İlişkini bitirmek istiyorsun diyelim, bunu dolaylı yoldan ima edip karşı tarafın mı anlamasını beklersin yoksa direkt mi söylersin?

Bir ilişkiye kolay başlamam herşeyiyle o ilişkiyi ölçüp tartıp öyle başlarım. Ayrılmak istiyorsam da kesin haklı ve önemli bi sebebim vardır.
Bunu ona direk lafı kıvırmadan söylerim.
Günaydın,
Bu konuda maalesef çok cesaretli bir insan değilim. Özellikle uzun bir ilişkin içindeysem bunu karşımdaki insana pat diye söyleyemem. Biliyorum eziyetli bir süreç ama sadece hissettirerek yapabilirim. Açık ve net söylemek çok daha kırıcı olur diye düşünüyorum. Hoş ne yaparsan yap yine kırıcı olacak ama yapacak da bir şey yok.
Rica ederiim.
Uzatmanın manası yok, direkt olunmalı 😅
Ahshdhd
Bak bu yöntem garanti djdj
puahaha yeni tertemiz taktik :D
Neyse dursun bu köşede bi yerlerde djfj
Hıı lazım olur falan :D sjsjs
Dhdjdj😂😂
Oley oley oley :D tacımı getiriiin djdjdk
O da hazır Sosimcim, tam teşekkürlüyüm ben dhdj 🫴👑
Oyyy oy senin tacın o :D kabul edemem. Teşekkür ederim çiçeğimmm 🌺
👑👑 Berabeeer.😂
Rica ederim balım.❤️🫰
♥️😌 beraberse müq
Tabii kiiiğ.😏💅
Cevap
19Cevap
Direkt söyleyemem kırarım belki düşüncesiyle..
Direk söylerim
Kızlar Bir Adım Öne Şimdiki aklımla lafı dolandirmadan direkt söylerim
Alış tırarak kendimi itici duruma düşürerek kendinin hoslanmadıgı hereket ve laflar aderek kendinin beni terk etmesini salarım yalan söyledim direk yüzüne vurum 💪
@Büşramata oh olsun anlar bana cektiriken iyi 😉
aşırı fevri kararlar veren biri olarak direkt söylemekten kaçınırım. kendisi ayrılmak istediğimi net bi şekilde hisseder
Konu ayrılmaya kadar gelmişse güzel birsekilde konuşulur anlaşılır bir biçimde durum izah edilir kırmadan in incitmeden anlaşmalı ayrılır.
Bir noktaya gelene kadar sürüncemede kalır zaten ilişki, olmuyorsa olmuyordur, fark etmiyorsa da sen bitirirsin.
Kafamda iyice ölçüp, biçip, tarttıysam direkt söylerim sonrasında karşı taraf böyle bir şey beklemiyorsa kavga dövüş kapanış olur.
Direkt, bodoslama. Böylece kimse daha fazla yıpranmaz. En kötü ihtimalle şok etkisi yaratır ama atlatılır. Saygıyı yitirmekten sayısız kat iyidir.
Ben direkt söyleyebileceğimi düşünmüyorum ya. Biraz lafı uzatırdım. En son konu oraya gelirdi.
Direkt söylerim. Ama onda kafada yok anlamazki kalın kafalı.
Direkt olarak söylerim, yara bandı etkisi genelde en iyi yöntem. Bana da aynısı yapılsın isterim.
direkt
karşı taraf anlamıyor genelde çok anlayışlı olsalar bitmezdi zaten ahs
Netçe söylerim. O insanla bir şeyler paylaşmışım bitirirken de netliği ve dürüstlüğü hak eder.
Direkt söylerim lafı dolandırmam. Netlikten yanayım her zaman.
Bodoslama girmem. Ama bana kötü bir şey yaptıysada lafimı esirgemem.
Bitirmek istediğime ben onay vermedim sadece iyiliğimiz için uzak duruyorum 🤨
hissetirmeyi tercih ederdim
sonrada alıştırarak söylerdim ama eğer bitirmen gerekiyorsa yanş bişey yaptıysa şu şu nedenlerden dolayı diye söylemelisin.
uzatmaya lüzum yok. Kafamda bitirmişsem cümlelere de dökerim bunu
Genelde soğuk davranırım ama yanlış
dürüstçe söylemek lazım
Direkt söyleyebilirim
Direkt söylerim, alengirli yollar denemem.
Güzelce anlatmak lazım ki onuru kirilmasin
Soğutma politikası iyidir
Yıkıl gözümün önünden derim
Allahın emri ile söylerim valla
Alnının ortasına baka baka seni sevmiyorum derim.
Bazen de olaylı yoldan bazen direkt
Direkt söylerim istemiyorum diye
Uzatmadan doğrudan söylerim
Direk söylerim
Direkt söylerim. Netlik her zaman iyidir.
insanlar yıkıcı hep
Mümkünse yüz yüze olmasından yanayım
Direkt söylerim
Direkt söylerim.
Direkt söylerim
Direkt
Direkt
Direk söylerim
Direkt
Direkt
Direkt
Direkt