Beni sevme diyip engelleyen erkek?

Birisinden hoslaniyordum o da bunun farkindaydi 5 yillik toksik bi iliskisi vardi kizi surekli aldatiyordu vs. bunlar en son ayrildiklarinda cocukla konusmaya basladik bir sure. Sonra bu bana beni sevmeni istemiyorum eximi unutamam eger takilicaksak konusalim yoksa konusmayalim dedi. Bende konusmayiz dedim sonra ben seninle konusmayi isterim deger verdigim birisin istersen biraz dusun falan dedi. Bende dusundum sonra konusmayalim dedim o da tamam dedi. Konustugumjz zamanlar bi kac kere tartismistik surekli engellememi istemisti engellemezsen yazarim yazmak istemiyorum demisti. 1 ay once falan da iste anlattigim gibi konusmayalim demistim engellemedim hicbir yerden yazmadim da o da yazmadi. 2-3 gun once numarami engellemis sanirim profil resmi gozukuyor. Ayrica kucuk bir ilcede yasiyoruz herkes herkesi tanir ve ben instdan birisiyle eklesmistim meger tanisiyorlarmis cocukla. Eklestikten 1-2 saat sonra falan da beni cikarmis bu cocuk. Amaci ne neden engelledi ve o mu sildirtti beni

Güncellemeler
7 ay
Sıkıntili misiniz amaci ne neden yapti diye soruyorum cocuk bana donsun demiyorum
Beni sevme diyip engelleyen erkek?