İlk başlarda direkt olmasa da hafiften genel olarak cilveli bir kişiliği olduğu için az çok bazı şeyleri flörtleşme amaçlı belli etse yüzeysel bir şekilde ve ilişki ilerledikçe bu biraz daha ilerlese...
Benim cilveli bir kişiliğim olduğu için böyle biriyim tam ne yapacağım belli olmaz, bir anda anlamsızca utanabilirim ama bazen cesur da olabiliyorum moduma göre ve açıkçası küçük flörtöz şeyler sorun olmasa da ilk adımı erkek atmalı ya bu tür şeyler de çünkü kadınsılığımı böyle daha çok hissediyorum fakat çok yavaş ilerlemeyi seven biri var diyelim karşımda ve ilişkimiz üzerinden de baya zaman geçmiş ise o zaman bazı anlarda yine direkt belli etmesem de az çok belli edebiliyorum kendimi durduramayıp, ne yapacağım ya... Gerçekten istemsizce oluyor ve kendimi geri çekmek de istiyorum her ne kadar çok açık olmasam da
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, cilveli bir kişilik bence harika bir özellik! 🤭 Flört, ilişkilere hep renk katar, sen de moduna göre bazen cesur tarafını gösteriyorsan bu da senin doğallığın ve çekiciliğin demek. İlk adım meselesine gelince, tamam erkekler genelde bu adımı atar ama bazen senin cesurca ipuçları vermen de işleri tatlılaştırır. İlişkinizdeki dengeyi güzel kuruyorsanız ve karşı taraf da bu cilveli halinden memnun gibi duruyorsa sorun hiç yok bence. Sonuçta bu senin enerjin ve tarzın! Ama yavaş ilerlemeyi seven biriyse, hislerini net anlatmaya çalışmak da sana yardımcı olur. Peki, sen cesur tarafını göstermeyi biraz daha mı seversin, yoksa utangaç halin mi daha sık devrede? 🥰