Sevgiliye emir verilir mi?

Merhabalar arkadaşlar şimdi biz sevgilimle bu aralar mecburiyetten farklı şehirlerdeyiz ben ben İstanbuldayım o Antalya'da ve normalde benim halı saha çıkışları babası evde olmuyor 1-2 saat konuşuyoruz bizde ama babası evdeydi bugün çıkmak istedi ailesi hiç karışmıyor zaten istese sabahlar dışarda sormazlar bile neyse işte hatta çıkmak için izin istemedi bile benim ne kadar istemediğimi bile bile ben daha üstümü değiştirmeden ona maç bitti geldim yazdım sormadan çıkıyorum bende çıktım yazmış bende gir içeri istemiyorum ben konuşurum sen yazarsın dedim hem abin falan senle konuşursa dinlerim dedim eğlenceli oluyor dedim o inat etti dışarda kaldı aramadımda o da aramadı 1 saat ara diye ısrar etti bende eve git öyle arıycam diye ısrar ettim tartıştık sonra ilk demişti gece giderim 12-1 diye ama 11 gibi gidiyorum evime dedi çocuk gibi inat yapcak halim yok dedi ama konuşmak istemiyorum uyuycam dedi sonra gerçekten de uyudu bende gece 100 küsur mesaj atmışımdır hem özür diledim hem olayı anlattım neden böyle yaptığımı ama sabah ilk başta cevaplamaya okumaya bile gerek duymamış ki ben sordum okudun mu diye kısmen dedi 1 saat sonra falan geldiğinde cevaplamaştı biraz ama ben yumuşaması beklerdim yine aynı soğukluk aynı trip vardı napmalıyım sizce yanına gidebilsem her şey çözülecek ama gidemiyorum iş yüzünden Bu arada yaşı 18 dışarı çıktığındnda da saat daha 10du ama onların olduğu mahalle aşırı tekinsiz her gün ceset çıkıyor biri kaçırılıyor Bende çok abartıyorum biliyorum ama deli oluyorum başına bir şey gelicek diye o ise bunu anlamak yerine nefret ediyor bundan çok asi ne yapicam bilmiyorum
Sevgiliye emir verilir mi?