Bu sen değilsin.
Kalk ve kendine gel.
Sadece alışmışsın varlığına.
Otur, usulca düşün.
Ve bil ki alıştığın varlığı yokluğu olacak ona da alışacaksın.
Seni anlayacak insanlarla muhatap ol.
Tek kelime etmesen hayatından silin.
Ve sadece kendini düşün.
Bu zamana kadar kimse kimsesizlikten ölmedi sende ölmeyeceksin.
Güçlü bir şekilde ayakta dur.
Yarınlarına bak..
Evliliğin gelsin çocukların gelsin gözlerin önüne.
Kendini evlat yerine koy ve kendine anne baba kardeş ol.
İyice düşün ama hatta benim gibi bir el ol kendine akıl ver.
Unutma bu hayatta kimse senden daha değerli değil.
Kim için eğilip büküleceksin?
Onun senin nasibin olduğu belli değil kumardan farkı yok neden üzülüyorsun?
Sen senin olanı kaybetmezsin, senin olan da sana gelir zaten.
Neden üzüleceksin ki? Neden!
Seni belki de sevmek için bekleyen kaç yürek var...
Bu kadar satırı bir el olarak sadece iyiliğin için yazdım umarım sende kendi iyiliğini benim kadar isteyip yazdıklarımı anlayarak be hayatına çeki-düzen vererek bir yol çizersin...110 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel anlatmışsın😔desteğin için sağol ama insan bir kere sevince gerçekten vazgeçemiyor
Soran+1 yıl1 senedirki seviyorum
Soran+1 yılHayır ben onu gerçek hayatta görmeden sevdim sanalda yani
Soran+1 yılMental çöküsteyim
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
şu an bir bunalimdasin. Tipsiz bir erkek tarafından bile birşeyde terslensen bu insanı uzebilir. O belki seni beğenmiyor ya da başka kızla konuşuyor olabilir. Sadece şunu düşün böyle bir insanla gelecek kurulabilir mi seni sevmeyen insan başka kadınla ilerde aldatsa ya da ailene kötü davransa bu akrabaların tarafından duyulsa ilerde nasıl bir tramva yaşarsın sadece bunu düşün. Kaybetmekten korkan seven insan insan asla sevdiğine seni sevmiyorum diyemez. Gerçi kötü laf bile edemez s*ktir popiş bile diyemezde. Bazı şeye katlanirsin ama seni sevmiyoruma onu silmelisin. şu an ondan iyisi yok gibi görüyorsun sevse olur filan diyosunda güven ruh gibidir terkettiği bedene tekrar dönmez.
Tavsiyem şudur onla ilgili herşeyi yok etme cesaretin yoksa bir flash diske ya da ulasamayacagin biryere ugrayamayacagin biryere onla ilgili ne varsa at elle tutulur foto varsa yak kendi içindede ona saygısızlık yap onunla birlikte ne varsa yoket. Sen onu değil sen onunla olan güzel günlerde kalmışsın. Anca bu şekilde unutup vazgeçebilirsin03 Yorumla
Soran+1 yılDoğru dedin sevmiyor beni kafama sokmam lazım ama yapamıyorum o kadar üzdü beni yinede vazgeçemedim ondan
+1 yılMerhaba
Kendinize iyi davranın kendinizi önemseyin Hazreti Mevlana'nın sözü var ya seni seveni zehir olsa da yut seni sevmeyeni bal olsa da unut sen seni sevene değer seni sevmeyene yalvarma gün gelir senin saf sevgini kendi menfaatleri uğruna kullanır o seni sevmiyor diye başka erkekleri beğenmezsin diye bir lüzum yok hayat her şeye rağmen güzel her şeye rağmen yaşamaya değer sen önce kendine iyi davran kendini düşün seni sevmiyorsa yalvarma sevgi yalvarmaya değecek bir şey değildir
Saygılarımla...
22 Yorumla
Soran+1 yılAma ben onu sevdiğim halde istemedi beni kotu davrandı neden bir insan kendisini sevene kötü davranır ki
- +1 yıl
İstemeyebilir boşverin dünya onun üzerine yaratılmadı
- Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılEnayi değil, güzel seven birisin. Aşkta gurur olmaz seninki koca yüreklilik. Bunu herkes yapamaz. Sadece çürük birine denk gelmişsin, şanssızlığın burada. Elde edene kadar aşık rolü yapan ümit veren kişi zavallıdır. boş ver o eziği. Sana ve sevgini sahip çıkacak güçlü adamını bekle♥️♥️
12 Yorumla
Soran+1 yılBen onu gerçekten çok sevdim ve değer verdim sevgimi hissettirdim ama gitti benden ya bıraktı resmen kendime hala gelemedim sadece onla olmak istedim ben
- +1 yıl
Hissettirmicektin işte it muamelesi yapsaydın değerli olurdun onun o zavallı ruhu ne bilsin değer görüp sevilmeyi? Söylemesi kolay ama inan Zamanla daha atlatırsın kolay bir yük değil yaşadığın. Ona yazma arama tek yapman gereken bu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSeni sevmeyen kimseye yalvarma
00 Yorumla
+1 yılBirini sevmek insanın elinde değil fakat bir ilişkinin olmayacağını kabullenmek ya da kabullenememek, yalvarmak ya da iletişimi koparmak insanın elinde. Duygu, düşünce davranış bak bu üçü hep birbirini etkiler. Sen bu üzgün halinden kurtulmak yeni bir sayfa açmak istiyorsan önce gerçeklerle yüzleş, kabullen sonra davranışını yani yalvarma dediğin olayı bırakmayı dene. İletişime geçmeyi bıraktığın zaman bir süre sonra şöyle düşğnmeye başlarsın ben o olmadan da mutlu olabiliyormuş, yaşanıyormuş. Bana çok güzel değer veren başkaları varmış. Ben yenşden sevebilirmişim. Hayat ondan ibaret değil sanıyordum ama yanılmışım vs vs bu düşğnceler iyicene yerleştiğinde duygunu da etkiliycek ve bir bakmışsın o acı çeken senden eser kalmamış arrık mutlu hissediyorsun. Bu hissi bırakmak istemiyceksin artık kendine daha değer veren kendini sevecek kendini incitmek istemiyceksin ve yine davranışların etkilencek bu tarz olumsuz duygu bırakacak davranışlardan da kişilerden de uzaklaşacak sınırını çekeceksin ve bu döngü böyle gider.
İlk öneri bir şeyleri sorgula. Neden ısrarcısın bu konuda bu kadar. Ondaki neyi sevdin bu kadar vazgeçilmez yapan ne onu. Sen kendin için ne kadar değerlisin. Bu yaptığın davranış bu beslediğin sevgi duygudu sana zarar veriyor mu. Bu olay ne kadar devam edecek vb.
(illa düşünüyorsundur bunları ama değişim için farklı bi bakış açısıyla düşün bu enayilik değil bana kalırsa kendine yaptığın büyük bir haksızlık)13 Yorumla
Soran+1 yılEvet düşünüyorum bazı şeyleri sevmeyen bir insan için cabalamaya gerek yok diye ama bana yaptığı şey üzdü beni ümit verdi bırakmam derken bıraktı sevmiş gibi yaptı kendisine bagladiktan sonrada bıraktı gitti beni
- +1 yıl
Şimdi seni yarı yolda bırakmış birisiyle tekrar bir ilişki kurdun diyelim. Bu ilişkide hiçbir zaman güven olamaz. Sahtekar bir insanla seni gerçekten sevip sevmediğinden bile emin olmadığın bir insanla ne kadar mutlu olacaksın hani seviyorsun ya herşeyi göze alıyorsun.
Sana yapılan senin için bir haksızlık. Eminim aynı haksızlığı sen başkasına yapmazdın. Peki sen neden kendine haksızlık yapıyorsun. Her birey biriciktir sen de öylesin bunu hiç unutma. Bu kendini kurbanlaştırma olayını bırakma cesaretini ne zaman bulacaksın. Bunları da düşünebilirsin.
Soran+1 yılDoğru diyorsun ama yaptığı haksızlık beni bitirdi
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnun bir yerini kaldırmaktan başka bir işe yaramaz. Bence vazgeç yalvarmaktan falan. Seni sevmiyor ise de senden uzak dursun o zaman ya da silip atsın. Takıntılı gibi gözükmeyin birisine, olacağı var ise de olmaz ki. Kendini küçük düşürme ona yalvararak sadece bir yeri kalkıyor.
10 Yorumla
+1 yılEvet. Seni sevmeyen, seni istemeyen birine yalvarman senin saplantılı biri olduğunu gösterir. O seni sevmiyor bunu bildiğin halde kendisine yalvarman çok saçma. Sevgini içinde tutabilirsin, ona belli etmeden yaşayabilirsin. Ama gidipte ona ısrar ettiğin zaman o senden soğur, bunu yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın sevmekten vazgeçemem hiç bir şekilde ona karşı duygularım var benim hiç bir zamanda bitmeyecek
Bence enayilik
Seni sevmiyorsa hadi belki sende vazgeçemiyorsun anlarım
Aşktan vazgeçmek kolay değil lakin gün gelir seni sevecek ve seninde seveceğin biri çıkacak o zaman belki unutabilir ya da hala kalbinde yaşar ancak o kalbinde, sen başkasıyla..
Yapacak bir şey yok
Acı ama gerçek
Güçlü ol, mutlu ol
Kimseye ihtiyacın yok
Sen bir numarasın
Seni sevmeyen sevmesin
Sevenler daima yanında olacak
Gün gelir seni seven biri çıkar
Mutlu olmanız dileğiyle02 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔anlıyorum ama ben sadece onla olmak istemiştim tek suçum onu sevmek oldu ama beni her seferinde ezdi vazgeç dedi insanın halinden de anlamasi lazımdı neden seven birine kötü davranır ki
+1 yılbak sendeki olayin 2 sebebi var
1. Reddedilmeyi kendime yediremiyorsun elde etme çabasi var elde etsen eskisk gibi hissetmessin belkide
2. Takıntılı hale donusturmussun
cozum: dunyada ask denen duyguyu baska erkeklerdede yasayabilecegin gercegini kavra
ve onu takip ederek ona karsi hislerini unutmayi zorlastirma01 Yorumla
Soran+1 yılBaşka erkeğe vericek sevgim kalmadı ve onun yerine kimseyi koyamam ben
Enayilik değil ümidin var insani ümidi besler vazgeçmek istemez ama bazen gerçekleri kabul etmemiz gerekir. Benzeri duruma bende ve milyonlarca insan yasadi. Ama sonunda gorduk ki asla unutamam dedigin insan siliniklesebiliyor ondan dolayi yipratma kendini en onemlisi saglik gerisi olur gider tatlis huzur dolu gecelerr🐇🧚
02 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman bir umidim vardı benim ama gözümün içine soka soka olmicagini gösterdi bana
+1 yılSeninkisi aşk deyil takıntı aşk böyle bir şey deyil ne yaşadın ne yaşattıda aşık olacaksın kabul etse daha kötü kendini vaz geçilmez sanıp kendinden ödün vermeni onun istediği gibi biri olmanı ister hep memnun etmek için çaba göstereceksin sönra 3 kişi bir olsa egosunu taşıyamaz hala gelecek şımaracak böyle hayat geçermi seni seveni zamanla sever sevilirsin uzaklaş kendine saygını kaybetme
02 Yorumla
Soran+1 yılSeni seveni sev diyorsun ama onun açısından benim sevdiğimi bildiği halde neden böyle yaparak beni uzduki hakaretler bile etti seviyorum diye😔
- +1 yıl
Sevginin onun için bi degeri yok demekki
+1 yılAynı durumu yaşadığım için sadece destek olmaya geldim.. İçin yana yana ağlaya ağlaya unutmaya çalış. Zaman bize neler gösterir bilemiyoruz.. Ben unutmaya çalışıyorum. Duygularıma bana ne aileme değer verdiğini söyledi ilişki istemediğini söyledi.. elimi eteğimi çektim. İletişimi bıraktım. O da sosyal medyasını kapattı neden kapattığını anlamadım hala… 🤷🏼♀️
Belki de numaramı da sildi 😣 Fakat ben hiç birley sormuyorum.. Sadece şu an sabır dua ve Hayırlısı ise olsun modundayım.. İçim kan ağlıyo mu evet 😑
O bu kadar derinini biliyo mu hayır..
O yüzden sabır ve dua 🤲🏼🤲🏼❤️❤️10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani enayilik biraz kabaca olsa da kendini bir an önce bu durumdan kurtmarman lazım. Kimsenin böyle bir şeyi sana yapmasına istemezdin emin ol. Sen yalvardıkça olayları daha kötü hale getiriyorsun. Bence biraz takıntı da olmuş sende. Bir an önce bağı kes.
00 Yorumla
+1 yılKuzum, şunu yanına tecrübe kalsın. Bir kadın ne kadar severse sevsin; erkek istemiyorum diyorsa ömrü billah siz bir araya gelemezsiniz. Ona ait ne varsa sil. Bende öyle yapıyorum. İyi geliyor. Enayi değilsin. Sadece yanlış bir dünyaya gelmiş yüzlerce kızın kaderini yaşıyorsun. Sevdiği tarafından sevilememek kaderi..
00 Yorumla
+1 yılEnayilik değil.. Bir insanın kendisine yapabileceği en büyük kötülüğü yapıyorsun.. Seni istemeyen birinin karşısında kendini değersiz hissettiriyorsun, bu davranışın kendine değer vermediğini gösterir..
Hadi diyelim senin yalvarmanla kabûl etti, sana değer verip, mutlu edeceğini mi zannediyorsun? Büyük yanılgı..00 Yorumla
+1 yılSevmiyorsa neden hala onu istiyorsun ki tatlım anlamadım gitti
126 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama o bunu anlamıyor
- +1 yıl
Anlamıyor demek ki tatlım seni ve istemiyor niye zorluyorsun ki
Soran+1 yılDoğru evet kaç defa kızdı bana beni sevme bende seni sevmiyorum diye ağır konuştu üzüldüm ama sevdim işte :(
- +1 yıl
Anlıyorum tatlım seni sen kendine söz geçirsen kalbine geçiremiyorsun biraz uzaklaşıp belki zamana bırakmak daha iyi olmaz mı
Soran+1 yılTabi olur aslında kendi hayatıma vskiyorum ama böyle davranması üzüyor beni hiç önemsemiyor beni :( o kadar üzüldüm ağladım umrunda olmadim
- +1 yıl
Biricik tatlım sen biraz zamana bırak bence iyi gelebilir belki zamanla sever seni
Soran+1 yıl1 sene oldu be abla😔her zaman bir umudum vardı ama her seferinde beni ezdi ve sevmiyorum sende sevme diyip durdu
- +1 yıl
1 sene de belli olabilir sevgisi felan o senin kıymetini anlar da iş işten geçmiş olur o da birgün sever sayar ters tepki alır başını taşlara vurur aklına sen gelirsin
Soran+1 yılGözlerim dolu ya beni çok üzdü 😔😔kıymetimi anlasa keşke yapılmaz ki buda ben sadece sevdim onu art niyet yoktu
- +1 yıl
Sen sevdin ama o kıymet bilmiyor tatlım anladın mı kıymetini sevgini görse iş değişecek ahh be tatlım yanımda olsan sarılırdım sana :) yanlış anlama sakın beni :)
Soran+1 yıl😔😔üzülüyorum ya o kadar ağladım farkındaydı ama takmadı beni Allah'a havale ettim çok kolay sanki sevme beni vazgeç demesi
- +1 yıl
Dilin kemiği yoktur tatlım o desin ileri de anlayacak kıymetini değerini ama iş işten geçmiş olacak bunu sakın unutma ben o kızı nasıl kaçırdım der durur ama geçti borun pazarı sür eşeği Niğde'ye demişler
Soran+1 yılİlerde umarım şu an anlamıyor değerimi sevmiyor çünkü
- +1 yıl
İşte benim bi önceki lafıma gelir yine anlar ama iş işten geçmiş olur
Soran+1 yılDoğru evet
- +1 yıl
Sen sıkma üzülme şimdilik önüne bak derslerine odaklan yaşın kaç bilmiyorum ama ileride uzun yılların var daha nice seveceğin adamlar çıkacak bir an önce toparlamaya bak tatlım
Soran+1 yılSınav senem onla kafami dağıtmaya çalışıyorum ama benide birakmicagini söyleyerek ümit vererek yarı yolda bırakmadı üzdü beni bakalım ne olucak ilerki hayatımda
- +1 yıl
Ümit vermiş yarı yolda bırakmış seni onu da adamlığına ben tüküreyim emi sen sınavlarına çalış dediğim gibi uzun seneler var önünde kim bilir kimler çıkacak karşına
Soran+1 yılBaya çöktum bu sebeple ben zaten beraberdik yalandan sevmiş beni en çokta bu koydu bana
- +1 yıl
Aynen tatlım bak kendin söyledin yalandan sevmiş işte sen toparlan kendine gel
Soran+1 yılPeki :(
- +1 yıl
Karar senin tatlım ama üzülme sonrasında ve seni neden sevmediğini öğrenmeye çalış bakalım neler çıkacak altından
Soran+1 yılBaşkasını seviyor😔
- +1 yıl
Ama ben hala seveceğim diyorsun öyle mi
Soran+1 yıl😔😔
- +1 yıl
:( :(
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak ben defalarca kez beni sevmediğini söyleyen birinin peşinden gittim sonra bir an da vazgeçtim ve kendisini büyük bir boşlukta hissetti kendisi istedi.. yani bu büyük bir hileli taktik. Bu çocuğa yüz verme hatta mutlu görün bir anda değiştiğini görsün unuttuğunu sansin bak gör o zaman sana nasıl gelecek. Denendi onaylandı 😂😍
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatım bir aşktan vazgecmek kolay değil karşı taraf bu durumu anlamayabilir senin yaşadığın yoğunluktan uzak olabilir insan ancak yaşayınca anlar bu durumu çünkü. Biraz hislerini bastırıp başka şeylere odaklanmaya ve enerjini ondan çekmeye calis bir müddet sonra o ilgini arayacak ve kendi adım atmak isteyecektir eğer ki ciddi bir düşüncesi var ise. Yoksa da elimden geleni yaptım der kaderinde nasibinde kim varsa onu beklersin gönül işi aceleye gelmez bilirsin. Umarım yardımcı olmuşumdur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendine yaazık etme sana verdiği zararı gör. Bunu ypaıyorsun ama sevgiden konduramıyorsun. Ama şu an inan omzundaki yükleri görmen lazım. Ve açık diyim sevse bile sana seni sevmiyorum dediyse o üzüntyü yaşattıysa daha da uğraşmaman gerekir. Çünkü ilerde gelse bile boşluktan gelir bu adam ve sevse seni kırmayı göze alamaz.
00 Yorumla
+1 yılÇok mu çirkinsin? Çünkü eğer ortalama bir güzellikte isen senin yalvarman değil de onun yalvartması enayilik. Ama onun enayiliği.. Tabi eğer gözü yükseklerde değilse ya da sana yanaşması başkalarını incitmeyecekse...
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır güzelim herkes öyle der. Kendi kaybetmek istedi beni
- +1 yıl
O zaman hiç tınlama, boş ver. Bazen biz erkekler bir şeyin değerini kaybettikten sonra anlıyoruz, belki o zaman değerini anlar. Anlamasa bile içinden "neler oluyor?" Der
Soran+1 yılAma sevenin de değerini bilmiyorsunuz
- +1 yıl
Aslında biliriz ama kaybettikten sonra.. Erkek beyni ile kadın beyni farklı çalışır. Kadınlar ayrıntılara çok önem verir, erkeklerse bu ayrıntıların önemini o anda fark etmez..
Kesinlikle. İnsan önce kendisine değer vermelidir, kişi kendine verdiği değerin cok az bir kısmı kadarini ancak karşıdan gorebilir. Sen kendine deger vermezsen ayaklar altında paspas olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılAma çok üzdü beni sırf hala seviyorum diye
Yani kimse büyük konuşmasın bence olabilir böyle şeyler sen güçlü olmaya çalış gurursuz falan değilsin sadece çok çok takıntılı bi şekilde seviyorsun. Onu takip etme herşeyini sil unutma süresini kısaltırsın. sadece bu şekilde yardımcı olabileceğim maalesef.
02 Yorumla
Soran+1 yılElimden bişey gelmiyor ki bana ümit vermişti seviyorum diyordu şu. An böyle bana köpek gibi davranması zoruma gidiyor
+1 yılEvet enaylik neden mi seni de bir erkek sevse peşinden koşsa sen de sevmesen ölene kadar senin için bir şeyler yapsa da sever misin hayır işte o çocukta seni sevmeyecek aynı şey senin değerini bilmeyen bir insan için üzülmeye değmez
00 YorumlaBeni istemese bile hala sevmeye devam edeceğim demişsiniz. Sizi sevmediğini bile bile sevmek ve acı çekmek niye🤷 Lütfen kıymetinizi bilin..!
15 Yorumla
Soran+1 yılElimde değil kalbime anlatamiyorum kalbim ağır basiyor
Soran+1 yıl1 sene oldu
Soran+1 yıl😔 :(
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dostum 1-2 ay flörtlerim oldu. Adı üzerinde flört sevgili bile değil. Ama bu tarz tepkiler aldım. Adım adım giymekte fayda var bence ikili ilişkilerde. Kadınlarda beklenti hep yüksek oluyor maalesef.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıyamam yaaa o seni sevmiyosa sende onu svme dediğim zor olabilir ama kendine saygından onun peşinden gitme ve emin ol ki ondan çok daha iyiysi karşina çikacak sen diyeceksin ki iyi ki gitmiş hayatmdan ki ben bu yeni kişiyi taniyip sevmişim
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok uzucu bir bilsen benim sevgimi ve beni yok saydı üzüldüğümü bile umursamadi
Cevap sahibi+1 yıl🥺ah canım yaa geçmiş olsun ne diyim demekki senin sevgini haketmiyor...
Dikkatini dağitmaya bak ve zamana bırak
Düzelicek her şey inşallah
+1 yılSeni sevmiyorsa ağzınla kuş tutsan yine sevmez, o yüzden hayatta kendine değer ver ve kimse için yalvarma. Senin için doğru insan sana asla bu tarz şeyler yaptırmaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 418 cevap paylaştı. Birisi senin zorunla yanında kalamaz sevemez. Bi şeyden vazgeçtigin an gelir genelde vazgeç üstüne düşme gelir.
02 Yorumla
Soran+1 yılSevmeyen biriside mi döner bu sayede ama sana asla donmicem dedi
Aşk İlişkileri konusunda 585 cevap paylaştı. Seni sevmiyorsa sevmiyordur kardeş neden zorluyorsun seni kulanıp atmasını öı bekliyorsun sevdin mi adam gibi birini sevin.
04 Yorumla
Soran+1 yılBasta ümit verdi seviyorum diyordu yalanmış
+1 yılaptallık aklım ermiyor ya hangi kız elini sallasa 500 erkek gelir neden kendini ezdiriyorsun ağır abi ol sizler bir pırlantasınız
10 Yorumla
+1 yılEvet maalesef biraz öyle, üzme hiç kendini hayat kısa seni seven birisi mutlaka çıkar karşına
16 Yorumla
Soran+1 yılAh be bitirdi beni gerçekten aşktan gözün kör olmuşken gelmiş bana sevme beni diyor bende sevmiyorum diyor çok üzüldüm
- +1 yıl
İnan bana sana bunları unutturucak bi insan karşına çıktığında şimdiki üzüldüğün insanın ne kadar değersiz olduğunu anlıycaksın,
Soran+1 yılHayırlısı olsun. Ama o gelip beni üzdü ağlattı falan ümit verdi birakti ilerde anlar degerimi benim gibi seven bulamaz o 😔
- +1 yıl
Öyle deme yinede inşallah ikinizde mutlu olursunuz
Soran+1 yılİnşallah teşekkürler
- +1 yıl
😗😚
+1 yılBunun kizi erkegi yok sevmeyene skti. ri cekeceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılOff ya
+1 yılBen de öyle takintilik yapmıştım ama oyunlara sarınca onu düşünmeyi unuttum bile. Pc oyunlarina başla en iyisi.
00 YorumlaEvet seni sevmeyeni sende sevme sadece senin sevmen yetmez
03 Yorumla
Soran+1 yılKalbim onu sevdi kendime engel olamıyorum
Soran+1 yılKalbim ağır basiyor
Kaçan kovalanırmis daha çok kaçmasına sebep olur:)
01 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. enayilik tabi seni sevmeyen adama yalvararak kendini sevdirmek de nedir bu sana acıdan başka bir şey getirmez emin ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler bizim gibi değil, sen istediğin kadar sev o sevmiyorsa olmaz ama bizde durum tam tersi erkek bir şekilde güzel sözlerle, hareketlerle kendisini sevdirebiliyor. Bu yüzden hiç uğraşma bile, hem belki sen uğraşmayınca o seni merak edip ilgili olur
10 Yorumla
+1 yılkendini küçük düşürmene gerek yok sal gitsin, kanka kaldırma
00 Yorumla
+1 yılNet yazicam sevmiyor ve ilgisiz ise sakin ha. Bağımlılıktan kurtul
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. O çocuğa çok ilgi sevgi besleme ona bakma aklından da kalbinden de çıkar merak etme.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkek ve kız yorumu eşit. Eşitliği bozmak için yazıyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Soruyu sorman bile hata neden bu kadar kendini küçük düşürücü hale getireceksin ki
00 Yorumla
+1 yılBöyle şeyler yanlış. Sevmiyorsa durmanın manası yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyorsa sevmiyordur yani ne yapsanız da boş.
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama ya kendine gel seni istemeyen biri için değil yalvarmak tırnağını bile kıpırdatma 🤨
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bence enayilik degilde gurunu kötü kullanmak
00 YorumlaAynen enayilik bence ısrar etmenin bir anlamı yok istemiyorsa neden ısrar ediyorsun ki
00 Yorumla
+1 yılDuygusal boşluk olabilir, ben aşk a ya da sevgiye inanmıyorum öyle şeyler ancak hikayeler de olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok ya bu reddedilmeyi kendine yedirememek bence. Ben de böyleydim bi zamanlar. 2 kişide oldu aynısı sonra kendileri gelince bi anda soğudum. Bence bu da böyle bişey
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Kendini küçük göstermişsin sanki ne yalvaracan gidene kapı orada amann
00 Yorumla
+1 yılTakıntı yapmışsın yaşın küçük herhalde geçer zamanla
00 Yorumla
+1 yılYalvarmak gurursuzca bence🙄 seni sevmiyorsa sende onu sevmemeyi öğrenmelisin
00 YorumlaAbi yapmaa cok pisman olursun cok ezikcee seveceği varsada sevmez herkes asil gururlu insan sever
00 YorumlaOlayın özeti
Seni seveni zehir olsa yut.
Seni sevmeyeni bal olsa unut.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKoşma adamın peşinden seni istemeyeni sen niye peşinden koşuyorsun ki kendi hayatına bak gözün kör olmuş bile olsa
04 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum gerçek duygularımla uzun zamandirki hemde aşık oldum ben ama işte sevmiyor benden vazgeç dedi seven insana zor bişey bu
Cevap sahibi+1 yılBak fazlası adamı usandırır tam tersi olduğunu hayal et biri senin koştun kadar koşsun nefret etmeye başlarsın karşıdaki kişiden o yüzden seviyorsanda koşma biri çünkü benim arkamdan koşup şu an ı adamdan nefret ediyorum
Soran+1 yılYani seviyorum evet gercejten ama daha uğrasmiyimi diyorsun?
Cevap sahibi+1 yılBen öyle diyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılşöyle düşün böyle bir insan yani sana değer vermeyen biri sana yarar mı verir yoksa zarar mı?
bence cevap çok uzakta değil00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. seninki aşk değil takıntı haline gelmiş bence
02 Yorumla
Soran+1 yılHer askada takıntı diyorsunuz siz ama içimde ona olan sevgiyi bilemezsiniz😔
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeşinden koşmadığın şey çöptür. Dünyada hiç bir şey kovalamadan gelmiyor ayağına.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok uğraştım ama olmadı ki
Cevap sahibi+1 yılBaşkasının kısmetiymiş artık 💁♀️ Instadan fotolarını beğenirsin artık 🛫🛫🛫🛫
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende bir kıza yalvarmistim sonradan anladım enayilik daha çok kaçıyorlar
019 Yorumla
Soran+1 yılDoğru evet ama sevince ne yaptığını anlayamıyor insan
Cevap sahibi+1 yılAynen o zaman anlayamadım değerimi bilir belki dedim ama olmadı
Soran+1 yılKendi kaybetmiş ama o çok üzdü beni gerçekten severken bana beni sevme ben seni sevmiyorum dedi ağır konuştu
Cevap sahibi+1 yılKırıcı oluyorlar cidden bende 2 hafta agladim yapamıyorum dedim o da bana samimiyetine inanmıyorum bırak peşimi artık takintilisin dedi engelledi
Soran+1 yılSeni sevmediği icin öyle demiş sana oda bana takintili dedi ama bu takıntı değil sadece sevgi yani
Cevap sahibi+1 yılNe zaman değerimiz bilinecek çok merak ediyorum.
Soran+1 yılNe zaman karşılarına biri çıktığı zaman onlarda agir kaba ve kırıcı davrandıkları zaman anlarlar artık degerimizi
Cevap sahibi+1 yılGeri dönse affeder misin
Soran+1 yılEvet seviyorum çünkü biraz aptalca ama elimden bişey gelmiyor😔😔😔😔
Cevap sahibi+1 yılBende senin gibiyim anliyorum kendimi enayi gibi hissediyorum ama bu durumda olmaktan utanç duyuyorum
Soran+1 yılOnda değerim yok zaten işte
Cevap sahibi+1 yılBoş ver başkalarıyla tanış konuş yapacak bir şey yok
Soran+1 yılBaşkalarını onun yerine koyamam ki ben
Cevap sahibi+1 yılKanka bende oyle düşünüyorum çünkü onun gibisi yok gibi geliyor ama başkalarıyla tanış onlarda seni mutlu ediyor gibi olacak merak etme ben bu haltı 2 kere yedim unutmak için başkalarıyla konuş. elimde olsa konuşurum kimse kimseye acımıyor bu devirde
Soran+1 yılYa zaten bu sene sınav senem onla kafami dağıtmaya çalışıyorum ama işte aklıma geliyor falan baya durgunlasiyorum
Cevap sahibi+1 yılAbi hep böyle oluyor 1. si sınav senemde geldi hayatımın içine etti yapma elinden geldiğince çalış
Soran+1 yılSenindemi sınav senen bu sene
Cevap sahibi+1 yılHayır dedim ya ilk sevdiğim kızda öyle oldu 2 3 sene aklımdan çıkmadı kız sonra 2. siyle tanıştım beni gulduruyordu mutlu ediyordu konuşunca huzur buluyordum ama sonu b. k
Soran+1 yıl😔😔
Gizli Üye(25-29)+1 yılcanım seninki enayi de ne kelime kb bu arada ama böyle
00 Yorumla
+1 yılKusura bakmada direk enayilik yani 😊
00 Yorumlaenayilik demeyelim ama boşa kürek çekmek gibi seni istemiyorsa senin ona yalvarman onun senden daha fazla uzaklaşmasını sağlar sen üzülürsün
04 Yorumla
Soran+1 yılYa tamamda benden vazgeç demesi zoruma gidiyor seven insan nasıl vazgeçsin sevmekten?
Soran+1 yılSevmeye devam ederim hep vazgeçemem ki :')
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni çok iyi anliyorum
129 Yorumla
Soran+1 yılHalimden anlayanlar var en azından
Cevap sahibi+1 yılYaşayan anlar :)
Cevap sahibi+1 yılKim ne derse desin senin onu sevdiğine inanıyorum
Cevap sahibi+1 yılElinde değil bu
Soran+1 yılDoğru ama o beni hiç anlamadi
Soran+1 yılEvet gerçekten cok seviyorum onu ben
Cevap sahibi+1 yılBazen hayır gördüğümüz bizim için ser olabilir sen simdi bi anda kotu tepki sende travma oldu anlıyorum seni şoka uğradın bu zaman da baya uzun sürecek psikolojik sebepler oluyor seçmenden ötürü ama sadece yutkunuyorsun ya zamanla geçiyor ya da geçmiyor Eğer senin için hayırlısısiyla kalbindeki Allah nasip etsin amin
Cevap sahibi+1 yılDua et kuzum ama sabret olur mu Allah için:)
Cevap sahibi+1 yılSenin kalbini yerim ya bende seviyorum birisini:)
Cevap sahibi+1 yılNe tatlı seviyoruz demi
Soran+1 yılHayırlısı olsun ben gerçekten seviyorum onu onla olmak istiyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılBende
Soran+1 yılİnşallah. Ama bana gelipte vazgeç demesi üzdü yapamam bunu gerçekten çok sevdiğim için kendimden bile çok değer vermiştim ona ben
Cevap sahibi+1 yılBelki de senin iyiliğin içindir:)
Soran+1 yılNasıl yani?
Cevap sahibi+1 yılHer şerde hayır vardır
Soran+1 yılAynen doğru ama o kadar sabrettim 1 senedirki seviyorum ama dönmedi bana işte
Cevap sahibi+1 yılDiyorum ya hani hayır gördüğümüz şer olabilir eğer sen şuanda mutlu olman gerekirdi ama üzülüyorsun seni üzüyor
Soran+1 yılHem üzülüyorum hemde seviyorum
Cevap sahibi+1 yılSabret lütfen benden söylemesi
Soran+1 yılÇok sabrettim ben. Yani sabret derken döner mi demek istedin 🥺
Cevap sahibi+1 yılEğer senin için hayırlısıyla Allahın izniyle
Cevap sahibi+1 yılİnsan umududunu kaybetmemeli
Soran+1 yılAynen öyle çok teşekkür ederim
Soran+1 yılAma bu süreçte üzülüyorum tabi
Cevap sahibi+1 yılBen teşekkür ederim çok güzel seviyoruz
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni üzülmen normal
Cevap sahibi+1 yılNasılsın
Soran+1 yılİyiyim
- Devamını Gör (84)