan ama iyi olduğunu bildiğim için onunla 7 ay cıktım yoksa kötu biri. Olsa 1 ay sonra biterdi zaten
Cevap sahibi8 ayEvet öyleler. Adam mahcup oluyor hani 1 tl bile parasını istemiyorum.. ama dün sadece 1000 tl harcadım yemek ve denize. Adam zorla bende kola alacam. Dedi iyi abi al dedim. Hani abi diyorum sen benim için degerlisin durumunu biliyorum bazen cebinde parası yok diyorum al şunu olunca verirsin bazen 10. bin 20bin sıkışıyor destek çıkıyorum. O adamı neden seviyorum biliyor musun o adamın dünyalar kadar borcu var kardesleri yüzünden borca girmiş. Adam intiharı bile düşünen biri ama. Diyor ki çocuklarım olmasa canıma kıyarım dedim abi saçmalama çoçukların için yaşama savaşı veren adam yani bazen çocuklar bazen aile bazen sevdiğin kadın bu hayatta yaşama sebebin oluyor. Bu yüzden kendi ailem yok ama.. onlar ailem gibi oldu
Cevap sahibi8 ayBen onun ne olduğunu senin gibi çözdüm. Belki 1 sene sürmedi ayrılmak istedim. Kız agladı sızladı yok ben öyle değilim benimde sorunlarım var dedi. Yani tabiri caizse bataklıktan çıkarttım destek oldum. Hani duygusal biriyim. Dedim görecek bakalım değişecek misin. Neyse aradan 3 ay kadar sonra gene ayrılma kararı aldım ben. 1 hafta kadar konuşmadık sadece sildim. Bu hergün aradaı mesajlar attı. Falan annem ben anladım. Ama diyor sen ilk ayrıldıktan sonra bu ilişki olmayacak dedi. Bak ben birinin hayatında ansızın girerim ama. Öyle kolay olmaz. Ama çıktım mı 1 gün yani 24 saat o kişiyle konuşmuyor ise o kişi artık ölüyorum dese hayatımda olamaz.
Cevap sahibi8 aySenin soruna ben cevap olarak şöyle diyim. Senin sevgilin olsam senin maddi durumunu biliyorumdur. Seni kırmadan. Gurur yaptırmadan. Derdim. her şey para değil hazırlan gel yanımda olman yeter derdim.. bende o kızla defalarca alışverise çıktık. Bu sefer ben ödeyecem ama diye alışverise başkardık kasaya gelince kartımı verirdim al hadi sen. Öde. Sonuçta sen öderdin ama. Seni gelirin yoksa ailenden para alıyorsan bunla durumunu bilmeyip senden para bekliyorsa o kişinin adam olmadığı ap açık ortada. Yani özetle şunu diyim. Sana sevgililer bir birini hem ruhen hem maddiyat hem aile ortamı.. hem düşüncesini bilip ona göre davranmalı.
Cevap sahibi8 ay
Cevap sahibi8 ayGerçek seven insanları hayali bu manzaradır
Soran8 ayZaten onun yaptığı çok sacmaydı bide bana diyordu senle ciddi düşünüyorum tartışıyoduk neden böylesin ilgisizsin diyordum kendini haklı cıkarmak için olmayan şeyler uyduruyordu en son Instagram hesabını aldım onun benden 1 yıl önce evli bı kadınla absürt fotolar atmışlar tek seferlik bir sürü mesajlar vardı ve bir iki mesajı okuduktan sonra ondan okadar soğudum ki ilişkiyi bitirdim orada yoksa para için falanda ayrılmadım para ne ki ya seviyosan para dert edilmez
Soran8 ayActım videoyu haklısın
Soran8 ayZaten bu ağlama sızlamalar daı çok duydum ben hepsi rol bunlar maalesef yazık
Cevap sahibi8 ayAllah biliyor vicdanım rahat kimseye haksızlık ya da aldatma olayım olmadı ayrılıklarım hep onların yalanı dolanı aç gözlülüğü. Daha fazlasını isteyen doyumsuz kan emici insanlar.. ama bu ilişkimden sonra aldığım ders ne oldu biliyor musun. Kendi ailesi dağılmış biri annesi babasından yıllarca dayak yemiş boşanmışlar. Aile sorunu olan insanlarla asla ve asla bir daha ilişkim olamaz. Ailesinde yaşadığı sorunları daha hayata başlamadan senle. Bizdede olursa. Daha evlenme bile yok çocuk yapmam. Yapsak çocuğa bakabilecez mi sanki diyor.. doğmamış çocuğa don biçerler ya öylesi. İşte. Neyse çok fazla şeylerimiz var anlatacak ama. Ben artık eski de kalan insanları anmak istemiyorum. Kendi pisliklerinde boğulsunlar
Soran8 ayAynen ya takmaya kafaya bu aile sorununda da çok haklısın aile sorunları olanlar gerçekten sorunlu oluyor
Cevap sahibi8 ayTeşekkür ederim
Cevap sahibi8 ayAllah iyi insanlarla karşılaştırsın seni
Soran8 ayBen teşekkür ederim bu arada sen batı tarafında kalıyorsun galiba doğu kızları çoğunluğu böyle değil mesela bizim ailenin erkekleri terbiyeli acık giyinmeyen aile terbiyesi almış hiç erkek eli değmemis kızla evlenirler genelde Allah da senin karşına öyle bı kız cıkarsın✨
Cevap sahibi8 ayMersinde yaşıyorum ben. Yanlış anlama terbiye işi aile kaynaklı yoksa dolusu batısı hep aynı. Hayatımda 2 tane ciddi ilişkim oldu. İkiside aynı sebeplerden dolayı bitti. Yani doğulu 4 tane kızla evlenmek istediğimde. Ailemiz bizi öldürür genede türklere kız vermez dedi 🙄lafa gelince. Türk Kürt ayrımı yaparlar derler. Bence senin dediğin konulara hiç girmeyelim. Çünkü Allah kendini bilen Allah korkusu olan insanlarla karşılaştırsın
Cevap sahibi8 ayBen düşündükçe içinden çıkamadım evlenme konusunda .. kararım asla evlenmemek oldu. Ben. Yarım kalmaktan ... yıkılan hayallerimden yoruldum
Soran8 ayYani tabi öyle olanda var olmayanda bizimkiler öyle değil türk kürt evlenen var çok da mutlular ama ben onları bilemem
Cevap sahibi8 ayŞöyle diyim sen iyisin ya sadece kendini iyi bil.. geri kalanı aynı bilme hani 5 parmağın 5 bir mi değil.. bak en başta da dedim. Özünde insan olması tek kriterim evlenmekte aradığım. Sen düşün. Zamanında 3 sene çalıştığım yerde bir kız vardı. Herkes bizi yakıştırırdı bizi. Ve kızla ay. yıl. gün olarak ayın zamanda doğmuşuz bize siz evlenseniz yakışırsınız dediler. Kıza sen bu konuda ne düşünüyorsun dedim. Oda. Bana bu cevabı verdi ailem öldürür akraba dışında kimseye vermez dediler.. bende peki dedim. Sustum.. sen nerelisin ki
Soran8 ayYa o eski devirdi şimdi çok karısmıyolar öyle şeylere normal olmuş
Soran8 ayBen diyarbakır tarafında kalıyorum
Cevap sahibi8 ay😁😁güldüm çünkü o kızlardaDiyarbakırlıydı 😁😁 ya yanlış anlama ama Diyarbakır kızları neden bu kadar güzel oluyor dogunun en güzel kızları nedense Diyarbakırda
Soran8 ayTeşekkürler Öyle gerçekten doğu kızları güzeldir🌸
Cevap sahibi8 ayRicaederim 🤲hayırlı akşamlar dilerim sohbetin için teşekkür ederim
Soran8 ayRica ederim🙃
Cevap sahibi8 ay😊😊😊🙃🙃🙃
Cevap sahibi8 ay💫🙃🙃🙃💫tamam
Soran8 ay😅😅
Soran8 ayBu arada sen pubg oynuyormusun
Cevap sahibi8 ayYooo o nerden çıktı🙃🙃
Soran8 ayÖyle ben oynuyorum da dedim belki sende oynuyosundur sarıyo baya
Soran8 ayOynamak için
Cevap sahibi8 ayHmm anladım yok sen oyna ya inan bir kere eski telefonumu yükledim. Sinir bozucu geldi sildim ben pek oyun insanı değilimdir ya🙃🙃
Cevap sahibi8 ayPen Dudu Bubu izlerim. Varsa oyunu oynarım başka oyun kaldırmaz benim😁
Cevap sahibi8 ayOynuyor olsaydım olabilirdi sen beni vurmazdın dimi
Soran8 ayYemin Edebilirim az önce dudu ve bubu vidosu karsıma cıktı😂😂😂
Soran8 ayZaten aynı takımda olsak vuramam
Cevap sahibi8 ayNerde izledin
Cevap sahibi8 ayBen çok seviyorum onları 🙃🙃😊😊
Soran8 ayInstagram cıkıyolar sürekli wp de de emojiler var 😂
Cevap sahibi8 ayBende oyuncakları bile var🙄🙄🙃🙃
Cevap sahibi8 ayBide vurmamak için şart koşuyorsun 🤭kız sen düşman takımda bile olsan ben seni vurmazdım 🙃🙃🤭🤭
Soran8 ayYa gercektenmi ben de onun oyuncağını almak istiyorum Cook tatlılar elimde olsa ısırırım
Soran8 ayJssjsjs vs atsak bende vurmazdım büyük ihtimal
Cevap sahibi8 ayEvet n11 trend yol gibi yerde var hepsi burada falan ama fiyatları takip etmek lazım bazen aşırı pahalı. 1 çiftini 1400 e aldım kimi site tanesini 5000 ne satanlar bile var. Demin. Bir tane oyunu var mış onu indirdim dudu bubu🙃🙃🤭
Cevap sahibi8 ayHe heee inandım. Vururdun acımazssızca 🙃🙃
Soran8 ayAnladım ben çok seviyorum böyle peluşlu tatlı seylerinde odamı öyle şeylerle doldurcam galiba
Soran8 ayYok ya neden vurim
Cevap sahibi8 ayBen pikachu ve dudu bubu var peluş ve anahtarlık
Cevap sahibi8 ayPeki düşmanda olsa vurma 🙃Allah razı olsun😊
Soran8 ayAyıcık huggle de çok tatlı
Cevap sahibi8 ayBenim kendim ayıcık gibiyim. O yüzden dudu bubu kuş başka bir seviye tatlılıkta
Soran8 ayBende geçen gün labubu anahtarlığı aldım
Soran8 ayYok düsman vurulur
Cevap sahibi8 ayGüzelmiş 🙃🙃insanların yüzünü gülümseten şeylerin halen olması güzel
Soran8 ayEvet öylle
Cevap sahibi8 ayValla insanlar hayallerimle oynadığın dan beri oyun oynamayı bıraktım ben😔
Soran8 ayOho bırak artık şunları eylencene bak bazı yaşlı adamlar görüyorum yaşlı olmalarına rağmen 20 lik gibi enerjililer en sevdiğim kimseyi umursamamak
Cevap sahibi8 ayTamam 😔😔keşke 20 olsaydım
Soran8 ayNeden
Cevap sahibi8 ayBilmem o yaşta insanların daha enerjik olduğunu sen söyledin ya. Ondan aklıma gelince dedim 😊bu arada sen kaç yaşındasın
Soran8 ayBen daha çok gencim🙃
Cevap sahibi8 ay15 miii ooo hayat sana güzel 🤭🤭
Soran8 aySende çok yaşlı deyilsin ya hala genç sayırlırsın çok takılma
Soran8 ay15 mi yok artık😅
Cevap sahibi8 ay20 den genc 15 den yaşlı yani😁anladım. Teşekkürler düşüncen için
Soran8 ay18*im
Cevap sahibi8 ayMaşallah 🙃🙃
Soran8 aySjsjsjsjj teşekkürler
Cevap sahibi8 ayRicaederim hayırlı akşamlar dilerim bitti mi oyunun bari🤭
Soran8 ay(Hayırlı akşamlar )
Soran8 ayYok ya ben bı maç atıp cıktım şimdi yemek yapıcam
Cevap sahibi8 ayOoo eline sağlık şimdiden 😋😋😋
Soran8 aySağol✨
Cevap sahibi8 ayRicaederim hayırlı geceler diliyorum
Soran8 ayhayırlı geceler🌸🌸✨
Cevap sahibi8 ayTeşekkür ederim tatlı insan🙃🙃 bitti mi yemek yapman
Soran8 ayAynen bitti🙃
Cevap sahibi8 ayEline sağlık 🙃 sende ailenle yaşıyorsun sanırım yoksa öğrenci misin yemek sana kalıyorsa 🙃🙃
Cevap sahibi8 ayValla bende uzandım uykumda yok öyle bakıyorum bugün sitede sadece senle sohbet etmekle geçti haa🤭🤭🙃
Soran8 ayEvet ailemle yaşıyorum şu an bu sene gitmedim üniversiteye seneye kısmetse
Soran8 ayAynen haklısın sohbet doyum olmuyor😅
Cevap sahibi8 ayAnladım oku imkanın varsa değerlendir valla. Valla benim konuşacak ya da arayacak 1 tane arkadas yok sohbetin ve samimiyetin iyi olunca ondan doyum olmadı taki pupg de beni vurana kadar🤭🙃🙃
Soran8 ayAA ben ne zaman vurdum iftira😅
Cevap sahibi8 ayAynı takımda olursan vurmam. Yoksa delik deşik ederim dedin kendi agzınla dedin 🤭🤭😁
Soran8 ayYa şôyle aslında pubgda sesli de konusabiliyorsun oynarken o güzel bisi
Soran8 ayTamamen iftira😅
Cevap sahibi8 ayHe anladım valla ben konuşmak için telefon WhatsApp. İnstagram kullanıyorum oyun oynamayı herhalde 17/18 yaşına gelmeden bıraktım ya. Kaybetmeyi oyunda olsa sevmem😁🤭
Cevap sahibi8 ayPeki senin dediğin olsun 🙃🙃🙃
Soran8 ayHm iyi bakalım djfdfjg
Cevap sahibi8 ayBakalım Bakalım teşekkür ederim seni. Daha fazla meşgul etmeyim 🙃💫💫
Soran8 ayRica ederim de meşgul etmiyorsun öyle şeyler düşünme istediğinde yazabilirsin
Cevap sahibi8 ayBurdan nasıl yazacam gizlisin 🤲🤲🙃🙃
Soran8 aySjsnbxbsjsj
Soran8 ayBen bu uygulamada nerden mesaj atılıyor onu bile bilmiyorum kimseyle konuşmuyorum burada 😅
Cevap sahibi8 ayResmen delilik yani😁😁
Cevap sahibi8 ayAa bundada var mesajlar bölü takip edersen mesaj kutusunda. Yoksa diger mesajlar kutusunda kalır
Cevap sahibi8 ayBurada yenisin ozaman
Gizli Üye(25-29)8 aySoğurum ben karaktersiz.
00 Yorumla
8 ayÇocuk akıllı aferin
030 Yorumla- 8 ay
Silme yorumu korkka
- 8 ay
Korkak ya
Soran8 ayDüzgün konussaydin silmezdim
- 8 ay
Ama olay bu artık. Erkekler bu kafaya evrildi. Seks yoksa para da yok
Soran8 ayYok ya iyi erkeklerde var mesela ciddi düsündükleri iyi kızlara elini cebine bile gitmesine izin vermeyen erkekler varya öyle erkeklerin nesli hiç tükenmesin sırf paradan da değil onların kalbi tertemiz
- 8 ay
Öyle erkekleri kullanıp bir köşeye atıyor ama kızlar onu ne yapacaz
Soran8 ayYok bak haklısın bazı kadınlar var öyle yapıyor ama öyle insan zaten davranışından tipinden anlaşılır mesela cok iyi kızlarda var sadık kalan para için olmayan onlara harcanır işte
Soran8 ayZaten sizin bu düsünceler o para harcatip atan kadınlardan dolayı cıktı ibineler
- 8 ay
Yani mesela ben senin niyetini bilsem seni tanısam para sorun etmem. Nerede yaşıyorsun
Soran8 ayO kadınlara ibine dedim bu arada
- 8 ay
Evet öyle kadınlar çok var bu arada
- 8 ay
Nerede yaşıyorsun sne
Soran8 ayÇoğalmıslar farkındayımben onlar yüzünden kızlığımdan utanıyorum insanlar çünkü onlarla bizi bir sanıyor
Soran8 ayÜzgünüm ama ben burdan bilgi vermiyorum
- 8 ay
Evet ya iyi niyetli kızlara oluyor olan. Nerede yaşıyorsun sen peki
- 8 ay
He evet önemli değil
- 8 ay
Saygı duyuyorum ama ben sana para yedirirdim ya
Soran8 ayKanka benim derdim sence paramı
- 8 ay
Tamam değil ama paran yoksa da bunu sorun etmeyecek bir erkek
Soran8 aySjsjsjsjjs alemsin ya😅🤦🏼♀️
- 8 ay
Hshs öyle ama şimdi açık olalım
- 8 ay
Sonuçta bir erkek sevdiği kadın için bunları sorun etmez
Soran8 ayYani etmez tabi doğru insanı bulmak da çok zor bu zamanda
- 8 ay
İstanbul'da yaşıyorsan örneğin yemeğe çıkalım derdim. Oturup bir şeyler yemenin sohbet etmenin zarari yok sonuçta
Soran8 ayHayır o taraflarda değilim🙏🏻
- 8 ay
Neredesin söyle ne olacak anonimiz
Soran8 ayUzaktayım ben imkansız yani
- 8 ay
Gelsen olmaz mı takılırız
Soran8 ayBen takılcak kız değilim🥲
- 8 ay
Bence eğlenceli olurdu ama
Sen ne yaptın ne tepki verdin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo bayağı karışık bir durum ama dur şimdi bir düşünelim. 🤔 Şimdi sevgilin çalışıyorsa ve sonuçta planı da birlikte yapmışsınız, hani "Benim işim değil, ne yapıyorsan yap," triplerine giriyor gibi hissettirdi. Eğer gerçekten iyilik düşünseydi, bir şekilde destek olurdu, değil mi? "Ne demek ya, hadi ben hallederim, sen dert etme" deseydi mesela. Böyle dümdüz "He tamam" demesi biraz kalp kırıcı sanki. 😅
Bence bunun altında başka bir şey aramadan oturup konuşmak lazım. Belki onun da başka planları ya da durumu vardır, bilmiyoruz. Ama sırf para yüzünden plan yapılması iptal olunca da sevgilin bunu umursamıyorsa biraz düşünmek lazım derim... Kendini de geri planda tutma yani 🌟