Sevdiğimi bilen erkek neden hakaret edip cabaladigimi görüp ilişki için beni istemez?

Onun için çok çabaladım ben peşinden koştum tamamen net bir insanım ben. Ama sırf seviyorum diye hakaret üstüne hakaret yedim. Ya benimde kalbim var ne kadar çok ağladığımi nerden bilicekki. Hala onu severken neden beni istemiyor mesela? Ben naptim sadece sevdim onu. Ben hep onu seven kızım aşk tek kişilik biseymis ben bunu anladım dönse keşke bana sıfırdan her şeye yeniden başlarız güzelce ama keşke farkına varsa değerimin onun için her şeyi yaptım ben gün geçti ağladım ağlayarak ona yalvardım ama olmadii ben 6 ay peşinden koştum çabaladım ya bir insan neden sevmez ya neden gerçek seveni kendi eliyle iter ki
Güncellemeler
+1 yıl
O hakaretleri kalbimi her seferinde acitmisken neden bir insan sevene böyle davranır anlamıyorum. Bu dünya gerçek sevenlere cehennem sanki ilişki tek çabali beni istemediği için benim ne kadar çok cabaladigimi çok uğraştığımi bile görmezden geliyor ama insan yemin ederim ki üzülüyor ya 😕
Sevdiğimi bilen erkek neden hakaret edip cabaladigimi görüp ilişki için beni istemez?