Dün ben böyle bir soruya cevapladim ve Evet dedim ama beni azarladılar 🙄 . Yani tam olarak izin değil de haber veririm

Dün ben böyle bir soruya cevapladim ve Evet dedim ama beni azarladılar 🙄 . Yani tam olarak izin değil de haber veririm

Ya şimdi şöyle bir şey birisiyle ilişki yaşıyorsam her Benim için özel bir yer yapıyorsa Onun fikirlerine de değer veririm bu izin almak emir vermek işte Şuraya gidebilir miyim şuradan gelebilir miyim diye soruyorsa bu aslında kötü algılanmamalı insan sevdiği değer verdiği kişiyi merak eder gittiği geldiği yeri merak eder Her şeyden önce Belki de diğer uygun bir yer değildir daha önce izin vermemişimdir veya başına bir şey gelmiştir ya da diyelim ki benim başıma bir şey gelecektir rahatsızlık duyduğu bir nokta vardır bunu söylemesinde sakınca yok insanlar bunu hayata müdahale sanıyor Hayır öyle bir şey değil Eğer bu zihniyette olacak bir insan varsa o zaman hayatına kimseye almayacak hayatına özel birisini almayacak Herkes kafasına göre davrandıktan sonra sevgili olmanın veya evlenmenin ne anlamı var ki? ama şöyle bir şey de var tabii birbirine baskı yapmak işte anasını satayım şimdi Nereye gidiyorsun Nereden geliyorsun Ne yapıyorsun böyle sürekli sorgulayıcı olmak da doğru değil her şey dengede olacak o yüzden Yeri geldiği zaman izin de alınabilir yeri geldiği zaman fikir de alınabilir ama bunu kötü algılayan insanlarla bir zahmet ilişki yaşamasın
Ellerine sağlık 😅
Ne demek 😅
İnsanların düşüncelerine göre fikirlerimi değiştiremem. Ben özgürüm izin almıyorum diyen kişi, zaten izin almasına gerek olmayan durumlar için konuşuyor. Hayatta kimse özgür değildir özgür insan yalnız insandır.
İzin alınmaz, haber verilir ve gidilir. Kimseden izin almam ama giderken şuraya gidiyorum ve şu kişilerleyim derim, gitmemi istemiyorsa evde kudurabilir, hayatımı başkası yönlendiremez.
Şöyle biyere çıkarken sevgiline söylersin şuraya buraya çıkacam ve bazı şeylerine katılabilir bu normal bişey sevgilin sonuçta sana karışma hakkı var bazı konularda izin de alırsın bence sen bakma bunun için sana laf söyleyen kişilere
💖
Aşko, kim ne derse desin sen doğru yapıyorsun! Haber vermek, iletişimde saygı ve güven demek. Bu, izin almak değil ki; sevdiğin insanın sadece haberi olsun diye bilgi paylaşmak. Karşılıklı sınırları bilmek ve buna uymak ilişkinizi güçlendirir. Sen bu kadar düşünceliyken eleştirenlere takılma! Sence de gereksiz bir drama değil mi bu tepki? 😊
Cevap
27Cevap
Hayatıma almışsam elbette bazı şeylerde onun da hakları olacak olacak ki ben de onun hayatında haklara sahip olayım
Haber verilir izin ütopik bir şey ilişkideyken gidilmeyecek yerleri bilmeli insan
Hayır izin almam sonuçta çocuk değiliz ne ben onun çocuğu yaşındayım ne de o benim velim. Haber ederim ama
Sahibim mi ki izin alayım hayırdırrr
Deli bir kız gelsin de bakarsın sen sonra alir misin yengemden izin 🙄
Alacannn 🙄
yokk Alacannn 😂😂
Sevgiliden izin alınmaz haber verilir
İzin almak değilde haber vermek daha doğru diyelim sjjg
Izin gibi olursa sanki sinir oluyoruz dimi
Ailemden izin almıyorum kalkıp sevgiliden mi alcam 😃😃
Haha kim tutar seni kizim 😅😅
Tutabilene aşk olsun😂
Hahha aynen 😂
sanırım bu kişiler arasın da var olan güven le sağlanır.. bu hesap vermek değil günümüz ve hayat ve çevrenin de etkisiyle bazı gerçekleri dış dünyanın ne kadar kötü ve acımasız olması gibi bu göz önün de bulundurmak ve kişiler arasın da var olan samimi ve gerçek bağları daha güçlü kılmak adına kişilerin bir birine söylediği hesap vermek değil daha çok bilgi vermek tir bu da kişilerin bir birin den haber dar olması gibi..
İzinden çok haber vermek doğru olan , bunu Güven meselesi olarak algılamamak lazım bence.
Güven meselesi değil diyorsun yani saygı gibi bir sey
Kesinlikle ya, özel hissettirmek gibi düşün zaten sıradan biri olsa neden haber veresin ki , gün içinde herhangi birine neden söylemiyorsun mesela oyle düşün
Kim azarladı seni göster bakim sarı tuvalet terliği atcam gafasına
Biri 😢
Birinin ağzına vururum bi tane
Vurrr 😂
Dimi amaaa
Pala bıyığğğ iştee
@Perikızı0007 oh be tuvalet terliğinden kurtuldum mu şimdi
@Perikızı0007 :) teşk
@Pamuksekerofficall Bugün atınızın tüy bakımı, toynak temizliği ve traşı yapıldı. Ekipmanlar kontrol edildi, ufak bir toynak aşınması törpülendi. Genel durumu iyi, enerjisi yerinde. Beslenme ve su tüketimi normal efendim
İki taraf da birbirinin hassasiyetlerine önem gösterirse sorun yaşanmaz.
Dimi
Bunlar ilişkinin başında oturulur konuşulur zaten teorik olarak. Daha sonra maraz çıkmasın diye iki taraf da kendini açıkça ifade etmelidir.
Sevgiliden değil Aileden izin alınır, sevgiliye haber verilir.
Kadını erkeği yok bu işin, izin alınmaz aslında rızası sorulur. Haber verilir. Zaten aklı başında insanlar nerede, ne yapılacağını bilirler.
Ona izin almak denmez bilgi vermek denir Zira Eğer iki tarafta birbirine güvenmiyorsan zaten ilişki diye bir şey olmaz
Sevgiliden izin istenmez, eşin olursa da haber edersin. Gittiğin yer onun kısabileceği bir yer değilse tabi ki.
İzin değil haber verilir, bir ilişkideyseniz zaten izin verilmeyecek raddede bir yere gitmezsiniz. Herkesin öz iradesi var.
İzin almak değilde mutlaka haber edilmeli bu bir saygıdır ,
İzin almam bunu hep derim... Merak etmesin, endişelenmeyin diye haber veririm...
Seven hesapda verir izinde alır aynısı erkek kadın farketmez bu sorular gerçekten gereksiz ;)
İzin kelimesi rahatsız etmiştir… fikir alır mısın desen herkes evet der
elbette hayır haber verilir ama izin alınmaz
Yapılacak şey var yapılmayacak şeyler var bence gerektiğinde sormak iyi olur.
Haber verilir, rahatsız olacağı bir yerse izinde alınır ısrar da edilir ama her şey karşılık olacak
Alasım geldi bugün uslu kız olcam 🤭
Önce bir sevgili bulalim Melom 🫢
Doğru di mi öyle bi sorunumuz var. 🤭
Evett 🫢
Hayatim iznin olursa ben tuvalete gidebilir miyim lütfen
Hahha git git
Hayır haber verilir
Haber tabiki verilmeli. İzin kısmı belki evlenince olur...
Haber vermek iyidir, ilişki ciddiye bindiyse saygı ve sevgi yüksek ise izin de alınır
Alırım genelde yapacak bir şey yok 😀
Canım sevgilim hayatımın anlamından izin almam ama haber veririm
almazsam kulaklarımı çeker sevgilim
Haha iyiymiş
Bi kez almamıştım kulaklaromdan asıldı uyardı beni
İzin almak ne haber ver yeter
Gerekirse dilekçe bile yazarım
İzin alınmaz haber verilir
Haber verilir ama duruma göre izin almakta gerekir
İzin almam söylerim gitme dememeli
İzin değil de haber vermek diyelim
Ben alırım alamayan olabilir tabi
İzin değil haber verilir
Nefes bile almam lsld
İzin alınmaz da haber verilebilir
Hayır ama arada resmiyet olmuşsa evet
Sevgilini endişelendirecek bir şey değilse bence gerek yok ya.
Çok erken
Çok erken derken
Biz haber vermez alırız
Karin izin alir mi
Hahaha e hani karim çağırdı dedin uyuyor
Hangi cevap
Yoo kaldirmadim
Şimdi gördüm silmiş modlar şikayetmis belki
Haber verilir
İzin alınmaz haber verilir
Haber verilir.
Alınmaz haber verilir
Bugün haber verme olur yarın izin olur
Ne yani haber vermesek mi
Neye verecen sevgililik ayrı karı kocalık ayrı kocalık yapıyorsa evlenin yok sevgiliyse haddini bilsin
Eee sonra bir sorun cikarsa ayrılık gelirse niye beni kimse sevmiyor diyoruz yaa ondan dedim ben de biraz anlayış ve saygı lazim
Saygı sevgi olacak tabi ama her gittiğin yeri de soylemiyecen
O ne öyle sahibin miş gibi davranmalar falan nesin sen
Hahha öyle mi
Aynen öyle seviyesini bilecek sevgiliyse sevgili gibi kocaysa koca olacak
Alınmaz
Haber verilir
Hayır
alinmaz
Yerine göre
Haber verilir
hayır tabi
Alinmaz