İlişki istemem diyor hoşlandığını da red ediyor, hep ilk adımları ben attım kabul ama arkadaşlarıma falan benimle ilgili güzel şeyler söylemiş hep güzel kız akıllı kız/ciddi ilişki yaşasam onla olurum vs.. gibi ama bunu onla da konuşmama yüzüne vurmama rağmen inkar ediyor, peşinden koşmayı bıraktım dedim normal arkadaşız şu an ve kıskanıyomuş gibi davranıyo kısmet işleri nasıl falan soruyo güzel falan diyince sormama rağmen benimkilerde iyi falan kendine çeviriyo, umursamazım der benim dediklerimi takıyor sinirleniyo meraklanıyo da sizce neden böyle?
Güncellemeler
+1 yıl
Sormadığım halde*
Güncellemeler
+1 yıl
***?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Merhaba,
Hoşlandığınız kişi gerçekten kafa karıştırıcı davranışlarda bulunmuş gibi duruyor.
Arkadaşlarına söylediği bilgiler ve hatta size olan davranışları, iletişiminizi bir ilişkiye döndürmeye yetmemiş.
Ne düşündüğünü bilemiyorum, aslında yeterli bilgi olmadığı için siz de ikilemde kalıyorsunuz gibi duruyor fakat öncelikle başka insanlara söyledikleri haricinde arkadaşınızın size olan davranışları üzerinden hareket etmenizi öneririm ve sonrasında ise siz bu durum için ne kadar beklemeye gönüllüsünüz? Bu durum bir süre daha sürse ve olumsuz sonuçlansa ne olur? Ya da bir süre daha sürme fikri nasıl geliyor?
Bu soruların cevapları ışığında hareket edebilirsiniz. Belli ki nedeni bilinmese de karşınızdaki kişi karar vermekte zorlanıyor ve henüz netleşmemiş fakat bu onun düşünmesi gereken kısım.
Sizin kısmınız ise siz bu kişi ile ilişki için negatif olma ihtimalini de düşünerek, ne kadar beklemeye gönüllüsünüz? Buna karar vermek ve buna göre hareket etmek...
Sonuç olarak elinizden geleni yapmış ve karşı tarafa da iletmişsiniz. Bundan sonrası o tarafın insiyatifi gibi duruyor. Sizin belirlediğiniz sürede gelip sizi yakalamak ya da kaçırmak onun sorumluluğunda.
Her şeyin gönlünüzce olamasını dilerim
Sevgilerimle.