İlişki istemiyorum diyen erkeğe nasıl davranmalıyım?

1 2 aydır flört ettiğim bir çocuk var eskiden de birbirimizi tanıyorduk aynı ortamda denk gelince birbirimizden hoşlandığımızı itiraf edip hızlı bi flört sürecine başladık o bir tatil beldesinde yaşıyor bizimde orada yazlığımız var orada olduğum sürece görüşüyorduk sürekli birbirimizi görmek istiyorduk 1 2 kere de onun evinde kalmıştım bi gün yine evde otururken konu ilişkilerden açılınca ilişkiden korktuğunu o yüzden şimdlik öyle bir şey düşünmediğini söyledi nasıl tepki vereceğimi bilemedim o gün bişey demedim ertesi gün benim düşüncem sadece takılmak değil şu an değil belki ama ilerde sevgili olmayı tabiki de düşüneceğim o yüzden görüşmeyelim dedim ben seninle vakit geçirmekten çok keyif alıyorum senden hoşlanıyorum da amacım f*ck gibi bişey olmak değil seninle sadece çay kahve içsek de olur bunları ayaküstü konuşmayalım dedi ben yazlıktan kendi evimize döndüm görüşmeyi de kesemedim çokta hoşlanıyorum her gün saatlerce mesajlaşıyoruz konuşuyoruz dün seni özledim deyip yaşadığım yere geldi muhabbet ederken ben zaten evlenmeyeceğim hayatta değer verdiğim tek insan annem falan dedi kendimi çok kötü hissettim ama bırakmayı düşününce de üzülüyorum içimi sıkıntılar basıyor çünkü uzun zamandır böyle etkilendiğim birisi olmamıştı ne yapıcam ben sabretsem zamanla düzelir mi acaba yoksa bana mı rol kesiyor? bi yandan insanların korkuları olabileceğini anlıyorum ama kendimi de sonu olmayan bi ilişkide yıpratmak istemiyorum kararsız kaldım offf

İlişki istemiyorum diyen erkeğe nasıl davranmalıyım?